«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-4 от 4 отговора


ћнени€: 2 517
ћацки, знаете ли как се прави подобно нещо? ћного ми се е до€ло такъв боб, може с нещо вътре - наденица, кюфтенце или квото става.
ўе съм вечно благодарна, ако н€кой ми помогне Crazy
÷итирай

√ърци€

ћнени€: 2 344
¬ар€ боба с лук, морков и зехтин. —лед това му слагам домати и подправки( сол, джоджен, чубрица)и го изсипвам в гювеча "«абрав€м" го на слаба фурна за около час и половина.
ѕон€кога му слагам наденица половин час преди да стана готов.
÷итирай

Springfield, VA

ћнени€: 5 623
≈ сега и на мен ми се до€де  Crazy
÷итирай


ћнени€: 2 517
≈ сега и на мен ми се до€де† Crazy

ћи забъркай един боб утре. јз днес се престраших и за† първи път имах вземане даване с боб изобщо† Embarassed. —тана много вкусно Laughing
÷итирай

Varna

ћнени€: 493
јз първо го вал€ на котлон около 1ч. като махам първата вода,след като запържа със зехтина лук-а прибав€м пиперка (ако се сложи камба става по ароматно) и доматен сос. ѕодправките които слагам са шарена сол и чубрица.  ато почни да се сгъст€ва сместа € изсипвам във гювечето заедно с боб-а и го слагам във фурната поне 5ч. на 50 градуса.
—тава фантастично
  chef
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-4 от 4 отговора