Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!

запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

BG-Mamma :: За бебето и детето >> Нашите деца (Модератори: Vache, .Ели., Фран Джонсън) >> Тема: Бойни изкуства за малки деца.Какви?Къде в София?
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11  Всички Надолу Изпрати темата Изпечатай увеличи намали
Автор Тема: Бойни изкуства за малки деца.Какви?Къде в София?  (Прочетена 12603 пъти)
Спокойна
двойна майка
Редовен потребител

Публикации: 3 490

Почти...

Местожителство:
София

« #120 Четв., 11 Ноем. 2010, 20:15 »

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=424970.0

Намерих доста стара тема по въпроса, та реших да питам и за нови мнения.
Живеем в Манастирски ливади - запад. Знаете ли, къде наоколо бих могла да запиша сина си /на 6,5 г/ на Таекуондо?

хелта
Лаконична
Потребител
**

Публикации: 1 851

Живеем скромно,но СВОБОДНО!!!

« #121 Пет., 12 Ноем. 2010, 07:51 »

Не знам във вашия квартал къде точно има,но обикновено в училищата се провеждат тренировки,както е в нашето.Така че можеш да провериш в най-близкото у-ще  Peace

mili
Потребител
**

Публикации: 652

Местожителство:
София

« #122 Ср., 24 Ноем. 2010, 14:09 »

Синът ми е на шест и отдавна има големи мераци за бойно изкуство. Признавам обаче, не зная каква е разликата между тях и към какво да го насоча. Той говори за карате и айкидо, но още по-малко от мен знае.

Искам да уточня каква е разликата между най-популярните бойни спортове и чак след това ще потърся учител и школа. Може би трябва да избера най-подходящия за него. Той е кротко дете, в смисъл не е агресивен към другите деца, но пък има доста енергия. Иска ми се да му създам, ако е възможно, повече увереност с един такъв спорт. Моля ви, помогнете ми със съвет. Благодаря!  bouquet

Himpavimpa
Новак

Публикации: 39

Ex Mama na Gabbe

« #123 Четв., 25 Ноем. 2010, 08:58 »

Наи важното което трябва да се провери преди да се запиШе детето е дали клуба и по точно тренъорът е свесен.  Бойни изкуства от 3 год. възрастз newsm78, не знам,малко съмнително и ми звучи не съвсем сериозно. Синът ми тренира карате четвърта година, сега е в 3 клас. И мен запали , и аз тренирам 2 години. Карате учи не да натроШиШ кокалите на някого, а преди всичко да използваШ сила само ако трябва да заЩитиШ живота си. Отделно че е страхотно  трениране за цялото тяло и за психиката.

Проверете непременно какъв опит има клуба от трениране на деца.
mili
Потребител
**

Публикации: 652

Местожителство:
София

« #124 Четв., 25 Ноем. 2010, 13:13 »

Спрях се на клуб "Иккен". Имате ли впечатления от тях, от треньорите по-конкретно?

Ellea
Потребител
**

Публикации: 1 520

Местожителство:
София

« #125 Четв., 25 Ноем. 2010, 14:25 »

И моят син от един месец ходи с голям кеф на джудо в спортния комплекс в Дианабад. Децата са разделени на групи по-малки (до 6 г.) и по-големи (над 6г.). Движат се много интензивно, като малките предимно играят игри и щафети. Забавно им е, сенсеите имат подход. Притеснява ме обаче големината на групата - само малките са над 20, очевидно е, че няма как да им се обърне внимание. Моят син например още не може да схване какво се иска от него на моменти, но няма кой да му обясни. Сенсеите показват упражнението и ги обикалят, но няма как да обърнат внимание на всеки и ги гледам, че помагат най-вече на тези, които са очевидно по-напреднали, което е малко демотивиращо. Освен това има някои доста агресивни деца, които в паузите налитат на другите и ги тормозят, но пак няма кой да ги види.
Та по този повод търся нещо друго, само се надявах да ми е наблизо Sad

fridadany
Ентусиаст
*

Публикации: 104

Местожителство:
София

« #126 Четв., 02 Дек. 2010, 10:11 »

Здравейте и от мен! Моят син е на 5 години и от 3 месеца ходи на таекуондо в 22-ро училище. Искам да ви уверя, че детето ходи с голямо желание три пъти седмично. Баткото /Иво/, който води заниманията има невероятен подход към децата. Не ги оставя да случаят макар да тренират и големи по същото време. С две думи ви го препоръчвам горещо!
Shantal
Monica's mom
Потребител
**

Публикации: 668

shop till you drop ...

Местожителство:
Sofia

« #127 Нед., 16 Дек. 2012, 01:34 »

Темата е доста стара, но не виждам смисъл да отварям нова, затова ще попитам тук :
Дъщеря ми тренира карате в ДГ и много държи да я запишем "в истинско доджо" Smile
Опитвам се да открия актуална информация за школи по бойни изкуства в района на Дружба - Младост - Гео Милев и ще бъда много благодарна на всеки, който се включи с полезна информация.
Благодаря предварително!

Lara
Дипломиран
Потребител
**

Публикации: 1 857

Местожителство:
София

« #128 Нед., 16 Дек. 2012, 10:29 »

Темата е доста стара, но не виждам смисъл да отварям нова, затова ще попитам тук :
Дъщеря ми тренира карате в ДГ и много държи да я запишем "в истинско доджо" Smile
Опитвам се да открия актуална информация за школи по бойни изкуства в района на Дружба - Младост - Гео Милев и ще бъда много благодарна на всеки, който се включи с полезна информация.
Благодаря предварително!

Гарантирам, че това е най-добрия клуб в района  http://ijka.karatebulgaria.com/

.:Диди:.
Диана
Потребител
**

Публикации: 753

Моята мечта се сбъдна!

Местожителство:
София

« #129 Нед., 16 Дек. 2012, 14:20 »

От 1м. сина ми ходи на таекуондо в бившия завод Витоша.
Много съм доволна,ходи 1 път в седмицата(неделя),тренировката е по час и половина,плащам 25лв за цял месец,близо ми е,а най-важното е,че детето е много щастливо,да не говорим,че откакто тренира яде като вълк Crazy

Голямо дете
Потребител
**

Публикации: 564

Местожителство:
В края на коридора

« #130 Пет., 04 Ян. 2013, 16:08 »

Ако някой се интересува за Надежда - има таекуон-до в 61 училище. Синът ми ходи и е доволен. Два пъти седмично по час и половина. Към спортен клуб "Левски".

Kally May
Фурия
Потребител
**

Публикации: 704

Ну заяц! Ну габади!

Местожителство:
София

« #131 Вт., 08 Ян. 2013, 19:45 »

Благодаря предварително!
Гарантирам, че това е най-добрия клуб в района  http://ijka.karatebulgaria.com/

От колко годишни записват? Моят син е на 5г.; имат ли тренировки за малки деца?
В сайта пише че часовете са само три пъти седмично, два от които са от 19:30ч., което идва късничко за дете (поне за моето).
Интересувам се от школи по карате в районите Изгрев, Изток, Гео Милев.
« Последна редакция: Вт., 08 Ян. 2013, 22:25 от Kally May »

Shantal
Monica's mom
Потребител
**

Публикации: 668

shop till you drop ...

Местожителство:
Sofia

« #132 Вт., 08 Ян. 2013, 22:18 »

Днес водих дъщеря ми за първи път, избрахме "Камае клуб" в Младост. Тренировките са 2 пъти седмично от 19:00 ч.

roverandom
Потребител
**

Публикации: 656

Местожителство:
София

« #133 Ср., 09 Ян. 2013, 09:28 »

Интересувам се от школи по карате в районите Изгрев, Изток, Гео Милев.
Дъщеря ми, която е почти на 6 ходи на карате в 119-то училище. Доволни сме като цяло, аз не разбирам много от техники и т.н., но тя ходи с желание, треньора им е добър, всички деца го обичат и мисля, че добре се занимава с тях. Часовете са три пъти седмично от 18.30.
https://www.facebook.com/MasaruSportsClub
Kally May
Фурия
Потребител
**

Публикации: 704

Ну заяц! Ну габади!

Местожителство:
София

« #134 Ср., 09 Ян. 2013, 11:13 »

roverandom, много ти благодаря  bouquet ! Това ме устройва повече от перфектно - и мястото, часът. Сега остава и на мъникът да му стане интересно и да ходи с желание.
Още тази седмица ще отида да проверя на място как стоят нещата по записването.

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11  Всички Нагоре Изпрати темата Изпечатай увеличи намали 
BG-Mamma :: За бебето и детето >> Нашите деца (Модератори: Vache, .Ели., Фран Джонсън) >> Тема: Бойни изкуства за малки деца.Какви?Къде в София?

Отиди на: