Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София, Младост 2

Мнения: 8 219
Свеки ми е пратила една голяма,много приятно изглеждаща,но си нямам и най-малката идея какво да правя с нея Very Happy
Някой да знае как се готви туй чудо или само на салати се яде?
Пуснах Гугъл,ама не намерих почти нищо,освен че можело да замества картофите.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 12 889
Нищо, яде се на салата сурово - нарязано или настъргано.
Цитирай

вляво от асансьора

Мнения: 1 262
Майка ми я слага в кисела туршия,много хубава става,защото се запазва хрупкава Wink.За друго се не сещам Very Happy
Цитирай

София, Младост 2

Мнения: 8 219
Ами аз експериментирах и я сготвих малко в индийски стил - стана доста вкусно Very Happy
Ако на някой му е любопитно как съм я готвила,ето:
1 гулия около килограм
5-6 моркова
2 глави лук
1глава чесън
1 к.ч. олио
подправки - куркума,червен пипер,черен пипер,чили,сол или универсална подправка
Нарязаните лук и чесън се запържват в олиото до златисто,прибавят се гулията и морковите,нарязани на парченца (гулията я рязах на пръчки като бланшираните картофи по заведенията,а морковите под ъгъл на колелца).Пържи се при непрекъснато бъркане до леко омекване на зеленчуците.Прибавят се всички подправки и се пържи още половин минута,докато подправките започнат силно да ухаят.Налива се 1ч.ч. вода,захлупва се и се оставя още 20-тина минути на слаб огън,докато зеленчуците омекнат според вкуса ви (аз лично ги оставям да хрупкат).
Цитирай

вляво от асансьора

Мнения: 1 262
Ммммм,Хедра,както винаги си копвам и тази ти рецепта Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.