Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 14 септ. 2005, 22:45 ч.

Картофите на Уго

  • 769
  • 4
  •   1
Отговори
  • Koh Samui
  • Мнения: 236
nqakoi znae li to4nata recepta na zape4enite kartofi Ugo s folio taka kakto gi pravqat v picaria Ugo 4e muza mi iska da mu naprava takiva ,a ne znam ot kude da vzema receptata? newsm78 newsm78 newsm78  chef

Последна редакция: чт, 15 сеп 2005, 09:53 от Erica

# 1
  • ....
  • Мнения: 1 220
 Пробвай както се правят стандартно картофи на фурна, но сложи вместо олио заквасена сметана и каквито мръвки подберш, всичко това вй йенска тенджера. Когато картофите са готови, махаш капака и настъргваш кашкавал да се запече.

# 2
  • Мнения: 3 664
Първо се бланшират картофите за 5мин и след това се слагат в тавичка (аз лично използвам една продълговата форма за кекс)
заливат се със сметана, слагат се по желание шунка или сирене или каквото там си поискаш  и се пече
горе-долу след като започне активното печене около 15мин.
след това се слага отгоре настърган кашкавал и се запича само отгоре докато се разтопи кашкавала
може и повече - докато се зачерви например - въпрос на вкус Simple Smile

# 3
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 18 823
Бе страшни за запечените компири в УГО!
Много пъти се пробвах, но баш като техните НЕ станаха... Confused

Остава да пробвам както е описала T o n i  Flutter

# 4
  • Мнения: 3 664
само да добавя, че съм пробвала в тава - обикновена - и не станаха така както във формата за кекс
не мога да си обясня защо...
подозирам, че някак си разпределя топлината по-добре както тяхното фолио ли не знам...
но е факт  Confused

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт