Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

вляво от асансьора

Мнения: 1 262
Момичета, вече съм се изчерпала, нищо ново не мога да измисля, а сега и това агнешко, чудя се как да го сготвя newsm78.Обикновено го правя печено(или готвено) с лапад,(спанак)+ориз, или пък с ориз и гъби на фурна.Обаче вече ми писна така и не се сещам как мога да го приготвя по друг начин Rolling Eyes.А правила съм го и на яхния с грах(бакла).Други идеи? newsm78.Ще се радвам да спасите положението Very Happy.
Цитирай

Варна

Мнения: 360
Скоро правих от агнешкото - шишчета. Оставих ги малко в соев сос и зехтин.След това месо ,гъбка,пиперка и т.н. Станаха много хубави.
Цитирай

вляво от асансьора

Мнения: 1 262
Хм, а не стават ли сухички? newsm78
Цитирай

София, Младост 2

Мнения: 8 219
Аз го правя с къри - и макар че прилича донякъде на начините,по които си го готвила,може да ти хареса Very Happy
Запържваш си месото хубаво да се зачерви,поръсваш с чер пипер и сол,заливаш с вода да го покрие и вариш до омекване.Отделно се запържват 2 връзки зелен лук и няколко моркова на кубчета.Прибавят се при месото и се оставя да заври.Тогава се слагат няколко скилидки намачкан или ситно нарязан чесън и 1-2с.л. къри (на вкус).Оставя се да поври до омекване на зеленчуците и се сгъстява с малко брашно,размито с вода.Отделно се приготвя ориз-пилаф - може и картофено пюре вместо него - и се слага по една топка във всяко порция.
Цитирай

вляво от асансьора

Мнения: 1 262
Аз го правя с къри - и макар че прилича донякъде на начините,по които си го готвила,може да ти хареса Very Happy
Запържваш си месото хубаво да се зачерви,поръсваш с чер пипер и сол,заливаш с вода да го покрие и вариш до омекване.Отделно се запържват 2 връзки зелен лук и няколко моркова на кубчета.Прибавят се при месото и се оставя да заври.Тогава се слагат няколко скилидки намачкан или ситно нарязан чесън и 1-2с.л. къри (на вкус).Оставя се да поври до омекване на зеленчуците и се сгъстява с малко брашно,размито с вода.Отделно се приготвя ориз-пилаф - може и картофено пюре вместо него - и се слага по една топка във всяко порция.
Мммммммм,Хедричка, звучи вкусно, ще се изпробва, но следващият път, това вече замина с ориз и лапад на фурна Mr. Green
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.