Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 29 юни 2009, 10:51 ч.

Кодове по време на намаление - Ла Редут - 31

 • 39 224
 • 688
 •   1
Отговори
 • Пловдив
 • Мнения: 3 253
ТАЗИ ТЕМА Е ЗА КОДОВЕТЕ И ОФЕРТИТЕ, КОИТО ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ РАЗЛИЧНИ БОНУСИ ПРИ ПАЗАРУВАНЕТО ОТ LAREDOUTE.FR, КАКТО И ЗА УСЛОВИЯТА, ПРИ КОИТО ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ! ТУК СЕ ОБСЪЖДАТ САМО ТЕ И АКО ИМАТЕ ВЪПРОС, СВЪРЗАН СЪС САМАТА ПОРЪЧКА - МОЛЯ ЗАДАЙТЕ ГО В ТЕМАТА "ВСИЧКО ЗА ПОРЪЧКАТА"

АКО ПРОЧЕТЕТЕ НАПИСАНОТО ПО - ДОЛУ, ПОЧТИ НЯМА ДА ОСТАНАТ НЕЩА, КОИТО ДА НЕ СА ВИ ЯСНИ.ИНФОРМАЦИЯТА Е МНОГО,НО ЦЕЛТА НА ТОЗИ ПОСТ Е ДА ВИ УЛЕСНИ И ПОМОГНЕ ДА СЕ ОРИЕНТИРАТЕ,А НЕ ПРОСТО ДА ОТНЕМЕ ОТ ВРЕМЕТО ВИ.
МОЛЯ АКО ПУБЛИКУВАТЕ ОФЕРТА,ИЗПИШЕТЕ КОДА ПРЕДИ ЛИНКА.ТОВА ЩЕ Е ГОЛЯМО УДОБСТВО ЗА ВСИЧКИ НИ.

1. Кодовете дават възможност да се възползвате от различни бонуси при пазаруването си от сайта - Безплатна доставка, Намаление в евро, Намаление в %, Подарък, а някои от тях съчетават два или три бонуса. Някои от кодовете се получават на e-mail чрез оферти,а други са от различни сайтове.

2. За да получавате оферти на e - maila си трябва да заявите такова желание при регистрацията си в сайта.Ако не сте го направили - кликвате на Mon espace client/в карето над името ви в сайта/ - Mes newsletters и маркирате всички квадратчета с изключение на последното,след което надписа е в розово/les newsletters évènementielles/.Може да не маркирате и les newsletters partenaires - за офертите на партньорите на Ларедут,тъй като нямат доставка до БГ.Натискате бутона Valider и готово.Това обаче не е гаранция,че ще ви залеят с кодове.Офертите ги разпращат на случаен принцип,но поне им заявявате желанието си да не ви пропускат  Grinning

3. Един единствен код можете да използвате в една поръчка.

4. Кодът, който сте решили да използвате, се изписва в празното поле в розовото каре под артикулите в кошницата срещу надписа Saisissez votre code offre spéciale и натискате ОК.
- Ако кодът се е задействал - това моментално ще се отрази в кошницата ви/ще ви се намали сумата, ще ви се занули доставката, ще ви излезе оранжево поле с подаръка най-отдолу след въведените артикули/в зависимост от бонусите, които дава съответния код.
- Ако ви се появи червен надпис - това означава, че кодът вече не е актуален; че не се хваща на въпросния акаунт; че подаръкът е изчерпан или ще е наличен след n бр.седмици.
- Ако след въвеждането на кода нищо не се промени в кошницата ви - това означава, че някое от условията на кода не е спазено.
- Ако решите да смените кода, който сте въвели е достатъчно да напишете новия в полето, в което сте написали предния и да натиснете ОК или да натиснете ОК след надписа J'annule mon offre spéciale, с което отказвате ползването на кода.

5. Можете да видите кой код сте използвали в направена вече поръчка, като влезете в Suivi de commande - Toutes mes commandes - кликвате върху съответната поръчка, от съответната дата и ви се отваря страницата с изброени артикулите включени в поръчката.Над тях има надпис Voir mon offre spéciale sur cette commande и като кликнете върху него ви зарежда страницата, на която освен всичко друго написано е даден и използвания от вас код срещу надписа - Mon code offre spéciale. Там са изписани реално 2 кода - горният е използвания от вас,а долният е кода,с който от Ларедут си водят съответната промоция.

6. Повечето кодове имат условия за използване и не действат,ако те не са спазени. Кодовете имат срок на валидност, след който вече не действат. Има персонални кодове, които не действат при всички - действат само на акаунта, на който са получени. По принцип всички условия за използването на един код са изписани под картинката на самата оферта с дребен шрифт - валидност,за кои артикули се отнася и т.н.

7. Ако един код дава намаление от 30% например, а в кошницата имате артикули намалени с 40-50-60 и т.н. % съответният код ви ги намаля с 30% от първоначалната ненамалена цена и следователно стойността им става по-висока от тази, на която сте ги сложили в кошницата си! Намалените вече артикули рядко могат да се намалят с по-голям % !

8. Цените се разделят на няколко вида - това можете да разберете, като след отварянето на някой артикул, въведете размер и цвят, под цената излиза надпис със съответния вид цена или никакъв - тоест безцветна.
- PRIX ROUGE/червени цени/ - НЕ се повлияват от кодове.
- PRIX MINI/червени цени/ - най-рядко се влияят от кодове /само в случаите, в които това е изрично указано условие на кода/.Артикулите, които са PRIX MINI, обикновено са посочени като такива под/над самата им снимка.  
- PRIX VERT/зелени цени/ - влияят се от кодове,но не винаги.Трябва да е условие на кода.
- Безцветни - не спадат към останалите и са реално повлияващите се от кодове/стига да не са от определена колекция,която трябва да е условие на кода/.

9. Кодовете,които излизат сега са за пролет - лято 2009 и повечето изискват наличие на такъв артикул в кошницата.Но има и такива,които се отнасят за дадена колекция или изключват такава/като TAILLISSIME,ANNE WEYBURN и т.н./Затова обърнете внимание какъв точно е артикула,който искате да се повлияе от кода - в горния ляв ъгъл, след като отворите даден артикул има квадратче ,което указва от коя колекция е той :
- пролет - лято 2009
- есен - зима 2008/2009
- прет-а-порте или La Minute Mode
- червения сектор/червените страници или т.нар.албанци - Les Aubaines/ е за стари колекции, които са вече намалени и периодично променят % на намалението им. Те Не се влияят от кодове.
или - артикули от сектор спорт с този знак НЕ се влияят от кодовете ако това не е изрично условие на съответния код.
- Nouveaute,т.е. най-новите стоки - артикул с такъв знак НЕ се влияе от кодовете/в редки случаи, може и да успеете да ги намалите/.
- NOUVEAU,EXCLUSIF WEB, артикул с такъв знак НЕ се влияе от кодовете/в редки случаи, може и да успеете да ги намалите/.
- колекция П/Л 2009 на TAILLISSIME.Кодовете засягащи тази колекция често изискват поръчването на техен артикул,но не винаги е задължително условие.
- колекция П/Л 2009 на ANNE WEYBURN.Кодовете засягащи и тази колекция често изискват поръчването на техен артикул,но не винаги е задължително условие.
- артикули на SOLUTIONS MAISON.Трудно се повлияват от кодове и обикновено с малък %.

ИГРАЧКИТЕ И ЕЛЕКТРОУРЕДИТЕ рядко се повлияват от кодове - трябва да е условие на кода и обикновено е с малък %.Често са PRIX ROUGE или PRIX MINI.

10. Пазаруването с референтни номера става - след като от заглавната страница на LaRedoute - натиснете бутон Commander avec la referеnces catalogues /в карето под Suivre mes commandes/ - ви се отваря страница с полета подредени в три колони - в първата въвеждате желания референтен номер, във втората се въвежда размер и в третата желаното количество. В графата за специален код на същата страница въвеждате съответния код, който да ви намали поръчвания артикул. Натискате бутона Ajouter au panier  за да го вкарате в кошницата си и готово. По същия начин чрез референтни номера  могат да се поръчват и артикули от каталога на Ларедут.

11. Когато един код дава намаление в евро определена сума от друга/напр.20?/45?/ това означава,че трябва да имате артикули на стойност поне 45? от ненамалени артикули от актуалната колекция,за да ви даде намалението.Има и такива,които изискват пък след отразеното намаление да има минимален отстатък,за да дадат БД.Напр. ако даден код дава 20?/45? и БД при минимален остатък 45? - Това означава,че трябва да имате артикули поне за 65? от ненамалени,да ви намали 20?,да ви останат 45? и да ви даде БД.Трябва да се обръща внимание на точните указания и условия.

12. В случаите, в които дадения подарък е изчерпан/Epuise/или ще бъде наличен след n - броя седмици, ще ви се появи червен надпис и няма да ви позволи да направите поръчка, така че обръщайте внимание какво ви се изписва в кошницата след въвеждането на кода.

13. Относно намаленията на различни марки, които правят периодично - Не на всички изпращат покана, но можете сами да си изпратите такава до вашия e-mail. Ако тук е публикувана такава страница, след като кликнете върху надписа INVITEZ UN/E/ AMI/E/….. ще се отвори страницата /може да е публикувана направо тя/, където попълвате съответно име, презиме и e-mail както ви е регистрацията в сайта. Имате възможност да разпратите 5 покани /напр.до всичките ви акаунти/, след което кликвате върху бутона Envoyer и остава да я получите. В деня на самото намаление ще ви бъде изпратен мейл с паролата, която да въведете и да влезете в страницата на намалението.

14. Оферта, пратена на e-maila се публикува - след като отворите получения мейл - оферта, над снимката/или самата оферта/, над клиентския ви номер има изписан текст с дребен шрифт и линк grâce à ce lien, кликвате и ви се зарежда нова страница със самата оферта. Линкът на тази страница копирате и публикувате тук.

15. Ето и сайтовете,от които можете да си набавите код /някои от тях изискват регистрация/
1 2 3 4 5 6 7 8 9  
При регистрацията си в първия трябва да изчакате/до няколко часа/ потвърждение на e - maila си с линк,през който да влезете.Деветият също изисква регистрация, но и след потвърждението на мейла трябва да влезете във форума за Ларедут.Всеки код е отделна тема,в която като влезете,трябва задължително да пуснете пост и едва тогава като се върнете на първия кодовете и ако има снимки - вече се виждат.
Ето и класация на кодове от сайта на
Finty

16. На много хора са отказвани поръчки с обяснението,че са използвали код,който не им е изпратен лично - на e-mail. Така че сами преценявайте дали да използвате кодовете или не! Никой не може да ви каже дали ще ви бъде отказана поръчката.

17. Най – евтините артикули,които дават БД са основно от секция Linge de maison – бели калъфки,хавлии,тривки,единични едноцветни чаршафи,цветни калъфки и т.н.Важното е да са от актуалната колекция/за сега П/Л 2009/.

Много от долу публикуваните кодове може при вас да не действат,причините може да са много - да е персонален,да не сте нов клиент/има кодове само за нови клиенти/,да не сте спазили условието на кода и т.н. Единственото решение е да опитвате като всеки друг.

СНИМКИ НА ПОДАРЪЦИТЕ

КОДОВЕТЕ ИЗВЕСТНИ НИ КЪМ МОМЕНТА СА :

ПО ВРЕМЕ НА НАМАЛЕНИЯТА ДЕЙСТВАТ МНОГО МАЛКО КОДОВЕ
КУФАРЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА
Тези кодове действат на повечето акаунти с добавена калъфка с реф. № 5317169 – синя и 5318084 – оранжева или артикул от П/Л, но да НЕ  е от сектор SOLDES

37427 - БД
57029 - БД
50113 - БД


- ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА / БД / :
23809 - БД над 60? ненамалени от П/Л 2009 - вал.до 31/07/2009
24066 - БД при сума над 64? + чанта за път
61328 - БД
61425 - БД
67822,67814 - БД при над 60?
merci - % намаление + БД при над 50? остатък след намалението

- НАМАЛЕНИЕ В ЕВРО :
23442 - 25?/50? от П/Л 2009 без червени,зелени и мини цени + куфар на колелца в сиво и резеда/VALISE gris et anis/ -  вал.до 30/09/2009
30813 - 20?/45? от П/Л 2009 + БД
32379 - 42/44,32387 - 46/48,32395 - 50/52,32409 - 54/56 - 15?/30? на  taillissime + сахариен
33189 - 20?/50? от П/Л 2009 + сак
 37400  - 30?/60? от ненамалени от П/Л 2009.Намалява и PRIX VERT
37443 - 10?/35? от П/Л 2009 + БД
50075, 51128, 51012 - 10?/28? от П/Л 2009 + БД + куфар на колелца в сиво и резеда/VALISE gris et anis/.Намалява и prix mini - вал.до 30/06/2009
57002 - 20?/55? + БД при остатък от поне 45? след намалението.Намалява и prix mini
61794,61816 - 20?/60?, 40?/120?, 75?/220?, 110?/320? от П/Л 2009 без prix rouges,prix mini и sport - вал.до 30/09/2009
61824 - 22?/60?, 44?/120?, 75?/200?, 112?/300? за Femme,Lingerie,Beauté,Enfants, Homme,Linge de maison,Literie meuble за П/Л 2009 без prix rouges,prix mini и 20% за sport - вал.до 30/09/2009
61832 - 22?/60?, 44?/120?, 75?/200?, 112?/300? от П/Л 2009 и 20% за спорт  - вал.до 30/09/2009
63533 - 32?/75?, 55?/125? от П/Л 2009
63509 - 38?/88?, 51?/119? от П/Л 2009
63541 - 55?/125? от П/Л 2009 без намалени,PRIX MINI,PRIX ROUGE,PRIX VERT/но при някои от тях действа/,NOUVEAU,EXCLUSIF WEB
66826,67539 - 38/40;66834,67547 - 42/44;66842,67555 - 46/48 - 15?/25? + БД + сахариен – вал.до 21/06/2009
72621 - 33?/53? + БД
72990 - 20?/55?, 60?/160?, 100?/260? и 20% за електроуреди и спорт - вал.до 30/09/2009

- НАМАЛЕНИЕ В ПРОЦЕНТИ :
26077 - 35% за П/Л 2009 + БД
26093 - 35% за колекция П/Л 2009 на Active Wear
26859 - 25% на първите 2 артикула,20% на останалите,а над 58? от П/Л 2009 без зелени, червени и мини цени + сак Лафума кафяво и синьо - заменят го със сак everyday Lafuma – вал.до 30/09/2009
26883 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта/SAC Vieux rose/над 25? поръчка + нещо като чек за 25? - за нови клиенти/нови акаунти
26891 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка + комплект тенджери с реф.номер 7024207 се намаляват на 10?/трябва да има поне 1 артикул(може и намален) от П/Л 2009/ - за нови клиенти/нови акаунти
26905 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка + комплект 5 бр.чанти - за нови клиенти/нови акаунти
26913 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка  + прахосмукачка без торбичка с реф.номер 8657475 се намалява на 8?/прахосмукачката е същата като тази от 10?/ - за нови клиенти/нови акаунти
26921 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка  + надуваем дюшек с интегрирана система за надуване,отгоре е плюш,тежи около 4 кг - за нови клиенти/нови акаунти
27014 - 20% за П/Л 2009 + комплект 5 бр.чанти/SAC VOYAGE/
27464 - 35% за 1 артикул от колекция taillissime - вал.до 20/06/2009
32115 - 30% за 1 артикул от предпочитани, 25 % за артикул от колекцията П/Л 2009 на  taillissime + сива жилетка /не се знае размера/ - вал.до 18/05/2009
39675,54372,54399 - 40% за П/Л 2009 + термочанта,покривка и 3бр.кутии - вал.до 12/06/2009
63320 - 35% за П/Л 2009
64173 - до 40% за П/Л 2009 без намалени,PRIX MINI,PRIX ROUGE,PRIX VERT/но при някои от тях действа/,NOUVEAU,EXCLUSIF WEB
64203 - 50% за избраните,35% за textile,25% за maison,20% за останалите от зелените страници - вал.до 14/07/2009
64483 - 25% намаление на спортни стоки
71005 - 30% за артикули на AM.PM от П/Л 2009 + блендер за 24,90? при поръчка над 90?/не са много ясни условията,нито как изглежда/
72532 - 40% за femme,lingerie,beauté,enfant,homme без pages rouges,vertes et prix mini);35% за linge de maison,anne weyburn,taillissime;25% literie,meuble et deco,petit electromenager;20% sport,gros electromenager + при 4 артикула БД + комплект 25 части
78115 - 40% от La Redoute,30% за всички текстилни изделия,25% за малки уреди,20% от остатъка

- ЗА ПОДАРЪЦИ :
10286,51853,52302 - розова детска раница Найк /Sac a dos enfants Nike rose/.Размери 31см/26см/9см
10294,51888,51896,52280 - черна детска раница Найк/Sac a dos enfants Nike noir/.Размери 31см/26см/9см
53139 - чантичка Дора + БД при поне 1 артикул от П/Л 2009
53147 - раничка Спайдърмен + БД при поне 1 артикул от П/Л 2009
26352 - при 4 артикула - сервиз за кафе
27510 - десертна чиния /ASSIETTE A DESSERT/
29939 - сервиз за аперитив - COUPELLE -taupe/auberg
32093,32050,32123,32131 - не се знае кой размер,32042 - р-р 42/44,32107 - р-р 46/48,32069 - р-р 50/52,32085 - р-р 54/56 - 30% за първия артикул и 25% за останалите +  сива жилетка/veste grise/, дава я независимо дали има в кошницата нещо от колекцията, БД дава само при продукт от П/Л на Тайлисиме
52140 - комплект спално бельо - плик 140/200см + калъфка 65/65см, 100% памук.
54437 - сак Лафума в бяло с розови цветя.Размери 40x40x17cm

АРТИКУЛИ ПОРЪЧВАНИ С РЕФЕРЕНТНИ НОМЕРА :
  
- Трицветен комплект за хранене – реф.номер 9007946 – намалява се на 8,90? от 29,90?/vaisselle anis et fushia (6 ramequins, 6 assietes à dessert, 6 serviette de table et 6 sets)/

- BABYCOOK/MIXER - цвят карамел/BEIGE 912071/ - реф.номер 8278873
                                   - цвят зелен/VERT/ - реф.номер 8278970 /ще е наличен след 3 седмици/
с код 63517 се намалява на 68,99? от 119,99? + БД при артикул от П/Л 2009 - няма снимка за сега,но най - вероятно именно за тези става въпрос

- тази чанта с реф.номер 7212550 за 5,50? - реална снимка - ще е налична след 2 седмици

- бяла чанта с реф.номер 9321950 за 5,90? - реална снимка

- черна лачена чанта с реф.номер 6944507 за 6,90?

- с реф.номер 6778810 - маратонки Адидас - цвят бяло и синьо
- с реф.номер 6778801 - маратонки Адидас - цвят розово и сиво
                     - за номера - 28, 29, 30, 31                 - цена: 29,90?
                     - за номера - 32, 33, 34, 35, 36           - цена: 33,90?
                     - за номера - 37, 38 1/2                       - цена: 37,90?

- с реф.номер 6820450 - комплект плик 140/200см + калъфка 65/65см за 6,50?
 
- с реф.номер 8276757 - Комплект плик 140/200 + калъфка за възглавница 63/63 за 6,50?  -  / 8276757 housse de couette 140/200 et une taie d'oreiller 63/63 imprimé peps et dynamique au pris de 6,50?/, реална снимка

- с реф.номер 7097107 - Маратонки Puma - цвят бяло,сребърно,черно - BLANC/ARGENT/NOIR
- с реф.номер 7097492 - Маратонки Puma - цвятчерно,сребърно,сиво  - NOIR/ARGENT/GRIS
- с реф.номер 7097360 - Маратонки Puma - цвят кафяво,бяло,кафе      - CHOCOLAT/BLANC/CAFE
                     - за номера - 39, 40                              - цена: 50,00?
                     - за номера - 41, 42, 43, 44, 45, 46      - цена: 55,00?

 - с реф.номер 5320780 - Маратонки Puma -  цвят сив
                     - за номера - 37, 38, 39, 40                  - цена: 37,50?
                     - за номера - 44                                    - цена: 42,00?
- с реф.номер 5320780 - Маратонки Puma - цвят черен
                     - за номера - 36,37,371/2,38,39,40,41 - цена: 37,50?
                     - за номера - 42,43,44,45                     - цена: 42,00?

-  с реф.номер 5154715 - Маратонки Пума - цвят шоколад  
-  с реф.номер 7419600 - Маратонки Пума - цвят розов  
-  с реф.номер 5154723 - Маратонки Пума - цвят черен
                      - за номера - 28, 29, 30, 31                - цена: 24,90?
                      - за номера - 32, 33, 34, 35, 36          - цена: 27,61?
                      - за номера - 37, 38, 39                      - цена: 30,33?

 
- с реф.номер 4947606 - черен колан 115см за 5,90?
- с реф.номер 4949005 - колан цвят шоколад 115см за 5,90? и двата с код - 64998 - sac "Everyday"


ПРЕДИШНИ ТЕМИ - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Специални благодарности на mama Mamut, ronisum и най - вече Мама В - подготвили предните теми  bouquet
УСПЕШНО ПАЗАРУВАНЕ НА ВСИЧКИ !

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 11:44 от змейковица

# 1
 • Baile Átha Cliath
 • Мнения: 3 219
Първа се записвам, Змековица  Hug
Още не съм пускала поръчка, тъкмо да изпробвам някой код.

# 2
 • Пловдив
 • Мнения: 126
и аз да следя,днес отивам да взема поръчка на митницата чакам надуваемия матрак и ще докладвам какво са ми пратили,дали не са  Тенджерите   Laughing Laughing

# 3
 • Мнения: 1 554
Добро утро!   bouquet
и аз чакам едно пакетче с подарък сахаринчето. искаше ми се куфар, защото ни предстои екскурзия, ама като не ми се хващат кодовете  Crazy Ако някой има за размяна, може да ми пише едно ЛС  Flutter

# 4
 • Пловдив
 • Мнения: 3 253
Оставила съм почти всички кодове в темата, въпреки че не действат.
Ако и след намаленията продължава да е така, ще ги премахна.
В първия пост съм сложила трите посочени кода, които дават БД, както и референтните номера на калъфките.

# 5
 • София
 • Мнения: 921
хоп и аз тук  Party

# 6
 • В La Redoute и по света
 • Мнения: 51
Благодарим за темичката с пожелания за повече работещи кодове   bouquet

_____________________________________
Хайде на пазар - Всичко за Ла Редут
Най-големия списък с кодове за Ла Редут

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 13:36 от Unicorn

# 7
 • близо до морето
 • Мнения: 85
Благодаря за новата тема!  змейковица  bouquet
Дано тази седмица ни пратят по някой хубав код.  Simple Smile

И да не е съвсем спам някой вече получи ли обещаните 2 оферти с кодове от онова гласуване за 10 артикула от новата колекция. Бяха ми писали че до 30.06 ще получа офертите.  newsm78

# 8
 • София
 • Мнения: 256
И аз да следя Embarassed
Змейковица   bouquet

# 9
 • София
 • Мнения: 208
Пратих покана на 2ма приятеи, но още нямам мейл някакъв автоматичен, че съм пратила, както и приятелите не са получили никаква покана  Cry Минаха вече два дни, мислех, че ако не са автоматични мейли, днес като работен ден някой да получи нещо, но цък  Cry
Защо така ?  Thinking

# 10
 • Мнения: 178
И аз да Ви следя много хубава и полезна тема за нас новите благодаря на всички за търпението и отговорите  bouquet

# 11
 • Мнения: 1 438
 Simple Smile

# 12
 • Бургас
 • Мнения: 5 149
някой вече получи ли обещаните 2 оферти с кодове от онова гласуване за 10 артикула от новата колекция. Бяха ми писали че до 30.06 ще получа офертите.  newsm78

Змейковица,   bouquet
И аз ги чакам, но не съм получила още нищо.

# 13
 • София
 • Мнения: 208
Още едно питане имам:
как да намаля една от тези двете машинки:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5539340& … ue&ksource=-1 тази ене е намалена, но е PRIX VERT
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9450750& … ue&ksource=-1 тази е П/Л 2009, но е намалена 20%

# 14
 • Мнения: 930
следя темата с интерес за нови кодове Rolling Eyes

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт