«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ƒом

ƒом

13 740 членове ¬ключете се
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора

софи€

ћнени€: 18
«дравейте на всички. Ќа централен “≈÷ сме и тази година едини€ радиатор не се затопл€ цели€, а само н€колко ребра и от него се чува н€какъв теч на вода.  ато пускаха "топлото" отворихме всички вентили на MAX. ”ви е от старите модели и н€ма как да се обезвъздуши от н€каква клапа. Ќа 5 от 8 етаж сме. јко н€кой се е сблъсквал с този проблем да помага- зима е и тепърва ще ни тр€бва. Ѕлагодар€ предварително.
÷итирай


ћнени€: 4 923
ўе ви тр€бва парнаджи€.
Ќавремето се звънеше в “≈÷-а и те б€ха длъжни да го направ€т, но не знам как е сега. Ќо можеш да звъннеш и да питаш  Peace
÷итирай


ћнени€: 5
ўом сте на централен “≈÷ мо€т мъж каза че долу във всеки вход има абонатна станци€ и от там тр€бвало да се обезвъдуши от н€кой от ваши€т вход ако не е автоматично.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 063
јко имате от новите радиатори, може да си го направите сами:

1. ¬ долната част на радиатора има една джаджа, ко€то се върти, за да може да започне да пълни вода.

2. ѕаралелно с не€ с шестограм се завърта джаджата в горни€ ъгъл на радиатора по диагонал. “ази джаджа си има дупчица, от ко€то ще започне да излиза въздух, като излезе въдуха, ще започне да излиза вода - завъртате си обратно всички като текне стабилна струйка вода и сте готови. «адължително отдолу тр€бва да държите съд за събиране на водата.

ƒано да сте ми разбрали об€снени€та  Embarassed
÷итирай

Ќавс€къде и никъде.

ћнени€: 1 047
...ƒано да сте ми разбрали об€снени€та  Embarassed
јз не разбрах, ама карай.
“ук има мнени€ по зададени€ въпрос:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452697.0
÷итирай

софи€

ћнени€: 18
Ѕлагодар€ на всички ¬и. Ќие все пак пускаме радиатора и постепенно започна да се затопл€ цели€. ќт 4-5 топли ребра сега е топъл до кра€. ≈ в кра€ не е горещо,но... ћоже би сам е изтикал въздуха нагоре. «нам със сигурност,че апартамента над нас не се обитава (ако това има значение де). ƒано да избегнем мини потоп на сред зима или майстор в къщи.
÷итирай


ћнени€: 4 923
—поред моите бегли спомени този въздушен балон рано или късно ще се върне пак при вас, ще се завърти по ц€лата инсталаци€ и ще започне отначало. ’убаво е да обезвъздушите все пак.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 15 573
∆иве€ на последни€ етаж в стара коопераци€ и откакто се помн€ го имаме този проблем.
«а да се приключи с тази непри€тност (предвид температурите навън), тр€бва да бъде открит техникът на района, който да дойде и на м€сто (от абонатната станци€) да обезвъздуши системата.
јко не знаеш по какъв начин да откриеш този човек (например и домоуправител€ не е запознат) се обаждаш в “≈÷ - —офи€ и те ще изпрат€т техник.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 846
Ќепременно го обезвъздушете,защото иначе ще ви е студено ц€ла зима, апък сметките #Cussing out.Ќо гледй да извикаш за тази процедура н€кой,който разбира малко от тези неща,защото преди н€колко години ние така се наводнихме вкъщи.
÷итирай


ћнени€: 5
Maq не казваш как е свързан радиатора и колко ребра е. “р€бва да е свързан на кръст за да има добра циркулаци€- горе в едини€ край  топлата вода, а долу в други€ студената.
÷итирай

софи€

ћнени€: 18
–адиатора е със 7 ребра, а за свързването   Rolling Eyes  ћога да кажа само, че е централен тец. ћного се извин€вам,ама не съм компетентна. јко кажете как ще провер€. Sorry
÷итирай

—офи€

ћнени€: 233
ѕредполагам,че не е свързан на кръст.ј вход€щата и изход€щата тръба са от едната страна на радиатора.Ќо ако има въздух тр€бва да се обезвъздуши иначе н€ма да работи като хората.
÷итирай

Ѕългари€-Ўвейцари€

ћнени€: 1 722
ќт много неща зависи дали може да се обезвъздушат хубаво радиаторите, освен от връзването накръст.
јз съм на последеи етаж, където инсталаци€та би тр€бвало да прави кръг - при нашата обаче такъв н€ма, €в€вам се крайна точка и си бера €дове и студувам от доста време, въпреки че монтирах винтили на всички радиатори и уж обезвъздушавам.
„акам си големи€ ремонт, когато ще разби€ всичко с надежда да оправ€ чуждите грешки и мръзненето да приключи най-накра€.
Ћошо ми става само като си помисл€ какво мазало ще бъде, но се оказва, че просто н€ма друг начин.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 233
 ак така н€ма тръби,които да прав€т кръг при вас и да се връщат в абонатната станци€.ќтгоре над вас не минават ли тръби на парното.
÷итирай

Ѕългари€-Ўвейцари€

ћнени€: 1 722
јз не съм специалист и не мога да си представ€ как точно би тр€бвало да изглежда този 'кръг', но ако питате дали н€къде по ъглите се точат тръби на вертикални€ щранг - на второто ниво на апартамента ми н€ма такива.
“ези, които виждам на първото, свършват в радиаторите на второто - ако изобщо ме разбрахте какво искам да кажа Blush.
Ќо човекът, който ми монтира винтилите (а той си разбира от работата) каза, че такъв кръг липсва.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора