Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 11 септ. 2005, 13:21 ч.
  • Преглеждания  5 260  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • София, Младост 2
  • Мнения: 8 242
Свеки ми е пратила една голяма,много приятно изглеждаща,но си нямам и най-малката идея какво да правя с нея Grinning
Някой да знае как се готви туй чудо или само на салати се яде?
Пуснах Гугъл,ама не намерих почти нищо,освен че можело да замества картофите.

Реклама
# 1
  • Пловдив
  • Мнения: 15 139
Нищо, яде се на салата сурово - нарязано или настъргано.

# 2
  • вляво от асансьора
  • Мнения: 1 262
Майка ми я слага в кисела туршия,много хубава става,защото се запазва хрупкава Wink.За друго се не сещам Grinning

# 3
  • София, Младост 2
  • Мнения: 8 242
Ами аз експериментирах и я сготвих малко в индийски стил - стана доста вкусно Grinning
Ако на някой му е любопитно как съм я готвила,ето:
1 гулия около килограм
5-6 моркова
2 глави лук
1глава чесън
1 к.ч. олио
подправки - куркума,червен пипер,черен пипер,чили,сол или универсална подправка
Нарязаните лук и чесън се запържват в олиото до златисто,прибавят се гулията и морковите,нарязани на парченца (гулията я рязах на пръчки като бланшираните картофи по заведенията,а морковите под ъгъл на колелца).Пържи се при непрекъснато бъркане до леко омекване на зеленчуците.Прибавят се всички подправки и се пържи още половин минута,докато подправките започнат силно да ухаят.Налива се 1ч.ч. вода,захлупва се и се оставя още 20-тина минути на слаб огън,докато зеленчуците омекнат според вкуса ви (аз лично ги оставям да хрупкат).

# 4
  • вляво от асансьора
  • Мнения: 1 262
Ммммм,Хедра,както винаги си копвам и тази ти рецепта Grinning

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт