Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-4 от 4 отговора


Мнения: 2 515
Мацки, знаете ли как се прави подобно нещо? Много ми се е дояло такъв боб, може с нещо вътре - наденица, кюфтенце или квото става.
Ще съм вечно благодарна, ако някой ми помогне Crazy
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 344
Варя боба с лук, морков и зехтин. След това му слагам домати и подправки( сол, джоджен, чубрица)и го изсипвам в гювеча "Забравям" го на слаба фурна за около час и половина.
Понякога му слагам наденица половин час преди да стана готов.
Цитирай

Springfield, VA

Мнения: 5 623
Е сега и на мен ми се дояде  Crazy
Цитирай


Мнения: 2 515
Е сега и на мен ми се дояде  Crazy

Ми забъркай един боб утре. Аз днес се престраших и за  първи път имах вземане даване с боб изобщо  Embarassed. Стана много вкусно Laughing
Цитирай

Varna

Мнения: 493
Аз първо го валя на котлон около 1ч. като махам първата вода,след като запържа със зехтина лук-а прибавям пиперка (ако се сложи камба става по ароматно) и доматен сос. Подправките които слагам са шарена сол и чубрица. Като почни да се сгъстява сместа я изсипвам във гювечето заедно с боб-а и го слагам във фурната поне 5ч. на 50 градуса.
Става фантастично
  chef
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-4 от 4 отговора