Момичета, продължавам с проучването на общественото мнение! Тъй като започнахме безмлечни каши, а Емата категорично не ги харесва с вода, нито пък аз имам нервите да се изцеждам всеки ден по 120 мл, за да ги забърквам с кърма, искам да ви попитам за най-добре приеманото на вкус от бебоците мляко. Купих хипоалергенно НАН ХА, но бях яростно оплюта! Искаше ми се да е хипоалергенно, тъй като синът ми беше с алергия към млякото на нейната възраст, но ще склоня и на нехипоалергенно, само да ми го пие. Явно трябва да е някакво по-сладичко, повече да се доближава на вкус до кърмата... Това НАН ХА горчи. Само да добавя, че не искам млечни каши засега, поради същата фамилна обремененост с алергия към млечния белтък, а за съжаление повечето каши са с обикновено сухо мляко, а не адаптирано. Мерси предварително!
Току-що видях, че има подобна тема на същата страница, но все пак... Аз търся наистина "вкусно" мляко, което бебката ще приеме от раз, защото тя е голяма вече и не се лъже лесно!
На Милупа млеката са много вкусни и май Милумил 2 и Аптамил 2 имат аромат на бисквити и децата много ги обичали. До колкото знам има Аптамил НА, за Милумила не съм убедена, че правят и хипоалергенен вариант на млякото си
Абе може и да не е хипоалергенно, защото май всички хипоалергенни имат горчив вкус, спомням си още от сина ми... Аз ще взема "първа" стъпка, независимо кое е млякото, а в него сигурно този приятен "бисквитен" вкус ще отсъства...
Зъхи, ти направо ще ме умориш! Ами да ти кажа при 2 застрашени от алергия деца и вече с изявени алергии съм им давала след като се отбиха Милумил. Нормалното не ХА - ХА е гадно! Тъй като съм си опитвала собственото мляко и мога да ти гарантирам че това наистина се доближава по вкус.
Аз съм пробвала на бебос НАН1-пие го още от болницата.Слагала съм си в кафето-е,не е като идеалната сметана за кафе,но...ми хареса.дребос си го яде яко вече 6 месеца. Скоро ще минаваме и на двойката.
Вземи Милумил 1. При кърмени деца винаги се започва с формула за новородени, за да се тушират евентуални проблеми. Ако всичко е наред втората кутия вече ще ви бъде Милумил 2.
Вземи Милумил 1. При кърмени деца винаги се започва с формула за новородени, за да се тушират евентуални проблеми. Ако всичко е наред втората кутия вече ще ви бъде Милумил 2.
И аз така знам-независимо от възрастта на детето щом преминаваш от кърма на адапте винаги се почва с Първа стъпка,2ката вече е ЧАСТИЧНО АДАПТИРАНО !Сравни етикетите и сама ще откриеш разликата! Иначе Аптамила е много приятен на вкус,но Милумила го бие по сладост На мен даже ми идва прекалено-аромата е по-скоро ванилия,отколкото бисквити,малко ми бие на сладолед Милупа мисля,че имат и ХА млека,но с какви вкусове са незнам www.milupa.de А относно млякото в кашите-мисля,че тези на Милупа и Фризокрем са с адаптирано,но не съм сигурна-продавачките така ми ги рекламират Май трябва да отида да си прочета кутиите
Аз всъщност не преминавам от кърма към адаптирано, слава богу още се кърмим, но ми трябва като добавка към кашите. Знам, че второто е частично адаптирано, затова исках "първа" стъпка, но щом казвате, че и Милумил 1 е вкусно, вече съм твърдо решена още днес да го купя. Дано довечера я яде кашата с това мляко! Мерси!
На Милупа млеката са много вкусни и май Милумил 2 и Аптамил 2 имат аромат на бисквити и децата много ги обичали. До колкото знам има Аптамил НА, за Милумила не съм убедена, че правят и хипоалергенен вариант на млякото си
Милумил имат хипоалергенно - Милумил ХА, аз от него съм купувала, всъщност Аптамил ХА не съм виждала по магазините . По-вкусен е Милумил ХА от Нан ХА-то, но в сравнение с обикновено адаптирано не знам - такова Мартин още не е пил. Инче Зъхи не е нужно да почвате с хипоалергенно, защото ще даваш по малко количество, а и Ема е голяма. Виж ако беше на 2-3 месеца щак категорично да те съветвам за хипоалергенно . И също мисля, че трябва да започнете с 1ца.
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.