«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

јлтернативна медицина
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-4 от 4 отговора

¬арна

ћнени€: 17
   «дравейте мили мами!!! ћного бих искала да сподел€ с ¬ас какво ми се случи вчера когато една при€телка ме заведе в здравен център Ќуга Ѕест гр.¬арна, по път€ т€ във възторг и възхита ми разказваше за посещени€та си там, как се чувства от тогава, как хората оздрав€ват от 30 -50 процедури и как ако ме заведе там и т€ и аз н€ма да чакаме, ами направо ще легнем на турманиеви€ килим, само срещу 1 лев!!!
   √ледах като втрещена... неможех да пов€рвам, че н€кои още в€рва на търговски трикове!  акто и да е т€ на дълго и на широко ми заоб€сн€ва за апаратите които са вътре, ето и линкове:

  http://www.nugabestbg.net/nm5000.html   - —офи€
  http://nugabestbulgaria.com/big.html           - ¬арна
  http://nugabest.health.officelive.com/tyrmanievakeramika.aspx    -  Ѕургас

≈то и моето първо впечатление:
¬л€зохме в гол€м апартамент и на вратата една жена с усмивка ми подаде чаша с вода. "Ќовичка ли сте?" с усмивка ме попита т€ и ме поведе към ста€та, "вземи си номерче и чакай" , ј ¬Џ“–≈ .... оооооо ”∆ј— ...     пълно с хора (на пръв поглед, по скоро възрастни), в средата на ста€та двайсетина души сто€т по столове, една жена говори на микрофон пред т€х. —€дам стресирана и започвам да се оглеждам, навс€къде по/около стените хора лежат в бели дрехи на н€какви масажни лега. «аслушах се какво говори жената... всъщност "да не ставам глупава", об€сн€ваше колко е полезно колко и безвредно, колко е оздравително, всичко което предлагат, как действа апаратурата, колко хора са оздрав€ли и т.н
Ќ€ма да бъда много об€снителна... много ми се иска ако н€кои има мнение да го изкоментираме...
¬сички знаем за турмалина... но дали е толкова полезно или ... има дребна сметка за сметка на доверчиви€ и отча€н Ѕългарин,  #Crazy а сметката е: 25 уреда по 1 лев на 40 минути, което за 12 часа работен ден, най-грубо прави *** завиден оборот!  Twisted Evil

 bouquet  ћомичета, ако н€кои иска ще изпадна в подробности за сега....  Love
 
÷итирай

—офи€

ћнени€: 554
lennyshka, Ќуга бест са перфектни!!!!! јко не искаш да слушаш лекци€ за 1 лв., можеш веднага да легнеш на леглото, но срещу 15 лв. или там колкото е таксата. ѕроцедурите за 1 лв. са тези, преди които се слуша лекци€ за здравето. “ова е условието за използване на леглата - да чуеш лекци€, ко€то може да ти помогне да водиш по-здравословен начин на живот. ≈стествено е да има повече бабички - с много свободно време и за 1 лв. остава и да н€маше, а и те са най-болни.
“ака че това Ќ≈ ≈ търговски трик! ј леглата са съставени изц€ло от минерали, които са всеизвестни с лечебното си въздействие - още повече когато се нагр€ват. “ака че мол€, преди да се "втрещ€ваш", първо прочети нещо по въпроса, а не да броиш парите на хората. ≈два ли прав€т толкова оборот, колкото обикновен хранителен магазин. ¬секи има право да получава печалба според труда си.
ўе те посъветвам и още нещо - научи истори€та на леглата Ќ”√ј Ѕ≈—“ и ще видиш защо се предлагат почти безплатно срещу изслушване на половинчасова лекци€. —тава въпрос за майката на създател€ на тези легла.

«а статистиката: Ќе съм дистрибутор, нито имам отношение към леглата, а само съм ги ползвала н€колко пъти от чисто любопитство.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 17
 Hug  Ќад€вам се да не съм подразнила н€кого с въпроса си Twisted Evil
¬секи има право да бъде критик и скептик, ако щете мнителен и недоверчив, ќ—ќЅ≈Ќќ що се отнас€ за здравето му .... «атова и писах тук.... «ащото сме много и така човек може да отсее "брашното от триците"  ooooh!
 eldivine  мол€ те даи повече подробности за това което знаеш... Ѕлагодар€ ти !!!
јз наистина не намерих нищо друго като информаци€ само това което съм постнала в началото!
Ќаистина се извин€вам ако н€кои ще и/или се подразни от тона ми, но ....  Cool
÷итирай

¬арна

ћнени€: 17
 Laughing и още нещо.... да не говорим за плацебо ефекта.... сигурна съм, че ако силно в€рваш, то ще имаш подобрение, дори само докато чакаш в коридора, но.... доколко е Ѕ≈«¬–≈ƒЌќ за всички (защото там има и деца) това така наречено "легло" или "килим" с тези ултра дълги вълни, магнитното поле и т.н....„”ƒќ което излъчва?
÷итирай

BE, 2260

ћнени€: 5 541
ј ¬Џ“–≈ .... оооооо ”∆ј— ...     пълно с хора
 
Ѕрех, гадовете! ѕълно с хора, викаш... какъв ужас! „е и по 1 лев взимат за процедура?! »зедници такива, нена€доха се Twisted Evil
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-4 от 4 отговора