Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 57 отговора
Мами , ако имате дечица над 7 клас , които да са там пишете  Wink
Цитирай


Moiata dasteria vleze  v 22-ro tazi godina v 4uzdoezikov-angl-isp. Kazvat,4e u4ilisteto e dobro.
Цитирай


...а, сега след една година опит в 22-ро, остават ли положителни впечатленията Ви оттам? Моето момиченце също ще учи в това училище, но мненията за него са доста противоречиви, чувам за снобария и това малко ме разколебава.....?!
Цитирай


Здравейте! Smile
И аз бих искала да помоля мами, чиито деца учат в това училище да споделят своето мнение. Дъщеря ми е в 7 клас и едно от училищата към което сме се насочили е 22 СОУ.
« Последна редакция: Съб., 01 Май 2010, 20:12 от Heli »
Цитирай


Моят син е малък -първи клас в 22-ро, но днес говорих с дете в 7-ми клас от 22-ро, което страшно много иска да изкара изпитите и да бъде прието след 7-ми клас единствено в...22-ро.
Цитирай


Много ти благодаря за споделеното, мими.иваbouquet
Чета само добри отзиви за това училище из интернет пространството и все пак реших да попитам и вас.

Разгледах и сайта-базата е на доста добро ниво.
Цитирай


Синът ми завършва тази година 22 СОУ. Учи в паралелка "Биология и ЗО". Аз съм безкрайно доволна от това училище, учителите са много добри, няма текучество, знанията, които получава са на ниво, има много клубове, училищен театър....Дисциплината също е на ниво. Наблюденията ми се основават на база сравнение с училището на другото ми дете, където е просто ужас.
Цитирай


Моят син е в 5-ти клас там. Само чакам да свърши учебната година, че да го махам.
Цитирай


Carmen69, много ти благодаря за това, че сподели своите впечатления!  bouquet
inka5, много силни думи...Ако искаш сподели защо не си доволна-конкретен учител, или като цяло ...
Thinking
Цитирай


Моят син е в 5-ти клас там. Само чакам да свърши учебната година, че да го махам.

Споделям това мнение.
Изказвала съм нееднократно мнението ми за 22-ро.
Може да бъде прочетено в другите теми.
Аз не бих рискувала с това училище.

Да, базата е много добра, в сравнение с другите училища. И до там.
Цитирай


Благодаря за изчерпателният отговор, Чипоноска!
Цитирай


Хайде де, кажете нещо за децата, приети в 8 кл. там! дъщеря ми е приета в чуждоезиков профил ИЕ/АЕ/БЕЛ/Фил. Може ли някой да каже нещо за тази паралелка и въобще за гимназиалния чуждоезиков курс в 22 СОУ? Моля? Thinking
Цитирай


Моят син е в 5-ти клас там. Само чакам да свърши учебната година, че да го махам.

Споделям това мнение.
Изказвала съм нееднократно мнението ми за 22-ро.
Може да бъде прочетено в другите теми.
Аз не бих рискувала с това училище.

Да, базата е много добра, в сравнение с другите училища. И до там.

*
ЧИПОНОСКА, не успях да намеря писаното от теб във връзка с 22 СОУ в други теми. Съжалявам, че пиша тук отново, но ме вълнува. Ако е възможно, прати линк към въпросните теми. Предварително благодаря!

*
Накратко моята история и вълнения относно 22 СОУ: Ние вече сме в паралелка ЧЕ: АЕ, ИЕ, БЕЛ  -  8в клас ! В нашия случай можехме да избираме между 22 СОУ и 31 СУЧЕМ /децата ми са близнаци и момичето се класира в СУЧЕМ, а момчето в 22-ро/. Оказа се, обаче, че в 31 СУЧЕМ, според данните от първо класиране, синът ми щеше да е единственото момче в клас с 29 девойки - и... той се отказа, макар в началото да беше много въодушевен. Така остана вариантът 22 СОУ! Единственото сигурно предимство на 22 СОУ за децата ми е, че до там ще пътуват само около 20 мин. /за разлика от СУЧЕМ - около 50 мин. и то с два автобуса/. Изчетох доста във форума за 22 СОУ, но мненията са разнопосочни. Аз лично преди да запиша децата посетих училището 3 пъти и проведох разговор със зам. директорката. Беше любезна и ни отдели доста време. Когато събирах информация за училищата, в които искахме евентуално да учим, ми казаха, че в 22-ро текучеството на учители не било голямо /за разлика от някои други училища/ и като цяло имало добри преподаватели. По резултатите от матурите 22 СОУ не е на завидно място /но не знам доколко това е сигурен показател за самото училище - все си мисля, че добрите успехи на други училища може да са плод на способностите на конкретните деца и на солидни частни уроци/.  Имам информация, че преподавателите по испански език /първи език/ са на ниво. Според учебния план за 2010/2011 г. изчислих, че в това училище се учи повече І и ІІ чужд език /според общия хорариум/, като сравнението ми беше със СУЧЕМ и 32 СОУ и искрено се надявам да е така. Не е за пренепрегване и фактът, че по чужд език преподават двама учители /по съответните модули, ако правилно се изразявам/, докато нпр. в СУЧЕМ и 32 СОУ предметът се води от един учител.

*
Моля всички, чиито деца учат в 22 СОУ, нека да споделят конкретно мнение, още по-добре би било и за конкретни преподаватели /и добро, и лошо/. А ако не възразявате, предлагам да помогнем на  8-класниците, приети там тази година, да се запознаят.  

*
Пожелавам ви слънчево лято и успешна нова учебна година!  
« Последна редакция: Ср., 07 Юли 2010, 08:55 от albenadz »
Цитирай


Дъщеря ми ще учи в 8д клас следващата учебна година в 22-ро. Това е паралелка с испански, английски, БЕЛ и философия.
До-ре-ми  с теб ще бъдем в един клас   newsm10 newsm10. На вас при записването казаха ли ви нещо за униформи, защото на нас не, а разбрах от една моя близка, че в 22 - ро децата имат униформи.
Цитирай


custard, казаха ни. Не само ни казаха, а ни набутаха някакъв флайър с артикули и цени. 103 лв струва цялата униформа - риза, пола, панталон, втаровръзка, пуловер. Питах ги дали е задължителна униформата и ми отговориха, че е! Чудя се, обаче, дали не трябва да се купуват поне 2 ризи и 2 панталона - няма да ходи детето целогодишно с 1 кат на гърба си? На вас не ви ли дадоха листче с цени и адреса на магазина? Мини на ЛС да се запознаем официално! Smile
Цитирай


1-14 от 57 отговора