Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!

запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

BG-Mamma :: Здраве и красота >> Здравни заведения, специалисти >> Тема: Акушер-гинеколози - гр. Пловдив
Страници: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 ... 153 Надолу Изпрати темата Изпечатай увеличи намали
Автор Тема: Акушер-гинеколози - гр. Пловдив  (Прочетена 226498 пъти)
dida_t
Ентусиаст
*

Публикации: 222

Местожителство:
Plovdiv

« #165 Четв., 15 Ноем. 2007, 19:41 »

Аз раждах при нея (случайно) и съм много доволна  Hug
А приема ли по здравната каса? Че ми се налага да ида на преглед и тамън се чудех при кой Smile
[/quote]Да приема

baksisa
Ентусиаст
*

Публикации: 462

« #166 Пет., 16 Ноем. 2007, 10:22 »

Добър акушер-гинеколог за мен е др.Даскалов(частна практика в Медикус Алфа,води раждания в Торакс,Селена)Професионалист,следящ новостите,прегледи на 4Д.Искренно го препоръчвам за проследяване на бременност и раждане.

veni9
Пристрастен

Публикации: 4 782

« #167 Пет., 16 Ноем. 2007, 11:23 »

Добър акушер-гинеколог за мен е др.Даскалов(частна практика в Медикус Алфа,води раждания в Торакс,Селена)Професионалист,следящ новостите,прегледи на 4Д.Искренно го препоръчвам за проследяване на бременност и раждане.
Peace Препоръчвам го с две ръце /поне  Smile/. Това се казва специалист и лекар с истински човешко отношение към пациентите си!

бебешор
Ентусиаст
*

Публикации: 130

Затвори очи и си кажи:Радвам се ,че съм жив!

Местожителство:
Карлово

« #168 Пет., 16 Ноем. 2007, 22:08 »

а някой да е чувал за д-р магдален матев?незнам къде работи,но знам че е от стара загора?ако някой знае нещо да пише

bobi
Новак

Публикации: 2

« #169 Нед., 18 Ноем. 2007, 14:44 »

Ако става дума за д-р Матев,които работи в "Селена"-уцелила си "жокера'',както се казва!
Раждах при него през октомври и сьм с отли4ни впе4атления! 
Janett
Ентусиаст
*

Публикации: 82

щастлива мама

« #170 Нед., 18 Ноем. 2007, 15:07 »

Да,със сигурност работи в Селена.Лежах там скоро за задържане и понеже др.Минев отсъстваше от града,ме прие др.Матев.С много добри впечатления съм-спокоен,усмихнат и млад(за лекар).Май не се изразих правилно-мисълта ми беше,че не е някой беловлас авторитет,почиващ на стара слава!

бебешор
Ентусиаст
*

Публикации: 130

Затвори очи и си кажи:Радвам се ,че съм жив!

Местожителство:
Карлово

« #171 Нед., 18 Ноем. 2007, 17:18 »

благодаря,но дали е добър като специалист-и на мен  ми направи добро впечатление-спокоен,обясняващ,но дали си разбира от работата.малко грубо звучи,но ми се иска най-доброто и понеже не съм от плавдив,а той има кабинет в града ни и за това питам.като се има предвид че селена е добра клиника предполагам и той е добър.за минев съм чела хиляди добри новини.

zorni4ka_86
Гост
« #172 Ср., 21 Ноем. 2007, 11:05 »

Здравейте!В края на февруари ми предстои раждане,но все още не съм избрала лекар.Може ли да ми препоръчате?Също така не мога да реша,дали да раждам по нормален начин или с цезарово сечение.Ще съм благодарна ако някой ми помогне да реша.
Много положителни отзиви чета за д-р Кръшкова,д-р Топалова,д-р Димитрова и д-р Паскалева.Ако някой има повече информация за тях,моля да ми пише!Благодаря!
zizita
Гост
« #173 Съб., 08 Дек. 2007, 11:46 »

А ти до сега не си ли ходила на консултации и прегледи? Никой не можеинетрябва да ти препоръчва начина на раждане, както и да ти отнема правото на избор/ако всичко е наред и няма медицински показтели/ Казват, че стресът за бебчето при секцио е много по-малък, а при нормалното-родилката по-бързо се възстановява. Аз лично избрах секцио за родоразрешение и всичко мина прерфектно-без стрес, без болки и високи температури.Мисля, че си е до организъм, до късмет и до ръцете, в които оставяш своя живот и този на детето си. Но не трябва  да чакаш последния момент, а да се подготвиш добре много по-рано. За да можеш да усетиш пълноценно всяка секунда от вълшебството, което ти се случва.
kremena
Редовен потребител

Публикации: 3 042

« #174 Съб., 08 Дек. 2007, 11:51 »

Цялата тема назад е за лекари, препорьки и впечетлени,само се вьрни прочети. пише за сьщите тези лекари. Аз лично не ти препорьчам сециото. Това е най -"кьрватвата" операция,губи се много крьв ,понякога се налага преливане,боли много пьрвите дни,вьзстановяването зависи само от организма ти,никой не може да каже дали ще се вьзстановиш по-бьрзо при секцио или при нормално раждане.

Аз родих секцио по мед показания,следващия пьт живот и здраве ще е по нормален начин. родих при д-р Бачуров,много сьм доволна,сама го избрах,обьрна ми много внимание,шева ми е идеален и нямам никакви оплаквания след операцията.

хсат
Потребител
**

Публикации: 1 903

« #175 Нед., 09 Дек. 2007, 09:52 »

Родих при Паскалева във  ВМИ. Водно раждане. Много съм доволна от самото раждане. Силните контракции продължиха 2 часа. От 7 часа до 9, в 11 ме вкараха във ваната и веднага ми дойдоха напъните. В 11,40 родих. Бях във отделна зала, с телевизор(гледах тв. сити когато раждах). Паскалева е отличен специалист и страхотен човек. Някакси успява да те предразположи и между контракциите се смеехме. Екипа беше супер, специални благодарности на Дора Мрянова(гл. акушерка)
 bouquet
Не отивай във ВМИ без уговорка с лекар. Peace
polys
Новак

Публикации: 5

Местожителство:
Пловдив

« #176 Ср., 12 Дек. 2007, 16:21 »

Преди 10 години  Бачуров ми спаси живота  Очарована сам от него  smile3525 newsm20
toni_bo
Ентусиаст
*

Публикации: 135

Местожителство:
пловдив

« #177 Ср., 12 Дек. 2007, 18:51 »

Д-р Вили Муратев - Първа поликлиника - до Понеделник пазара.
аз съм  newsm11 но това е мое мнение всеки с предпочитанията си

The_beauty
Гост
« #178 Пет., 14 Дек. 2007, 14:25 »

Препоръчвам ви д-р Р. Маркова.  Частният и кабинет се намира до кино "Фламинго" на бул. "6-ти Септември" /високия блок вдясно от киното/.  Аз ходя от няколко години при нея и съм много доволна.  Hug
martina 78
Гост
« #179 Пон., 17 Дек. 2007, 14:11 »

Искам да попитам тези,на които др.КРУМОВ е следил бременността,къде ги е гледал на ехограф,щом като няма в кабинета си.Мисля да ходя при него,но това че няма ехограф ме спира

Страници: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 ... 153 Нагоре Изпрати темата Изпечатай увеличи намали 
BG-Mamma :: Здраве и красота >> Здравни заведения, специалисти >> Тема: Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

Отиди на: