Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Солени палачинки

  • 7 септ. 2005, 17:30 ч.
  • Преглеждания  1 327  Мнения  9  Онлайн  1
Отговори
  • Sofia
  • Мнения: 529
Докато четох рецептите за палачинки се присетих, че никога е съм правила вкъщи солени палачинки. Имам предвид такива като по завезевияна със сос вътре, поръдени с кашкавал и запечени. Дайте някоя идея за плънка, ще съм ви много благодарна Simple Smile

Реклама
# 1
  • Мнения: 1 349
  • Задушено пилешко с гъби
  • Шунка, кисела краставичка или морков, сварено яйце, топено сирене
  • Задушени зеленчуци

# 2
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Аз ги пълня с шунка(филе), гъби, топено сирене, отгоре ги поръсвам с кашкавал и запичам във фурната. Сервирам ги със сос от майнеза и кетчуп.

# 3
  • Варна
  • Мнения: 737
Аз ги пълня с шунка(филе), гъби, топено сирене, отгоре ги поръсвам с кашкавал и запичам във фурната.

Аз ги правя по същия начин, но понякога замествам шунката с пилешко месце.

# 4
  • Мнения: 2 096
Можеш да пробваш и с шунка (филе) с настърган кашкавал и сирене.

# 5
  • Според сезона
  • Мнения: 296
Запържвам кайма с лук и слагам във всяка палачинка + кашкавал и кисела краставичка. Навивам и запичам във фурната , като отгоре намазвам с кетчуп

# 6
  • Варна,морето,сините вълни.
  • Мнения: 2 785
Правя смес от задушени с малко кимион гъбки, малко пилешко(варено, пушено, печено...) и пълна импровизация(замразени зеленчуци, кис. краставички, чушки и т.н.). Палачинките се пълнят, сгъват се на четириъгълник, потапят се в галета и яйце и се пържат, като първо се пържи от страната на сгъвките, за да се запечатат. Докато са топли се поръсват с малко настърган кашкавал. Не е голяма философия, само пърженето е по-трудоемко, а е вкусно и ефектно, аз го правя най-вече за гости.

# 7
  • на ОколовръсТното в ПАЛАТка
  • Мнения: 4 176
Ето една моя рецепта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4490.msg57555#msg57555

# 8
  • София
  • Мнения: 380
Аз запържвам лук, пиле  и гъби. Завивам ги, поръсвам с кашкавал и запичам.

# 9
  • Севлиево
  • Мнения: 1 650
Запържвам кайма с лук и слагам във всяка палачинка + кашкавал и кисела краставичка. Навивам и запичам във фурната , като отгоре намазвам с кетчуп

и аз така, само че накрая настъргвам кашкавал да се запече..ммммм  chef

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт