Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 21 септ. 2005, 18:16 ч.

Боб в гювече?

  • 1 704
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2 549
Мацки, знаете ли как се прави подобно нещо? Много ми се е дояло такъв боб, може с нещо вътре - наденица, кюфтенце или квото става.
Ще съм вечно благодарна, ако някой ми помогне Crazy

# 1
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Варя боба с лук, морков и зехтин. След това му слагам домати и подправки( сол, джоджен, чубрица)и го изсипвам в гювеча "Забравям" го на слаба фурна за около час и половина.
Понякога му слагам наденица половин час преди да стана готов.

# 2
  • Springfield, VA
  • Мнения: 5 625
Е сега и на мен ми се дояде  Crazy

# 3
  • Мнения: 2 549
Е сега и на мен ми се дояде  Crazy

Ми забъркай един боб утре. Аз днес се престраших и за  първи път имах вземане даване с боб изобщо  Embarassed. Стана много вкусно Laughing

# 4
  • Varna
  • Мнения: 493
Аз първо го валя на котлон около 1ч. като махам първата вода,след като запържа със зехтина лук-а прибавям пиперка (ако се сложи камба става по ароматно) и доматен сос. Подправките които слагам са шарена сол и чубрица. Като почни да се сгъстява сместа я изсипвам във гювечето заедно с боб-а и го слагам във фурната поне 5ч. на 50 градуса.
Става фантастично
   chef



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт