Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 22 септ. 2005, 19:22 ч.
  • Преглеждания  367  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • вляво от асансьора
  • Мнения: 1 262
Момичета, вече съм се изчерпала, нищо ново не мога да измисля, а сега и това агнешко, чудя се как да го сготвя newsm78.Обикновено го правя печено(или готвено) с лапад,(спанак)+ориз, или пък с ориз и гъби на фурна.Обаче вече ми писна така и не се сещам как мога да го приготвя по друг начин Rolling Eyes.А правила съм го и на яхния с грах(бакла).Други идеи? newsm78.Ще се радвам да спасите положението Grinning.

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 361
Скоро правих от агнешкото - шишчета. Оставих ги малко в соев сос и зехтин.След това месо ,гъбка,пиперка и т.н. Станаха много хубави.

# 2
  • вляво от асансьора
  • Мнения: 1 262
Хм, а не стават ли сухички? newsm78

# 3
  • София, Младост 2
  • Мнения: 8 243
Аз го правя с къри - и макар че прилича донякъде на начините,по които си го готвила,може да ти хареса Grinning
Запържваш си месото хубаво да се зачерви,поръсваш с чер пипер и сол,заливаш с вода да го покрие и вариш до омекване.Отделно се запържват 2 връзки зелен лук и няколко моркова на кубчета.Прибавят се при месото и се оставя да заври.Тогава се слагат няколко скилидки намачкан или ситно нарязан чесън и 1-2с.л. къри (на вкус).Оставя се да поври до омекване на зеленчуците и се сгъстява с малко брашно,размито с вода.Отделно се приготвя ориз-пилаф - може и картофено пюре вместо него - и се слага по една топка във всяко порция.

# 4
  • вляво от асансьора
  • Мнения: 1 262
Аз го правя с къри - и макар че прилича донякъде на начините,по които си го готвила,може да ти хареса Grinning
Запържваш си месото хубаво да се зачерви,поръсваш с чер пипер и сол,заливаш с вода да го покрие и вариш до омекване.Отделно се запържват 2 връзки зелен лук и няколко моркова на кубчета.Прибавят се при месото и се оставя да заври.Тогава се слагат няколко скилидки намачкан или ситно нарязан чесън и 1-2с.л. къри (на вкус).Оставя се да поври до омекване на зеленчуците и се сгъстява с малко брашно,размито с вода.Отделно се приготвя ориз-пилаф - може и картофено пюре вместо него - и се слага по една топка във всяко порция.
Мммммммм,Хедричка, звучи вкусно, ще се изпробва, но следващият път, това вече замина с ориз и лапад на фурна Mr. Green

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт