Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • sofia
  • Мнения: 476
Споделете, майки, как си оставихте детето, а и цялата къща на непознат човек.
Знам, че на повечето са препоръчани от някого, изпитани или просто близки и/или познати. Тях ги изключвам.
Но, в случай примерно като моя - аз нямам такъв човек, не ми "стиска" да си намеря от някъде - някоя случайна жена, а мъжа ми е твърдо против този вариант. Вие как се склонихте да направите тази крачка?

# 1
  • Мнения: 703
Върнах се на работа, когато дъщеря ми беше на 1.4м., т.е. малко по-голяма от твоето момиченце.
Имах някакви идеи да я давам на ясла, отидох до кварталната уж да подавам молба за записване и ... избягах. Следващото е мое мнение и относно него не желая да споря /защото всеки решава за собственото си дете/: яслата НЕ ми хареса, ама никак; може и да има по-хубави, ама не ми се вярва. Какво представляваше - една стая с 24 /ама пак прочетете - 24 деца/ с протъркан килим на пода и остатъци от играчки, в съседство имаше стая с легълца и до нея с гърнета.
И така смятам, че на тази възраст 1 - 2,5 години детенцето се нуждае от домашен уют, от неговото си легълце и плюшени играчки.
Детегледачката, която избрахме - чрез обява и интервю; не сме  познавали. Предполагам, че ако стигнете до там, заедно с татито ще направите правилния избор Sunglasses.
Колкото до поверяването на апартамента: след като сме преценили и сме оставили детето си, то значи сме гласували достатъчно доверие на тази жена.

# 2
  • София
  • Мнения: 6 980
Ами ние вече два пъти го правим. Първия като беше Дари на 4 месеца само.

Детето си оставяме, а къщата ми е по-маловажна. За щастие не сме имали проблеми при все, че с мъжо пари и бижута ръсим кой къде му хрумне и недобросъвестен човек може да се възползва спокойно.

Срещни се с разни жени, за сигурност може да им поискаш копие от лична карта, препоръки, да говориш с предишни работодатели...

А мъжът ти като е против - той да си остане да гледа детето в къщи - така му кажи.

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 6 220
сутринта запознах сина ми с новата жена, която ще го води и взима от ясла, а после ще го извежда на разходка.
Гледаше е странно и много не искаше да седи до нея. Мисля няколко дена да съм с тях, за да посвикнат двамата. Жената като цяло много ми хареса. Моля се и той да свикне с нея Praynig

# 4
  • usa
  • Мнения: 3 491
Върнах се на работа, когато дъщеря ми беше на 1.4м., т.е. малко по-голяма от твоето момиченце.
Имах някакви идеи да я давам на ясла, отидох до кварталната уж да подавам молба за записване и ... избягах.И така смятам, че на тази възраст 1 - 2,5 години детенцето се нуждае от домашен уют, от неговото си легълце и плюшени играчки.
Абсолютно споделям чувството! За мене проработи обаче обратния вариант - да ги оставям в домовете нa жените, защото те ги гледаха покрай своите деца.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт