Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!

запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

BG-Mamma :: Здраве и красота >> Красива мама (Модератори: kopche, bubanka, Графиня дьо Адри́) >> Тема: Трикове и съвети за лесни прически
Страници: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 ... 46 Надолу Изпрати темата Изпечатай увеличи намали
Автор Тема: Трикове и съвети за лесни прически  (Прочетена 239782 пъти)
gerry_1912
Ентусиаст
*

Публикации: 90

Всяко “защо” има своето “е*ал ли съм го”

Местожителство:
Пловдив

« #135 Нед., 15 Ноем. 2009, 17:03 »

ДА! и аз се сушах много време с дълга коса и ми беше станало много досадно.Ама ще видим надявам с да успявам да и придавам форма Smile
nas
Потребител
**

Публикации: 837

« #136 Нед., 15 Ноем. 2009, 17:13 »

Гери, страхотна си  Crazy Незнм как си била преди, но така много ти отива  Hug
И аз моята я прибирам отзад.Една приятелка много ме навива да си отрежа, ама несмея.Дори фризиорката ми като ме видя си помисли, че съм се подстригала на черта  Laughing
Съгласна съм, че смяната на прическата е силен антидепресант  Naughty Изпробван метод е  Peace

gerry_1912
Ентусиаст
*

Местожителство:
Пловдив

« #137 Нед., 15 Ноем. 2009, 17:23 »

да аз сега чак установих,че действа като антидепресант...дано да е за по-дълго,че тия последните 5 месеца нещо....
svetlita
мълчаливка
Новак

Публикации: 48

чети, чети, чети... пък тогава пиши

Местожителство:
пловдив

« #138 Нед., 15 Ноем. 2009, 17:27 »

гери успех, със сигурно ще се справиш Smile и Следващите 5 месеца да ти върви само напред  Clover
nas ако не са ти много годинките режи смело, ще порасне после пак, ако ли не, може да си скасяваш по разните сайтове косата (нали има разни за прически с твоя снимка) и да се гледаш там  Smile аз така правех миналата година

gerry_1912
Ентусиаст
*

Местожителство:
Пловдив

« #139 Нед., 15 Ноем. 2009, 17:54 »

гери успех, със сигурно ще се справиш Smile и Следващите 5 месеца да ти върви само напред  Clover
nas ако не са ти много годинките режи смело, ще порасне после пак, ако ли не, може да си скасяваш по разните сайтове косата (нали има разни за прически с твоя снимка) и да се гледаш там  Smile аз така правех миналата година

БЛАГОДАРЯ!!! Много мило Smile и аз желая успех на всички тук Smile
4ernokoska
Новак

Публикации: 31

Местожителство:
Видин

« #140 Нед., 15 Ноем. 2009, 19:27 »

gerry_1912 страхотна прическа, много дибре изглеждаш с нея  bouquet За съжаление при мен пострижката беше принудителна и ми подейства още по-депресиращо  Sad   Но пък сега като гледам че ми е попораснала косата много й се радвам  Very Happy  Честито и дано с новата прическа да ти върви страшно много  Wink

gerry_1912
Ентусиаст
*

Местожителство:
Пловдив

« #141 Нед., 15 Ноем. 2009, 19:44 »

Hug  Hug  Hug  Hug огромно Благодаря на всички Smile
stefi_82
Ентусиаст
*

Публикации: 63

Местожителство:
София

« #142 Нед., 15 Ноем. 2009, 20:02 »

Гери, страхотна прическа и страшно много ти отива  Hug Love Hug Аз си я правя почти същата, но с този вариант от клипчето - още не мога да събера смелост да си отрежа косата, но поне благодарение на Вас започнах да внасям разнообразие  Laughing bouquet
4ernokoska
Новак

Публикации: 31

Местожителство:
Видин

« #143 Нед., 15 Ноем. 2009, 22:56 »

Първата прическа разбрах как се прави след като намерих няколко клипчета в нет-а, но втората /житен клас/ въобще не мога да схвана как става  newsm78  Някоя от вас знае ли?

nas
Потребител
**

Публикации: 837

« #144 Пон., 16 Ноем. 2009, 08:23 »

Светли, 27 много ли са или малко  Laughing
Аз си я прибирам на плитка отзад и я прибирам, но последно много къс си направих горния плат и сега нещо не ми се получава много сполучливо  Crossing Arms

ралитоВ
Ентусиаст
*

Публикации: 57

« #145 Пон., 16 Ноем. 2009, 13:33 »

май чертите са много модни в този сезон
глем много момичета на последък подстригани на черта
SilvaZone
Ентусиаст
*

Публикации: 367

Местожителство:
В центъра на Вселената...

« #146 Пон., 16 Ноем. 2009, 15:28 »

Хайде и от мен едно филмче за супер лесна и сладка прическа:
http://www.youtube.com/watch?v=VE105h92o8E&feature=channel

Изключително много се радвам на това момиче, което си има собствена марка продукти за коса, които от доста време се опитвам да намеря начин да си поръчам. Отзивите за тях са страхотни. А тя е пълна с идеи за прически  Peace
http://www.youtube.com/profile?user=Cibu17#g/u
Ето и сайта и за козметика: http://www.cibuinternational.com/cibu_promotions.htm
« Последна редакция: Пон., 16 Ноем. 2009, 15:34 от Calypso »

bobolino157
Ентусиаст
*

Публикации: 146

Мама на умница и хубавица

« #147 Ср., 18 Ноем. 2009, 00:23 »

Вижте този кок страхотен е http://www.youtube.com/watch?v=gGh94_VPqLA&feature=related Peace
Renka
Ентусиаст
*

Публикации: 68

Местожителство:
Milano/Varna

« #148 Ср., 18 Ноем. 2009, 10:07 »

да аз сега чак установих,че действа като антидепресант...дано да е за по-дълго,че тия последните 5 месеца нещо....

И моята коса е преминала през доста неща  Laughing   По темата : http://www.youtube.com/watch?v=scKgmq0DckM
*Lina*
Новак

Публикации: 10

Местожителство:
София

« #149 Пет., 20 Ноем. 2009, 22:17 »

Темата е страхотна. Включвам се и аз с мойте любими прически, почти всички са от този сайт http://www.youtube.com/watch?v=-5ru_J1b-dE

Страници: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 ... 46 Нагоре Изпрати темата Изпечатай увеличи намали 
BG-Mamma :: Здраве и красота >> Красива мама (Модератори: kopche, bubanka, Графиня дьо Адри́) >> Тема: Трикове и съвети за лесни прически

Отиди на: