Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 498
Имам гости довечера и ще готвя една патица. Някой има ли интересни идеи? Иска ми се да е цяла, да не я режа на порции предварително.
Цитирай


Мнения: 1 533
Сериозно предизвикателство според мен!!! Желая ти успех!!!
Цитирай


Мнения: 1 498
Така е. Ще я опека, но искам да е по-интересна.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 12 921
В къщи не ядат плънките и затова се отказах да пълня. Пека патицата върху решетката от фурната, като отдолу подлагам тавата, която върви с печката. Пече се на 140гр. (не знам защо, ама така пишеше в рецептата, а става добре, и не съм експериментирала), като отвреме на време, на 15-20мин да речем, обливам със соса, който се събира в тавата. Не се маже с нищо, и солта се слага по-късно в соса, с който обливаш. Става малко сухо, ама така го обичат у нас.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.