Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Яйчен специалитет

  • 9 септ. 2005, 15:53 ч.
  • Преглеждания  717  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
  • гр.Пловдив
  • Мнения: 51
Яйцата се сваряват и нарязват,след което се подреждат в плитка чиния.Покриват се със ,,гъст сос",приготвен от натрошено сирене,майонеза и ситно нарязан чесън.Става много вкусно.....

Последна редакция: пт, 09 сеп 2005, 20:49 от goreva

Реклама
# 1
  • New Zealand
  • Мнения: 5 184
Вкусно ще да е. Аз бих сложила кисело мляко в майонезата, да е по-леки4ко. При първи сгоден слу4ай, ще го направя.  chef

# 2
  • Там край гората
  • Мнения: 202
Аз пък имам винаги проблеми когато смеся майонеза с кисело мляко-хваща ме разстройство. Като си спомня на една Нова година какви котки ми мяучеха в корема от тази комбинация.................. Та се направя първата, оригиналната, предложена от goreva.

# 3
По - вкусно става като се добавят 1-2 сл. горчица и кисело мляко, (в зависимост от количеството майонеза) и черен пипер .

# 4
  • София
  • Мнения: 3 302
Опитвала съм това предястие, не съм го приготвяла, но имам отлични спомени от него. Комбинацията за соса беше, струва ми се, млечна майонеза и кисело мляко. Във всеки случай не беше само майонеза.

# 5
  • New Zealand
  • Мнения: 5 184
Аз пък имам винаги проблеми когато смеся майонеза с кисело мляко
Винаги, когато правя салата с майонеза, я разреждам с малко кисело мляко. Така ми харесва пове4е. Не съм имала проблеми.

# 6
  • Portugalia
  • Мнения: 1 086
Аз добавям чесън и копър към майонезата и к. мляко.Яйцата нарязвам наситно.и мажа върху тостери. smile3508
Невяроятно е!

# 7
  • на третия етаж
  • Мнения: 138
аз също прибавям към майнезата кисело мляко и соса става по лек

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт