Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • София
 • Мнения: 1 987
Искам искрено да благодаря на всички лекари в детската травматология в Пирогов. По нещастно стечение на обстоятелствата, моята дъщеря претърпя операция на бедрото при най-добрите лекари. Възхитена съм от човещината и вниманието с което ни обгрижва целия персонал в това отделение. Много съм щастлива, че имахме късмета операцията да се извърши от Доц. Новков и д-р Гьорев. След подготовката за операцията и поставянето на два пирона Доц. Новков и д-р Гьорев при всеки удобен случай бяха в стаята, за да проверят как е дъщеря ми. След изживения ужас от инцидента и 4 дни на екстензия операцията мина "като по учебник" /думи на доц. Новков/. Утре сме на контролен преглед и за махане на конците. Мога с ръка на сърцето да кажа, че тези лекари са ХОРА, а не само професионалисти. Мога само да се поклоня и да се моля да има повече такива лекари в българските болници!
И само едно допълнение. Дори 4 годишната ми дъщеря видя ХОРА в лицето на тези професионалисти. При всяка болка искаше да извикам "усмихнатия лекар" / д-р Гьорев/.  bouquet

# 1
 • София
 • Мнения: 2 175
Дай Боже всекиму такова отношение!

# 2
 • София
 • Мнения: 239
Браво,радвам се,че наистина има и хора в Пирогов.Дано всичко е наред при вас и бързо възстановявчне.

# 3
 • Мнения: 2 110
В "Пирогов" има много добри лекари ! На мен също ми се е налагало да ползвам техните услуги и съм на мнение ,че там са само професионалисти !

# 4
 • София
 • Мнения: 1 983
В Пирогов и  ние сме срещали много добро отношение. Няма да забравя как преди 2 години си ударих главата, на следващият ден ми беше много лошо и реших да ходя натам. Всички ме разубеждаваха как никой няма да ми обърне внимание, защото не съм била спешен случай. Все пак отидох, прегледаха ме, обърнаха ми повече от необходимото внимание, не съм платила една стотинка. Лекарят ми вдъхна страхотно спокойствие.
Ходили сме и с дребната, когато куцаше с едното краче. Направиха й много снимки, много лекари ни обърнаха внимание, но нито за миг не усетихме пренебрежително отношение. В крайна сметка нищо не излезе, но травматолога ни извика на контролен преглед след 2 дни.
Поклон пред тези ХОРА!  bouquet

# 5
 • Мнения: 4 950
БЛАГОДАРНОСТИ И ОТ НАС  bouquet,  махнахме гипса на дъщеря ми преди седмица. Нея я следеше д-р М. Плоскова от детска травматология. Ние също  сме доволни от отношението и вниманието на лекарите в Пирогов, и не само в Травматологията но и в Детска Хирургия
Джуджанка на вас желая бързо възстановяване.

# 6
 • Мнения: 94
Подкрепям изцяло думите на джуджанка! Прекланям се пред професионализма и човещината на д-р Новков и екипа му, оперирали крака на дъщеря ми през 2007 г. Радвам се, че все още има такива лекари, защото в нашата провинциална болница "счупеното носи щастие " за травматолозите. Те бяха направили такава превръзка на дъщеря ми, че в Пирогов" не можеха да повярват, че това се случва.

# 7
 • София
 • Мнения: 1 987
Благодаря на всички за пожеланията за бързо възстановяване. Днес бяхме на преглед и да махнат конците и отново останах очарована. Д-р Гьорев като видя, че малката я е страх влезе в залата с нея и през цялото време го чувах как и повтаря " Няма страшно малка ревличко, всичко мина.". След това лично я изкара на ръце и я сложи в количката. Още като я видя я на щипа по бузите, а тя от разревана светна с усмивка. Доц. Новков пък ни помоли да и събуем обувката, за да и снимат стъпалцето от вестник "Труд". / Взимаха му интервю и им трябвало точно такава снимка/. Страхотни са всички от санитарките до завеждащ отделение. Още веднъж поклон пред човещината им. Да са живи и здрави още много години и да помагат безрезервно на пострадалите деца /така както помогнаха на нас/!

# 8
 • sofia
 • Мнения: 5 140
Я бързо ми пиши на лични какво се е случило с Дара, и аз незнам, ква си такава не се обадиш....звънни или пиши  Praynig
Нацелувай малката красавица от мен и позрави и целувки за теб  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 9
 • Мнения: 5
Преди 2 години дъщеря ми си счупи дебелата кост на подбедрицата. Сложиха и пирони същите двама доктори. Да, държаха се добре, но си платихме за това. После носи син гипс, за който отново платихме. Не казвам колко, за да няма засегнати, но сумата не беше никак малка. Това, което ми направи впечатление, че отношението е добро само към тези, които по някакъв начин са платили. Не ме разбирайте погрешно, но миналата година сина ми имаше проблем и се наложи да потърся друг лекар, който се държа наистина човешки без да получи и една стотинка. Всеки има право на мнение, дано децата оздравяват бързо!

# 10
 • под голямата лоза
 • Мнения: 7 724
Ще използвам темата, за да изразя и моите благодарности към Пироговци.
Става въпрос за хората в детска коремна хирургия в белодробното отделение.
....и в частност на др. Патоков и сестрите в детското белодробно.   bouquet

Желая бързо въстановяване на малката кукла Heart Eyes

# 11
 • Мнения: 4 950
marianka_n олекотеният гипс се заплаща наистина. И ние си го платихме, но докторката ни попита дали искаме да сложат олекотен защото е платен. Аз си поисках фактура и касова бешежка защото сме осигурени допълнително и ще ни го покрият.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт