Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

varna

Мнения: 38
майонеза-около 500 г-аз ли4но ползвам на Традел-бутилка
сирене -200 г
кашкавал/може и без/
брашно колкото поеме/може да се смеси наполовина с грахам или пълнозърнесто/
 Забърква  се гъсто тесто,слага се толкова брашно ,4е да може да се оформят соленките без да лепнат по ръцете.Оформя се по желание,аз ги правя като малки питки,върху всяка правя полумесе4е с лъжи4ка и поръсвам със сусам или мак/може и без/.Пекат се в Ненамаслена тава на около 220 градуса,докато порозовеят.Малко неясно стана,ама и да се объркат пропорциите ,пак става добре Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 431
Ммм, вкусно звучи  Very Happy, ама я за брашното обясни като за начинаещ: това колкото поеме как го мразя...
Цитирай

varna

Мнения: 38
 Very Happyок,и аз мразя,ама не можах да изчисля брашното,пропорцията е приблизително 1:1- майонеза-500г и брашно 500г,ако не се оформят лесно,слагаш още брашно,и пове4е да е ,не е страшно Laughing
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.