Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Велико Търново/Бургас

Мнения: 1 154
знаете ли каква е тайната на печените пилета -с каква марина се правят
Цитирай

Севлиево

Мнения: 1 649
Аз преди да сложа пиленцето да се пече хубаво го намазвам с краве масло и след това с подправки, подходящи за него  chef
Цитирай
И след намазването го сложи върху един буркан пълен до половината с бира и печеш на не много силна, но предварително загрята фурна.
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 326
Аз мажа с горчица. Но не цяло пиле, обикновено вземам бутчета и ги пека така или го правя на пържолки. Стават вкусни и крехки от горчицата.
Цитирай

Швейцария, иначе от Пловдив

Мнения: 1 425
Аз го правя по следния начин: намазвам го цялото със зехтин, осолявам го хубаво, слагам малко червен пипер и розмарин - 2 стръка вътре. Печа във глинена тенджера с малко вода или бира. Час, час и половина на около 220 градуса.
Цитирай


Мнения: 3 354
За пилешко месо много подхождат:Чесън,соев сос,куркума морков,прясно мляко или бира/за мариноване/По добре ако става дума за пържолки,филенца,хапки,
защото успяват много добре да се овкусят...да ви е сладко 1dating
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Аз до омазвам цялото в майонеза -отвън и отвътре и го слагам в плик за печене.Затварям добре /без да го надупчвам/, поставям го в тавичка полегнало и наливам в тавата или в съда вода, като изври -пак добавям.Пека на слаба фурна,като се зачерви го обръщам и от другата страна!
Цитирай

Варна

Мнения: 159
Класиката в печенето на пиле е да се намаже със смес от червен пипер, сол, черен пипер и мазнина. Вариациите са многобройни. Аз му капвам и малко соев сос и го заливам с бира, да плува в нея дкато се пече.
Цитирай


Мнения: 2 161
В микровълнова с грил много успешно съм правила печено пиле,обаче хитът ми е пиле върху бутилка.Стъклена бутилка от газирана вода пълня с вода може и малко бира да се сложи.Пилето,предварително осолено го ...нахлузвам Embarassed върху бутилката.Отгоре го намазвам само с масло,червен пипер и го поливам със соев сос(последното не е задължително).Поставям бутилката с пилето вав тава,в която има налята вода.Пече се.След като се изпече става толкова крехко,направо се разпада.Супер препечено...Много внимателно се изхлузва от бутилката .Пробвайте Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.