«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 расива мама
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 743 отговора

далеч от реалността.....

ћнени€: 1 252
«дравейте,
реших да пусна тема, в ко€то да сподел€ме за продукти но бълг. козметични фирми, от които сме доволни.
ѕреди 1 год. имаше подобна тема (не усп€х да € намер€) и ми беше полезна, а има и много нови неща.
ƒа напиша аз.
 рем  - јЌ“»Ѕ–Џ„ ќ¬ ќ ќЋќќ„≈Ќ Ѕ»ќ ќЌ÷≈Ќ“–ј“
 рем за лице анти акне Ћј¬јЌƒ”Ћј
ѕаста за зъби - јстера Parodon active
 рем здраве и бочко за детенце.
ўе дописвам.
—поделете и вашите добри попадени€ от Ѕ√ козметика.
÷итирай


ћнени€: 178
ƒоволна съм от зелената сери€ на ELEA, и от детски€ крем " Ѕочко" със смрадлика.
јко се сет€ за още нещо ще допълн€.
÷итирай

далеч от реалността.....

ћнени€: 1 252
»мам на Ѕилка - измиващ гел, тоалетно мл€ко и тоник, а и шампоан - купени след добри отзиви във форума, но още н€мам изградено лично мнение за ти препоръчам.

Ќ€кой с отзиви за друга козметика?
Ќаскоро ми препоръчваха във козм. магазин бълг. шампоан и балсам с помпичка - визуално - изглеждаха супер, но за съжаление не си спомн€м производител€, но ще се разход€ и ще сподел€.
÷итирай


ћнени€: 527
Ќе съм доволна въобще от марки като јрома, –убела и ƒева(т€ май беше на –убела). ¬сичко, което съм купувала на въпросните марки е нискокачествено според мен и в крайна сметка съм го изхвърл€ла. “ака се б€х убедила, че българската козметика не става за нищо, докато не прочетох по форуми колко доволни имало от маската анти акне на “алодерма, коректора на јмрита и лосиона јкне аут на Ѕиотрейд.  упих си първо маската на “алодерма с гол€мо недоверие, но ме изненада изключително при€тно, много съм доволна от тази маска и см€там да пробвам и други продукти на “алодерма Very Happy  оректора на јмрита също не е лош, не е кооой знае какво, но не е лош. јкне аут на Ѕиотрейд ми се струва добър за сега, но е още рано да кажа, ползвам го отскоро. «абравих да добав€, че харесвам розовата вода на Ѕългарска роза.“а така, от българската козметика марки, от които съм останала доволна са “алодерма, јмрита, Ѕиотрейд, Ѕългарска роза Smile
÷итирай

далеч от реалността.....

ћнени€: 1 252
ќ, от последни€ пост си спомних за един добър продукт на “алодерма  –≈ћ «ј  –ј ј » Ќјѕ” јЌ» ѕ≈“»
÷итирай


ћнени€: 60
много съм доволна от
Ўампоан против пърхут на Ѕългарска –оза -  арлово ( много по-хубав е от Ќивеа , ”ош енд гоу , и други такива )
и от бои за коса на –убела
÷итирай

във ¬ила ¬илекула

ћнени€: 1 317
јз обожавам сапуните на –ефан. —лед душа с т€х кожата ми не побел€ва и не става на люспи.  Peace ј освен това миришат неверо€тно.  Crazy
÷итирай

¬арна

ћнени€: 97
ќ, от последни€ пост си спомних за един добър продукт на “алодерма  –≈ћ «ј  –ј ј » Ќјѕ” јЌ» ѕ≈“»

ƒа, този крем е страхотен и аз останах много при€тно изненадана, т.к. по принцип съм доста скептично настроена към българската козметика.
÷итирай


ћнени€: 18
я, каква интересна тема се е отворила. “ъй като съм €ростен противник на спама и самохвалството (за всички вече е €сно, че работ€ за "Ћавена" и за "Ѕочко") ще ви кажа само н€колко общи неща за всички Ѕ√ козметични продукти, които да ви замисл€т следващи€ път, когато посегнете/ не посегнете към т€х.

√олеми€т проблем на повечето производители е лоши€т маркетинг. “е именно ѕ–ќ»«¬≈∆ƒј“, а не ћј– ≈“»–ј“.

√ол€ма част от хората, които тр€бва да направ€т продукта привлекателен за потребителите са твърде консервативни и разсъждават от гледна точка на ѕ–ќ»«¬ќƒ»“≈Ћя/—ѕ≈÷»јЋ»—“ј, а не на ѕќ“–≈Ѕ»“≈Ћя! «атова и най-често продуктите им са в лоши опаковки, сто€т сбутани на нивото на обувките ви в дрогериите и веригите магазини.

Ќ€ма нужда да ви казвам, че всеки ден на пазара е война, в ко€то чуждите марки превъзхождат българските - те имат големи бюджети, а и по-високите им цени стимулират търговците да ги слагат така, че да е по-лесно да вземете т€х. Ќе казвам, че са некачествени вносните продукти - много български просто не им отстъпват по качество. «атова - когато пазарувате козметика - гледайте си в краката  Very Happy

ќще нещо, което тр€бва да имате наум когато си купувате българска козметика - много производители тръгват с добро качество на рецептурата и когато наложат продукта - просто го развал€т, за да печел€т повече... ”сетите ли това - Ќј ј∆≈“≈ √» ¬≈ƒЌј√ј, —ћ≈Ќя… » ѕ–ќƒ” “ј »ћ.

“ук ще се позова на лошата практика в Ћавена доскоро - преди н€колко години две гениални "маркетоложки" убедили тогавашната изпълнителна директорка, че кремовете ј¬»“ј и Ћ»ћќЌ тр€бва да приличат на тези на јрома - включително да се намали обема от 100 на 75 мл - данните за продажбите показват, че потребителите са реагирали адекватно и мигновено -  ј“ј—“–ќ‘јЋ≈Ќ —ѕјƒ ¬ ѕ–ќƒј∆Ѕ»“≈... ¬ момента върнахме нещата такива, каквито са си били... —ъщото се е случило с крема за лице с  ќЌ –≈“ ќ“ Ќ≈¬≈Ќ - решили, гениите, да намал€т себестойността, слагайки ≈ —“–ј “ ќ“ Ќ≈¬≈Ќ - по-неефикасна, но по-евтина съставка. –езултатът - естествено същи€... ¬ момента се ровим да намерим старата рецептура...

ѕоздрави,

Ѕате Ѕочко
÷итирай


ћнени€: 381
»зползвам много българска козметика и, както Ѕате Ѕочко, мисл€, че в много случаи т€ не отстъпва на вносната.
Ћично аз съм доволна от:
1. кремове за около очи Organic-  каф€в (май че беше с кофеин). Ћавена имаше един също много добър крем за около очи преди н€колко години, в розова тубичка, само дето вече са го спрели от производство. —ъщо така и кремовете за около очи на јлен мак - нормален  и специален за зимни услови€;
2. “оалетно мл€ко използвам само "ѕа-па" на јлен мак- струва под 2 лева, и май е единственото, от което не ми смъди кожата около очите ,когато си чист€ грима.
3.  ремове за крака- на “алодерма, за който н€кой по-горе е писал, както и този на ≈ле€.
4. » оттук нататък започвам да "прав€ реклама" на Ћавена (не работ€ там, и н€мам нищо общо с тази фирма, освен това, че съм й редовна потребителка, и ход€ по вс€какви изложени€ в Ќƒ , за да си закуп€ от т€хните продукти). Ќа Ћавена съм доволна от:
4.1. Ўампоан ћедикал - много добър против пърхут. Ќаистина действа (поне на мен, де).
4.2. ѕаста за зъби “етра ћинт. —ъщо много добра, не е прекалено люта, и според стоматолози е много добро решение за проблемни венци. (напоследък са пуснали и “етра √рейп с вкус на грозде, но т€ не ми хареса особено)
4.3.  ремове за ръце - Ќевен и Ћайка.  —амо с т€х си мажа ръцете. ¬иждам, че имат и нови аромати, но трудно се намират. »зобщо много съжал€вам, че на Ћавена продуктите се намират толкова трудно - поне в —офи€.
÷итирай

Sofia

ћнени€: 42
 ато стана на въпрос за Ћавена-две-три поредни години ползвах техен слънцезащитен продукт -не отстъпваше на ¬иши примерно,който ползвах след това.
÷итирай


ћнени€: 527
јбсолютно съгласна съм с това, че много  български производители започват с добри и качествени продукти и след като се утвърд€т на пазара после ги развал€т нещата Tired! «а жалост това важи не само за българската козметика, а и за дръги продукти като киселото мл€ко, сиренето и т.н. 
÷итирай


ћнени€: 313
»зползвам за детето крем «драве и Ѕочко,също така съм доволна от продуктите на Ѕебино , ≈вент и на Ѕилка .—ега мисл€ да плобвам шампоаните на Ѕилка
÷итирай

в гол€мото село

ћнени€: 27
момичета, а н€какви отзиви за козметиката на –егал? ѕри€телка ми похвали сери€та им Ѕотокс ефект, но нещо ме спира така сл€по да се довер€. Ќ€кой ползвал ли е тези техни продукти?
÷итирай

«елени€т рай в сърцето на Ѕългари€

ћнени€: 547
момичета, а н€какви отзиви за козметиката на –егал? ѕри€телка ми похвали сери€та им Ѕотокс ефект, но нещо ме спира така сл€по да се довер€. Ќ€кой ползвал ли е тези техни продукти?

ѕреди 2-3 години пробвах крем за околоочни€ контур и не вид€х никакъв резултат.  »мам един ексфолиращ гел (не съм виждала гел с такива твърди ексфолиращи частици в него, все едно е с п€сък  newsm78), хубаво почиства.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 743 отговора