«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

јлтернативна медицина
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 247 отговора

—офи€

ћнени€: 0

“.е все пак да платим 2000 лв. за «апер, който се продава и за 120 лв. http://www.mit.bg/rw/items/GrMasVOLCANOZapper-bio-wulnow-generat … lcano-zapper.html

“.е. Ќина точно от подобни апарати казвам да се пазите. «а това се опитах да об€сн€ н€кой неща, но...  “ози апарат е с ≈ƒЌј честота, една програма и е малко ефективен. »ма много по-добри запери, дори и доста под 2000 лв.

 ато го гледам това е на √рийн мастер, а за техните китайски продукти, особено онази еднократна "пура" за сребърна вода ко€то има сребро колкото в Ѕългари€ има египетски пирамиди...  Naughty
« ѕоследна редакци€: пт, 19 мар 2010, 22:34 от Yassen »
÷итирай

—офи€ и ћорето от време на време

ћнени€: 517
ћо€ съвет е: јко искате да постигнете реални резултати да инвестирате в по-сериозни апарати за биорезонансна терапи€. “акива с повече програми, честоти и гарантиран изходен ток. Ќаистина са по-скъпи, но и много по-добри. ѕазара е пренаситен от евтини "запери" повтар€щи този от книгата на д-р  ларк. “е са нискоефективни.

“.е все пак да платим 2000 лв. за «апер, който се продава и за 120 лв. http://www.mit.bg/rw/items/GrMasVOLCANOZapper-bio-wulnow-generat … lcano-zapper.html

Ќини€ не си вникнала с€каш във всичко, написано от мен или не си го изчела.
ћо€ уред, който е 2000лв е биорезонансна терапи€ с много програми - руски. ћожеш да погледнеш в предишните ми мнени€ и по-специално є20 и 23, където съм писала по-подробно какви програми има. ѕросто изчети всичките ми мнени€, свързани с биорезонанса, който имам, за да придобиеш представа.
«јѕ≈–ј за 129лв е наше родно производство със съответни сертификати и гаранции, но е с 1 честота от 30KHz - води се универсална.

 акто съм писала в първото мнение, н€мам лични наблюдени€ за «јѕ≈–, но с биорезонанса излекувахме:
√рип за 72ч. и при двамата ми сина - само по 1 процедура, за да не избием вируса до крак, а да имат шанса да го пребор€т и да изград€т имунитет - точно преди да об€ват епидеми€та ноември.
—ъщо и гъбички за 12 дни.
ѕри€телка с хроничен бронхит - 2 дни по 1 процедура и после мина на билков продукт - още след първата процедура спр€ да кашл€.
ƒруга при€телка - болна, без глас - 1 процедура с Ѕ–“ + йонна детоксикаци€ и почна да има глас след 1 час (т.е. към кра€ на процедурата.) и още 1 процедура на следващи€ ден - и оздрав€.
√олеми€ ми син - 4ч през нощта - изведнъж зверска ларингеална кашлица със нещо като задух - едва дишаше - процедури в 4ч, в 8ч и кашлицата р€зко намал€. ѕрез ден€ още 2 процедури и отмина в истори€та кашлицата.
√ърлоболи разни - за 1ч изчезват.
јбсолютно и за миг не съжал€вам за парите - ще ми се изплат€т многократно с по-доброто здраве на всички в семейството ни.

 упила съм си «јѕ≈–ј, за който писах по-горе, но все още не съм си го взела. ≈динствената причина да го куп€ е, за да мога да направ€ сравнение. “естван е от познати вече - доволни са, но нали знаеш има един лаф: ќко да види, ръка да пипне, та и аз така - лично върху себе си да сравн€ ефекта на «јѕ≈– и Ѕ–“. «нам, че със сигурност ефекта с Ѕ–“ е доста бърз.
« ѕоследна редакци€: сб, 20 мар 2010, 08:15 от TINA.K »
÷итирай

под Ќеговото крило

ћнени€: 1 168
TINA.K права си. –ешила съм, че снимката, ко€то си дала е на тво€ «апер  Peace
÷итирай

’асково

ћнени€: 88
Ќе се съмн€вайте в теори€та на д-р ’улда  ларк . “€ е отдала живота си за да помогне на хората . Ќе си мислете че само в Ѕългари€ има завистници , има ги навс€къде. ƒа , в€рно е че т€ е лежала 2 години в затвора за прилагане на "шарлатански " методи на лечение . “ова се случва по широки€ св€т , за съжаление . Ќ€кои  не обичат друг  да знае и има повече от него , те това е човешката завист ....
“ова че има много разновидности на уреда с общото наименование "запер "  , но с предназначение  лечение на различни видове болести не умаловажава неговото предназначение . “ези уреди , така наречените " запери " са предназначени  за хора , които се нужда€т от лечение на дадена болест , но и за хора в€рващи в самото лечение . Ќе напразно в€рата в лечението на болестта пон€кога е с решаваща рол€ за лечението .
ѕризовавам тези , които не в€рват в този начин за нетрадиционно лечение просто да гледат отстрани  , да наблюдават развитието на темата и когато узре€т за участие в темата , чак тогава да се намес€т .
¬иждам , че “ина е доста напреднала , в€рвайте и , съветвайте се с не€ . “ова че има уреди по 2000 лева , не означава че н€ма  и по евтини със същите възможности . »ма уреди в Ѕългари€ от 150 до 300 лева със същите възможности .
јз например наскоро се запознах с тази теори€, разбирам от техника , направил съм от простите  запери , но не съм ги тествал още. «апочвам да събирам информаци€ за доста по сложните уреди . »мам и доста друга информаци€.
¬ие също  можете да си набавите информаци€ , просто написвайки  в гугъла "д-р ’улда  ларк " или просто " запер " .
 ато намерите темите в сайтовете , прочетете ги докрай , колкото и време да е нужно . “о , времето отдавайки  го за набиране на нужната информаци€ ще  ви се възвърне многократно .
Ѕъдете търпеливи . ¬€рвайте в този метод !
«асега ви давам две сламки , от този линк можете да изтеглите двете книги на ’. ларк ,см€там че тр€бва да започнете с "   Ћечение на всички болести", впоследствие прочетете и "Ћекът за всички видове рак" . ўе научите доста полезни неща .
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%F5%F3%EB%E4%E0
≈то и  тема за д-р ’.кларк , дълга е , но заслужава да се изчете докрай.
ето линка
http://www.-zlovreden-kod-/forum/index.php?showtopic=1296&st=0
»ма и други подобни и много интересни теми по този въпрос  , но не бързайте , запознайте се най напред с книгата.
 олкото мога ще ви давам информаци€  занапред , съвсем  безкористно .
«анапред ще наблюдавам  тази тема .
”спех на всички в начинанието .
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте, от вчера започнах да изпозлвам най- обикновено устроен зепер, мисл€ да изкарам 10 дневна терапи€. ѕрочетох отзивите тук, искам да попитам н€кой наблюдавал ли е н€какви странички ефекти и освен за банални простуди и настинки, в каква друга насока е помогнал (изключвайки поста за диабета)
Ѕлагодар€ предварително
÷итирай

—офи€

ћнени€: 692
ј има ли н€каква възрастова граница за тези процедури? ћогат ли да се прилагат на малки деца?
» как може човек да се сдобие с такъв уред било то и за 2000 лв.?
÷итирай


ћнени€: 0
ј има ли н€каква възрастова граница за тези процедури? ћогат ли да се прилагат на малки деца?
» как може човек да се сдобие с такъв уред било то и за 2000 лв.?
ѕише, че не е подхпод€щ за бременни и деца под 8 год.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 881

» как може човек да се сдобие с такъв уред било то и за 2000 лв.?

јз си го взех от тук - http://freeenergybg.piczo.com/?g=50207653&cr=7

ћо€ е комбиниран - «апер+–— –айф.
÷итирай

—офи€ и ћорето от време на време

ћнени€: 517
ј има ли н€каква възрастова граница за тези процедури? ћогат ли да се прилагат на малки деца?
» как може човек да се сдобие с такъв уред било то и за 2000 лв.?


Ќикъде в ръководството на запера, който имам не пише нищо за ограничени€ в ползването му. («а този на снимката по-напред в темата става въпрос - мнение є18)
Ѕиорезонанса, който имам се произвежда от фирма, ко€то е специализирана в производството на медицинско електронно оборудване и софтуер, и е сертифициран като медицинска апаратура, така че и при него не в€рвам да има ограничени€.

” дома ползваме основно биорезонанса, включително и на двете ни деца, още откакто го имаме - септември 2009. ≈дното дете тогава беше на 8г7м, а другото - на 4г5м. - в предните ми мнени€ има доста писано и за проблемите, които сме решили и описание на възможностите на биорезонанса (ако не си ги изчела, прочети ги внимателно, за да придобиеш представа).
«апера обикновено го давам на при€тели, като ми се обад€т с проблем. ѕрав€ 1 сеанс с биорезонанса и ги пращам да си ход€т със запера за н€колко дни, докато им се изчисти проблема - досега при разни настинки.

јко имаш н€какъв конкретен проблем, заради който искаш да имаш такъв род апаратура, ако искаш свържи се с мен на лични, може и да се видим да поговорим, да коментираме всичко, което те интересува - виждам, че и ти си в —офи€. јко е нужно, не е проблем да направим терапевтични сеанси и след това, ако си убедена, че искаш апаратурата ще говор€ с при€тел€, който ми уреди на мен да си € куп€ - това за биорезонанса.
»наче за запера - аз имам 3бр за продаване (дистрибутор съм на фирмата-производител, както пише в предно мнение).
÷итирай


ћнени€: 35
ћјћ» Ќ≈  ”ѕ”¬ј…“≈ «јѕ≈–!   ’улда  ларк е починала от рак, разнищване на истори€та около запера

–≈«ёћ≈(!) на сайта: http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/clark.html - или как лечителката на рака умира отЕ. рак!, от доктор Stephen Barrett. –езюмето е направено набързо и не претендира за безпогрешност! Дёридически€ английскиФ е съвсем друга бира  ѕревод: VITAN

Hulda Regehr Clark се афишира като "независим учен" с бакалавърска и магистърска степен от ДUniversity of SaskatchewanФ и Ph.D. степен по психологи€ от ДUniversity of MinnesotaФ (1958). Ќо в регистъра на ДUniversity of MinnesotaФ се твърди, че  ларк получава сво€та степен със специалност зоологи€ и втора специалност по ботаника и нейни€ ДUniversity of SaskatchewanФ дават степени бакалавър на изкуствата през 1949 г. и магистърска степен през 1950 г. »ма и "100-часов курс" по ДnaturopathicФ (N.D.) от  Clayton College of Natural Health, който е за $695.
 акво твърди  ларк го пише в нейната книга и н€ма да го повтар€м. ћедицината не сподел€ нейната теори€. ƒори твърдени€та и се класифицират като абсурдни Ц до едно. “€ твърди за рака, че се предизвиква от паразити (а откривател€ на вируса на рака д-р –. –. –айф е ползван дефакто за параван в бизнеса със запъри).

 ларк насърчава да се използват две медицински безполезни устройства. “€ твърди, че нейни€т Syncrometer може да установи болни органи и токсични вещества. ”стройството е просто един галванометър, който реагира на съпротивлението на  кожата при протичане на ток с ниско напрежение.
 ларк лансира запъра като устройство, което убива паразити, бактерии и вируси с електрическа енерги€, но не вреди на човека тъкан. Ќито едно устройство н€ма истински диагностична или терапевтична стойност. ”стройствата са пуснати на пазара през много уеб сайтове, един от които е администриран от нейни€ син.

—траници 119-372 на книгата и съдържа "истори€" от 138 пациенти с ракови забол€вани€, от които 103 са били "излекувани" и 35, които "не спазили инструкциите".  ларк казва, че пациентите са излекувани, веднага след като техни€ Дорто-phospho-tyrosineФ тест е отрицателен - само за н€колко дни или дори н€колко часа след като нейното лечението е започнало. “ова твърдение е абсурдно.
38 от 103 доклади показват, че пациенти били клинично диагностицирани с рак, както и повечето от тези 38 са получили стандартно лечение. ¬ 59 други случаи, обаче н€ма индикации, че пациентът е преминал всички медицински тестове или лечение, който да указват наличието на рак. (¬ 10 други случаи, които  ларк диагностицира като инфекци€ с ’»¬, не е имало истори€, предполагащи —ѕ»Ќ. ¬ останалите, че не е €сно дали пациентите са били клинично диагностицирани с рак.)

—ъдейки по докладите, решени€ на  ларк са базирани изц€ло на резултатите на собствените си специфични диагностични тестове. јко "орто-phospho-tyrosine " са открити в кръвта на пациента има рак. јко "протеин 24 антиген" е бил намерен в кръвта, пациентът бил болен от —ѕ»Ќ. Ќ€колко часа до н€колко седмици по-късно, ако тези тестове са останали отрицателни,  ларк счита пациентите за излекувани.  нигата описва как н€кои от пациентите, които е консултирала  ларк за други проблеми, се стреснали да чу€т, че са имали рак или —ѕ»Ќ.
ѕо-гол€мата част от хората, описани в 103-те случа€ не са имали рак. ќт тези, които са имали са получили стандартно на лечение или техните тумори са били в начален стадий. ¬ тези случаи, където  ларк ги об€в€ва за излекувани, не е €сно после какво се е случило, след като са напуснали клиниката- така че т€ не може да знае как те са се справили. ¬ н€кои случаи т€ брои пациенти за излекувани въпреки, че отбел€зва, че те умират в рамките на н€колко седмици след като т€ ги лекува.
ƒвама души, които изглеждат добре осведомени ме информираха, че братът на  ларк, ’енри, умира от рак, въпреки лечението от не€.

ѕрез септември 1999 г.,  ларк е била задържана в —ан ƒиего,  алифорни€, където и били пред€вени обвинени€, че практикува медицина без разрешително. ѕрез ноември, бивш пациент завежда дело и € обвин€в€ в небрежност и измами.
√-жа Figueroa, е била клинично диагностицирана с рак на гърдата, иска лечение през септември 1998 година. ¬ съдебни документи, че т€ (€вно  ларк) е казала:
Х ѕрахът от апартамента е причинил рака на гърдата.
Х “€ има азбест, олово, и много мед в нейните ДсистемиФ.
Х —ъс Syncrometer открити паразити, наречени "rabbit fluke" вътре в гърдите.
Х “€ също имала E. Coli (всеки има, бел. пр.), азбест и салмонела поради неправилното хранене.
Х Ќ€колко зъби тр€бва да бъдат премахнати и пломбите в долната челюст тр€бва да се извад€т.
—ъдът също дава обвинени€, че:
Х  ларк уредила г-жа ‘игероа да премахне зъби, дала повече от 30 хранителни и билкови добавки да бъдат взети по време на 12-седмичен период, и зле изгорила гърдите и със запер/запър/zapper.
Х ѕо време на 3-месечни€ период на лечение, тумора се увеличил от 1,5 см на 14 cm.
Х ¬ъпреки този факт, г-жа ‘игероа била лъжливо увер€вана, че т€ е все по-добре, че тестовете за "рак маркери" са отрицателни, и че болката не е от нейни€ рак.
–азличните публикации в »нтернет показват, че през септември 1999 г., ƒжефри  ларк (синът) наема Tim Bolen да помага, след като  ларк е арестувана. Bolen се свързва с JuriMed като занимаващ се с "връзки с обществеността." ѕрез ноември 1999 г., Bolen започва да разпростран€ва на фалшиви или клеветнически из€влени€ в смисъл, че тези срещу  ларк имат качества:
Х јрогантен, странен, затворен ум, с емоционални смущени€, професионално некомпетентни, интелектуално нечестни, един недобросъвестен журналист, мръсен, неетични, един шарлатанин, един бандит, нацист, един нает пистолет за интереси, лидер на една подривна организаци€, и се ангажира в престъпна дейност (изнудване конспираци€, подаване на фалшиви полицейски доклад, както и други неопределени актове).
Х д-р “ери Polevoy, (канадски педиатър, който работи срещу шарлатански уеб сайтове) е нечестен, затворен ум, емоционални смущени€, професионално некомпетентен, неетичен, един шарлатанин, един фанатик, нацист, един нает пистолет за интереси, започва престъпна дейност (конспираци€, преследване на жените, както и други неопределени актове) и прави антисемитски забележки (да ви светва лампа?).
Х јдвокат Grell е професионално некомпетентен и е подал фалшив доклад на ‘Ѕ–.
ћного от съобщени€та са били повторени (пон€кога с украса) на сайтове в »нтернет, както и в други имейл съобщени€ от други съюзници на  ларк и запал€нковци.

—лед ареста на  ларк, ƒжефри  ларк създава фонд за разходите по защитата. ƒо 31 май 2000 г. ‘ондът е набрал 113 943 $ (плюс лихвата на та€ сума).
ѕрез февруари 2001 г., властите в ћексико инспектират клиниката с намерени€ да € затвор€т. —ъгласно публикаци€ в Д—ан ƒиего съюз “рибюнФ, клиниката никога не е регистрирана и се работи без лиценз. ѕрез юни, властите об€виха, че в клиниката ще бъде разрешено да се възобнови работа, но може да предлагат само конвенционални грижи.  линиката бе глобена 160 000 песос (около $ 18000). » двата акта и глобата били обжалвани чрез мексикански съдилища. јдвокатите на  ларк ми казаха, че глобата е отменена. ¬ъпреки това, аз не можах да намер€ никакви документи за това.
»ма разследване от федерална комиси€, ко€то оборва Дтеори€таФ на  ларк. Ќаред с другите неща:
Х јрон Primack, доктор, рак специалист, който е доцент по превантивна медицина в ”ниверситета на здравни науки в Ѕетезда, ћериленд, за€ви, че книгите  ларк "не осигур€ват компетентни и надеждни доказателства".
Х ѕетър W. Pappas, доктор, известен паразитолиг и проф. Emeritis в ƒържавни€ университет на ќхайо, за€в€ват: въпреки, че рак и —ѕ»Ќ са открити в световен мащаб, паразита, който  ларк обвин€ва е ограничен до ёгоизточна јзи€, " ларк" истори€та "представл€ват един нечуван пример за силно пристрастен протокол за експеримента, и нейните теории се основават на лоша наука", както и: "“€ €вно н€ма основни познани€ от най-основните паразитологични принципи."
Х ƒжоузеф Pizzorno, най-добри€ ДнатуропатФ на наци€та, за€ви, че ДЌикакви изследвани€ до сега не са показали, че запъра има н€какакъв физиологичен ефект, да не говорим за способността да убиват паразити или лек за рака. “върдението, че леките електрически шокове върху кожата могат да елиминират чревни паразити е, честно казано, абсурдноФ.
ѕрез декември 2001 г., по делото е договорено съгласието съгласие, че се забран€ва на ответниците да прав€т необосновани твърдени€, че техните продукти са ефективни при лечение или облекчаване на забол€ване, или състо€ние, или че използването на техните продукти за лечение на рак отмен€ операци€ или химиотерапи€.

ѕрез €нуари 2003 г., ‘едералната комиси€ по търгови€ глоб€ва  ларк [чрез Behandlungzentrum GmbH (швейцарска фирма), и ƒейвид Amrein за лъжлива реклама на издели€ и растителни продукти, (свързани с теориите на  ларк)].

ѕрез ноември 2004 г. делото е с посто€нно решение, при което клиентите могат да поискат възстанов€ване на парите и на ответниците са забранени десет вида недоказани твърдени€:
Х »зползване на Super-Zapper Deluxe убива бактерии, вируси и паразити в човешкото т€ло;
Х »зползване на Super-Zapper Deluxe Deluxe е ефективен срещу хроничните инфекции, рак и —ѕ»Ќ;
Х Super-Zapper Deluxe Deluxe и билковата паразитна програма са ефективни за лечение на всички форми на рак при хората;
Х 21 дневната програма на  ларк за рак е ефективна за лечение на всички форми на рак при хората;
Х — 21 дневната програма на  ларк за рак  има излекувани много хора с напреднали случаи на рак;
Х ”стройството Syncrometer е по-точно, отколкото най-добрите методи за изпитване на диагностициране на всички форми на забол€ването;
Х ”стройството Syncrometer може да открие наличието на веществото в определени точки на човешкото т€ло;
Х Super-Zapper Deluxe, използван заедно с билковата паразитна програма, е ефективен за лечение на —ѕ»Ќ;
Х Super-Zapper Deluxe Deluxe, използван заедно с билковата паразитна програма е ефективен и за изб€гване на замърсители, ефективен е за лечение на диабет, множествена склероза, болестта на јлцхаймер, ендометриоза, астма, както и много други забол€вани€;
Х 21 дневната програма на  ларк за рак и Super-Zapper Deluxe Deluxe, когато се използват от хора с рак, прав€т хирурги€та и химиотерапи€та ненужни.

 ларк умира от рак:
Х   Ќа 3 септември, 2009,  ларк почина от усложнени€ на множествен миелом, форма на лимфом, където плазмените клетки стават преизобилни в костни€ мозък.  акто обемът им се увеличава, те унищожават околните кости, като отдел€т големи количества калций в кръвта. “е потискат образуването на други кръвни телца, което води до тежка анеми€. ƒиагнозата обикновено е лесно да се направи, тъй като засегнатите участъци се по€в€ват на рентгенови снимки като "дупки" в засегнатите кости. «абол€ването в крайна сметка убива чрез hypercalcemia, анеми€, намалена устойчивост към инфекции и/или н€кои други проблеми. Ќо лечението е на разположение, повечето хора са се възползвали от него, както и наскоро разработените лекарства значително повишават оцел€ването в пъти.
¬еднага след смъртта на  ларк, поддръжници твърд€т, че т€ е починал от "усложнени€ от наран€ване на гръбначни€ мозък". Ќо н€колко седмици по-късно, неин сайт казва, че това е множествена миелома.

—айтът уточн€ва:
Х симптомите на  ларк започнаха с болка в ръката, поради влошаване на състо€нието на вратен прешлен, но т€ не е в състо€ние да използва нейни€ Syncrometer за изследване, тъй като ръцете и не работ€т достатъчно добре.
Х  ръвни изследвани€ показаха, че  ларк има анеми€, а т€ "вид€, че има намалена бъбречна функци€," но Двлошаването на нейното здраве е мистери€Ф.
Х —лед като Ужив€ с тежки болки в продължение на н€колко месеца, т€ претърп€ операци€, но продължаваше да има болки в продължение на повече от шест месеца преди намирането на лекарство, което може да контролира болкатаФ.
Х ѕо-късно т€ е насрочена за операци€ на врата, но предоперативни кръвни изследвани€, открили хиперкалциеми€ и допълнителни изследвани€ довели до диагностицирането на множествена миелома.

—айтът коментира още, че  ларк "претърп€ повече, отколкото би тр€бвало, защото т€ искала да си реши проблемите, дори в лицето на нейните тежки физически ограничени€". ¬ъпреки, че липсват подробности, горната информаци€та показва, че живота на  ларк е бил съкратен, тъй като т€ не усп€ да потърси навременна и подход€ща медицинска помощ.
http://mazeto.net/index.php/topic,4916.msg22852/topicseen.html?P … as2soij7#msg22852
÷итирай


ћнени€: 1
«дравейте, »скам да сподел€ и мо€ опит.
ћалки€ ми син е на 5години и в Ћиби€ се зарази от амеба началото на май.ѕи 14 дни ‘лажил.(в Ѕългари€ докторката ми каза че на деца не давали ‘лажил, а тамошната българска докторка ми беше казала че там го лекуват самоо с ‘лажил).Ќа 8-ми€ ден му увеличиха дозата на максималната и през нощта забел€зах че потрепва с пръстите на руцете и краката посто€нно - през минутки.
ѕанирах се тотално, изчетох интернет - вс€какви форуми - и най-вече на английски, защото в Ѕ√ амебата не се среща. » се оказа че е трудно доказуема като стане  хронична, защото амебата е с различни етапи на развитие и не на всеки  етап се излъчват цисти в изпражнени€та. ќсвен това има доста случаи, които  с години пиели периодично ‘лажил без да успе€т да се изчист€т.
¬ърнах се спешно в Ѕ√ и настана ходене по доктори и алтернативни методи. Ѕ€х решила докато четох различни методи за лечение,че ще приложа «апер - за изчистване от паразити. Ќо за по-сигурно се свързах с “ина. , ко€то е писала в този форум и в още един и ко€то има руско апаратче - медицинско, на същи€ принцип. –еших, че е по-безопасно.’одих и на диагностициране чррез радиестези€(знам че много хора са скептични , но аз в€рвам) при една забележителна жена.“€ каза че детето има амеба и в черни€ дроб и  е засегната и вегетативната нервна система. » потвърди че процедури с биорезонансната апаратура на “ина ще изтреб€т амебите. Ќаправихме 8 процедури. »зпражнени€та му се норамлизираха(вида им преди беше по-различен). » след това отнова отидох при радиестезистката - потвърди , че амебата е унищожена. —лед 1-2 седмици детето хвана грипен вирус и взех на заем «апер - пуснах му 1 процедура. ѕрез нощта трептенето на ръцете и краката, което се беше разредило, се по€ви с невиждана сила. ќтидох при радиестезистката - замери запера и каза че действа зле на вегетативната нервна система - най-вече на ръцете.
÷итирай

’асково

ћнени€: 88
ƒ-р ’.  ларк е починала от рак, лечителката на рака  починала от рак , казват в доста форуми ,нев€рващи в способите на лечение, предложени от не€.
ƒа ви идва на ум че никой не е застрахован от забол€ване на различни болести ? ќсобено когато човек е на 85 години .
ƒа ви идва на ум че може да са € умрели , да ви идва на ума че смъртни€ и акт може да е фалшифициран ?
јми помните ли д-р Ѕърнард Ўоу/ дано не бъркам името / от ёј– , който първи в света извърши трансплантаци€ на човешко сърце... ами той пък умр€ от разрив на сърцето , сори .
» какво от това че е ур€ла от рак / ако наистина е така / ? “ова у маловажава ли нейните успехи в лечението на н€кои болести ?
¬иждам че тук положителни отзиви за способа на ’.  ларк дават хора , които са използвали запера.  акто винаги негативни отзиви дават хора , които не са използвали запера и са скептично настроени към нетрадиционните методи на лечение. »звин€вам се , нищо лично. ѕросто и аз като всеки  друг си имам лично мнение.
÷итирай


ћнени€: 1 262
вчера научих за този апарат,
това е нещото, което искам да имам.
всичко звучи толкова интересно.
÷итирай


ћнени€: 327
≈то и моето лично мнение: ћјћ» Ќ≈  ”ѕ”¬ј…“≈ «јѕ≈–! ѕодкреп€м напълно написаното от Gret.
 ак си представ€те ток с висока честота да има положително въздействие върху организма? ѕо-скоро е точно обратното - може да има негативно въздействие. Ќаправо си играете с огън€.  —поред тази теори€ излиза, че човек ц€л живот може да се тъпче с вс€какви вредни храни и напитки и като се разболее хоп - с една машинка и н€колко процедури и става напълно здрав???  Rolling Eyes
÷€лата тема изчетох, както и други статии по този въпрос.  Ќ€ма как да пов€рвам на такова нещо!
Ќай-безопасни€т и най-сигурни€т метод, да се избавите от болести, токсини и паразити, си остава лечебни€ глад и билките.
« ѕоследна редакци€: нд, 12 сеп 2010, 00:17 от »нера »
÷итирай


ћнени€: 0
Ћ»„Ќќ ползвам «апера от н€колко месеца - страхотен е  Laughing запов€дайте ...

ха сайта ми ще получите повече информаци€ )))
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 247 отговора