Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Печено пиле

  • 5 септ. 2005, 23:12 ч.
  • Преглеждания  584  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Велико Търново/Бургас
  • Мнения: 1 154
знаете ли каква е тайната на печените пилета -с каква марина се правят

Реклама
# 1
  • Севлиево
  • Мнения: 1 650
Аз преди да сложа пиленцето да се пече хубаво го намазвам с краве масло и след това с подправки, подходящи за него  chef

# 2
И след намазването го сложи върху един буркан пълен до половината с бира и печеш на не много силна, но предварително загрята фурна.

# 3
  • Мнения: 1 349
Аз мажа с горчица. Но не цяло пиле, обикновено вземам бутчета и ги пека така или го правя на пържолки. Стават вкусни и крехки от горчицата.

# 4
  • Швейцария, иначе от Пловдив
  • Мнения: 1 425
Аз го правя по следния начин: намазвам го цялото със зехтин, осолявам го хубаво, слагам малко червен пипер и розмарин - 2 стръка вътре. Печа във глинена тенджера с малко вода или бира. Час, час и половина на около 220 градуса.

# 5
  • Мнения: 3 358
За пилешко месо много подхождат:Чесън,соев сос,куркума морков,прясно мляко или бира/за мариноване/По добре ако става дума за пържолки,филенца,хапки,
защото успяват много добре да се овкусят...да ви е сладко 1dating

# 6
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
Аз до омазвам цялото в майонеза -отвън и отвътре и го слагам в плик за печене.Затварям добре /без да го надупчвам/, поставям го в тавичка полегнало и наливам в тавата или в съда вода, като изври -пак добавям.Пека на слаба фурна,като се зачерви го обръщам и от другата страна!

# 7
  • Варна
  • Мнения: 159
Класиката в печенето на пиле е да се намаже със смес от червен пипер, сол, черен пипер и мазнина. Вариациите са многобройни. Аз му капвам и малко соев сос и го заливам с бира, да плува в нея дкато се пече.

# 8
  • Мнения: 2 161
В микровълнова с грил много успешно съм правила печено пиле,обаче хитът ми е пиле върху бутилка.Стъклена бутилка от газирана вода пълня с вода може и малко бира да се сложи.Пилето,предварително осолено го ...нахлузвам Embarassed върху бутилката.Отгоре го намазвам само с масло,червен пипер и го поливам със соев сос(последното не е задължително).Поставям бутилката с пилето вав тава,в която има налята вода.Пече се.След като се изпече става толкова крехко,направо се разпада.Супер препечено...Много внимателно се изхлузва от бутилката .Пробвайте Simple Smile

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт