Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 195
 • Мнения: 1 629
При мен повредета в банята се оказа много голяма. Ще се разбива и то доста.
1. нова баня Mr. Green
2. От 24 .12. сме без вода и се очертава да е така за неопраделено време, че да става и по зле- т.е. няма баня, няма душ, няма топла вода.   Mr. Green Grinning
3. Плановете за Нова година  пропадат. Колата е пълна с подаръци.... май ще ги пращам по пощата.  Thinking

Две причини ми се въртят из главата.
първата ми я подсказа една съфорумка- предните дни преди да стане теча сънувах много лош сън и го разказах на водата в банята. Wink сигурно водата е поела лошата енергия от съня. Благодаря кари-на.
втората- позволих си да мечтая на воля и си сътворих мечтаната нова година. Мечтах смело, дръзко, дори нахално, може би. тази енергия може да ме е задължала.

Я да видим каква друга изненада ми е подготвила съдбата? Hug

От Матрицата на кармата ще се опитам да ви препиша и други неща ако ни интересуват.
1.активизиране на духовната ДНК
2.Изчистване сипхронизирани на вибрацията на системата от чакри
3.трансформация на шаблони
4.помощ при обсебване

Ако ви е интересно да пиша . казвайте. Ако -не да си ги чета и прилагам

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 14:40 от darena

# 196
 • Добрич
 • Мнения: 3 555
darena,  за ПРОМЯНА НА КАРМИЧЕН  МОДЕЛ - благодаря за идеята.  Hug

Намирам се в ситуация, в която не се чувствам като жертва, но се опитват да ме убедят да направя нещо против волята си. Формулата, която предлагаш може да ми послужи чудесно като я изменя, така, че да е подходяща за моя случай.
 
А при теб новата баня може би ще отмие всичко старо. Дано само по- скоро се оправите с течащата вода, че ние няколко дни бяхме с режим на водата и усещането е много неприятно, а за по-дълго време - направо не ми се мисли.

За сънищата - и преди съм писала, че независимо какво сънувам винаги, когато се събудя гледам веднага да си нарека съня за нещо хубаво. Определено при мен действа много добре.

# 197
 • Universe
 • Мнения: 1 515

Ако ви е интересно да пиша . казвайте. Ако -не да си ги чета и прилагам

Не бъди егоист, пиши  Wink  Hug

# 198
 • Добрич
 • Мнения: 3 555
Тъй като в темата по- рано говорихме за приемането, реших да припомня следната притча:

Един цар имал един единствен син - смел, сръчен и умен. Когато младият принц завършил учението си, баща му го пратил при един стар мъдрец да усъвършенства познанията си за живота.
- Посъветвай ме как да премина по Пътя на живота  - казал младежът.
- Думите ми ще се заличат като стъпки в пясъка – отвърнал мъдрецът. Вместо това, ще ти дам някои насоки. По пътя си ще се изправиш пред три врати. Прочети това, което е написано на всяка от тях. Ще почувстваш неудържимо желание да изпълниш указанията. Не се противи на това желание, иначе ще бъдеш осъден да изживяваш отново и отново това, което искаш да избягаш. Нищо повече не мога да ти кажа. Трябва ти сам да го усетиш със сърцето и плътта си. А сега върви. Следвай пътя пред теб.
Старият мъдрец изчезнал, а принцът поел по Пътя на живота. Скоро се озовал пред голяма врата, на която пишело:

„ПРОМЕНИ СВЕТА”

- Точно това смятах да направя  - рекъл си младежът. Истината е, че някои неща ми харесват в този свят, но пък други не са никак по вкуса ми.
И той се впуснал в първата си битка. Неговият идеал, неговата решимост и неговият устрем го подтиквали да воюва, да предприема, да завладява, да моделира действителността според волята си. Изпитал удоволствието и опиянението на завоевателя, но не и покой в Душата си. Променил доста неща, но много други не успял.
Минали години.
Един ден той срещнал стария мъдрец, който го попитал:
- Какво научи по Пътя?
- Научих се – отвърнал принцът – да разграничавам онова, което е в моя власт, от онова, което не е; да разграничавам това, което зависи от мен, от другото, което не зависи.
- Хубаво  - рекъл старецът. – Използвай силата си, за да влияеш върху нещата, които зависят от теб. Забрави за онези, които се изплъзват от властта си.
И изчезнал.
Малко след това принцът намерил втората врата. На нея пишело:

„ПРОМЕНИ ДРУГИТЕ”

- Това си и мислех – си рекъл той. Другите са извор на удоволствие и радост, но също така и на болка и горчивина.
И той възстанал срещу онова, което не го удовлетворявало и го дразнело у себеподобните му. Направил всичко възможно да промени харахтера им и да изкорени недостатъците им. Това била втората му битка.
Минали години.
Един ден, когато принцът вече започнал дълбоко да се съмнява в резултата от опитите си да промени другите, мъдрецът пак се появил и го запитал:
- Какво научи по Пътя?
- Научих, - отвърнал принцът, - че другите не са причината, нито изворът на радостта и скърбите ми, на моето удовлетворение или разочарование. Те просто са предлог и възможност моите чувства да се проявят. Но чувствата ми се раждат в мен самия.
- Имаш право – съгласил се мъдрецът. С това, което събуждат в теб, другите ти дават възможност да опознаеш себе си. Бъди признателен на тези, които будят в теб радост и удоволствие. Благодари също така и на онези, които те карат да изпиташ разочарование и страдание, защото чрез тях Животът те учи на онова, което още не си усвоил и от което ще имаш нужда, за да извървиш пътя си.
Казал старецът тези думи и изчезнал.
След това принцът достигнал до третата врата, на която пишело:

„ПРОМЕНИ СЕБЕ СИ”

- Да – помислил принцът.  Ако наистина у мен се корени причината за всичките ми проблеми, това е единственото, което ми остава да направя.
И започнал третата си битка. Направил всичко възможно да подобри характера си, да изкорени недостатъците си, да промени това, което не харесвал в себе си и всичко, което не отговаряло на неговия идеал.
Дълги години водил тоъ тази битка, пожънал успехи, но срещнал и съпротива, претърпял поражения. Когато отново срещнал мъдреца, трябвало да отговори на все същия въпрос:
- Какво научи по пътя?
- Научих, - отвърнал принцът, - че у нас има неща, които можем да променим, но също така и такива, които оказват съпротива и които така и не успяваме да пречупим.
- Добре – казал старият мъдрец.
- Да – продължил принцът, но започвам да се уморявам от тези вечни битки с всичко, с всички, със себе си. Никога ли няма да има край? Кога най- после ще намеря покой? Толкова искам да прекратя борбата, да зарежа всичко, да си отдъхна!
- Точно това е седващата ти цел – съобщил му мъдрецът. Но преди да продължиш напред, обърни се да погледнеш изминатия път.
Казал това и изчезнал.
Принцът погледнал назад и забелязал, че третата врата има надпис и от обратната си страна! Надписът гласял:

„ПРИЕМИ СЕБЕ СИ”

Принцът се учудил, че не е видял надписа по-рано.
- Явно, когато се хвърля в битка, човек е заслепен – казал си той.
Принцът видял също така разпилени на земята всички онези неща, с които се бил преборил в себе си: недостатъците си, слабите си страни, страховете си, ограниченията си, всичките си стари демони. И се научил да ги познава, да ги приема, дори да ги обича. Научил се да обича себе си, без да се сравнява с другите, без да се осъжда и порицава.
Тогава срещнал отново мъдреца, който му задал обичайния въпрос:
- Какво научи по Пътя?
- Научих, - отвърнал принцът, - че да мразиш или да отхвърляш част от себе си означава да се осъдиш на вечно несъгласие със самия себе си. Научих се да се приемам такъв, какъвто съм – напълно и безусловно.
- Добре – казал мъдрецът. Усвоил си Първата Мъдрост. Сега можеш отново да преминеш през Третата врата.
- Едва преминал през третата врата, принцът видял в далечината задната страна на втората и прочел:

„ПРИЕМИ ДРУГИТЕ”

Около себе си той видял хората, които срещнал по пътя. Тези, които обичал, и онези, които мразел. Тези, които подкрепял, и онези срещу които се борил. Но за свое голямо учудване, той вече не бил в състояние да види недостатъците и грешките им, които някога толкова го дразнели и които искал да изкорени.
Когато пак срещнал мъдреца, последният го попитал:
- Какво научи по Пътя?
- Научих, - отговорил принцът, - че откакто съм в съгласие със себе си, вече няма в какво да упрекна и другите, а няма и защо да са страхувам от тях. Научих се да приемам и обичам другите напълно и безусловно.
- Добре – казал мъдрецът. – Това е Втората Мъдрост. Сега можеш отново да преминеш през втората врата.
От другата страна принцът забелязал обратната страна на първата врата. Там пишело:

„ПРИЕМИ СВЕТА”

- Странно, как не съм видял този надпис още от първия път – зачудил се принцът.
Той се огледал и видял около себе си света, който по-рано искал да завладее, да преобрази, да промени. Бил стъписан от блясъка и красотата на всичко в него. От неговото съвършенство. А това си бил все същият свят… Светът ли се бил променил, или неговият поглед?
- Какво научи по Пътя? – попитал го мъдреца при следващата им среща.
- Научих – отвърнал принцът, че светът е огледало на Душата ми. Че душата ми не вижда света, а собственото си отражение в него. Когато е радостна, и светът й се струва весел. Когато нещо й тежи, светът й изглежда тъжен. Но сам по себе си светът не е нито весел, нито тъжен. Той просто е тук, съществува – и това е всичко. Не той ме измъчваше, а представата, която имах за него. Научих се да го приемам, без да го осъждам – напълно и безусловно.
- Това е Третата мъдрост – казал старият мъдрец. – Ето, че вече си в съгласие със себе си, с друтиге и със Света.
Чувство за безметежно спокойствие, ведрост и пълнота. Завладели принца. Той усетил как се потапя в Тишината.
- Сега си готов да преминеш отново през последния праг – рекъл мъдрецът, - този на прехода от Тишината на Пълнотата към Пълнотата на Тишината.
И старецът изчезнал....

# 199
 • Мнения: 106
Момичета влизам да ви споделя впечатления от книгата на Майкъл  Лозиър  "Закона за привличането". Момичета това е уникална книга. Няма много теория книгата се чете  всичко на всичко за около  час. Много лесно смилаема е. Преди извесно време няколко съфорумки  я коментираха и аз се реших да си я купя. Теорията е максимално ограничена. Напрактика е помагало за това как да превлечем това което искаме. Отдавна търсих нещо подобно. Бях прочела толкова много книги и се бях задръстела от теория.   Напрактика ти казва "прави това ", "не прави това". Точно ,ясно и конкретно. Не те засипва с теория  и за 100 страници да има 1 практическо опражнение.

За съжаление трудно се намира в книжарниците и я няма в електронен вариянт , но може да се поръча в някой книжарница или в интернет книжарница.

Момичета уверявам Ви че книгата си заслужава.


Другата книга която ще коментирам е "Път към могъщество и слава" на Джон Кехау.
Знам че заради това което ще кажа ще бъда максимално оплюта от повечето съфорумки , но не мога да се въздържа.

Не мога да повярвам че автора който едва ли не боготворях - Джон Кехоу ,който чрез книгата си "Подсъзнанието може всичко" преобърна вижданията ми за живота  и ме направи много по - позитивен и широкоскроен човек,  е издал такава книга. Предполага се че когато заявиш някакъв висок стил и ниво  с първата или една от първите си книги , след това трябва да правиш всичко възможно за да поддържаш този стил и ниво. А с тази книга  Джон Кехоу ме разочарова. Ако беше друг автор нямаше да ми направи толкова голямо впечатление,но след като е от автор като Джон Кехау някак си не мога да го приема.
Отвътре ми идва да продължа още с критиката на тази книга, но от уважение към съфорумките които я харесват ще спра до тук!!!!!!!!

# 200
 • Мнения: 1 281
А кое чак пък толкова не ти хареса?

# 201
# 202
 • Мнения: 1 629
из "Матрица на кармата" - Нина Ничева- продължение

АКТИВИЗИРАНЕ НА ДУХОВНАТА ДНК
Може да работите със следната  формула:

Приемам тук и сега, себе си / трите имена, дата на раждане/ като част от цялото.Приемам тук и сега съдбата си. Приемам с любов и благодарност, тук и сега себе си като част от всички и всичко.Приемам да бъда проводник на любовта , хармонията, Светлината и позитивната трансфопмация тук и  сега.Приемам да бъда активна и неегоистична любов тук и сега.Приемам да бъда  трансформираща и облагородяваща Светлина тук и сега. Приемам да бъда тук и сега работещо Добро, в съгласие с избора на другите и според тяхната лична воля. Приемам да бъда тук  и сега Цялото, като запазвам уникалната си същност Аз Съм.
Аз съм Любов.
Аз съм Светлина.
Аз съм Хармония.
Аз съм туки и сега в съгласие с душата и духа, в съдружие с тялото ми.
Аз съм- /трите имета, дата на раждане/
Прекрасно е да съм туки сега/ Кажете го три пъти/


Можете да работите с тази формула винаги, когато се нуждаете от сила, при стрес и съмнения, преди духовни практики или след медитация, за да се   центрирате и заземите

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 20:52 от darena

# 203
 • Мнения: 1 629
из "Матрица на кармата" на Нина Ничева
ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ШАБЛОНИ

Независимо дали става въпрос за стариотипи в емоции , чувства,мисли постъпки и действия, всяка система човек трябва да балансира енергийно стари и нови шаблони, свързани с причината и следствието, резонанса и подобието.
На енергияно ниво шаблоните понякога са като „тапи” или блокади в циркулирането на потока на жизнената сила.Те мотаг да се трансформират ментално, чрезр визуализация, танц, цвет, звук или  упражнения.когато усетите застой в определена сфера на живота си и промяната не идва, дори да полагате системни усилия за това, трябва да осъзнаете, че е време да разчупите шаблона и да активирате матрицата- „ Ад съм това, което Аз съм, сега”
Осигурете си спокойна обстановка.седнете в удобна поза.Помолете за защите, призовете своя Висш Аз и съществата от Йерархията на Светлината. Поканете и своето Аз Съм присъствие, което да подпомогне трансформацията на енергийно ниво.
Концентрирайте се с духовния си взор и вижте как от Източника, с който ви свързват две взаимно преплетени нишки- златна и срабърна над вас се изсипва златен енергиен дъжд.Част от енергиятка му влиза през централната ви тръба през теменния център.Преминава през всички центрове и меридиани.Излиза през чакрите на стъпалата и попива в Майката Земя.Благодаряте на Източника и на Гея.Сега помолете да бъдат трансформирани задържащите, неработещи и изчерпали ролята си шаблони.Изявете намерението си това да бъде съобразено с програмата на душата , с кармата, с вашата свободна роля и с висшата ви цел, заради,  което сте тук и сега.
Можете да посочите конкретна сфера от живота си- професионална реализация, любовни връзки, семейни отношения, здравословно състояние.Дишайте дълбоко и равномерно.Възможно е да усетите раздвижването на енергията  отделни центрове или зони на тялото. С вътрешното си зрение можете да видите, че енергийния дъжд променя цветовия си спектър и своята интензивност.Докато трае трансформацията могат да изплуват енергийните „тапи” на шаблоните. Те са гъста, бавна и тежка енергия , която се разтваря и изтича в земята.
Когато видите отново златния душ над главата си корекцията е приключила.Ще се усетите бодри, пречистени, свободни и жизнени.
Благодарете ва Източника, на Геа, на Висшия си Аз за промяната.Приемете я с любов.Сега отново сте себе си.


Същата сила има и енергията на мантрата:

Аз съм част от потока на времето.Аз съм това, което Аз Съм. Сега съм/ трите имена, дата на раждане, посочете къде се намирате, конкретизирайте и времето/. Тук и сега желая да разчупя шаблона  в сферата на / посочете дали става въпрос за делови отношения,личен живот, благополучие или отношение с конкретен човек/ Призовавам своя Висш Аз, моите духовни наставници, учители, водачи и пазители, заедно с енергията на Светлината, да подпомогнат душата ми за реализацията на промяната.Знам, че ако тя  съвпада с висшата цел на това,  прераждане, с моя избор и със свободната ми воля, това ще стане.Сега. Ако времето за трансформация още не е настъпила насищам с любов и светлина шаблона, който не е балансиран. Моля за помощ  моето  подсъзнание за да открия как, къде и кога да коригирам дисхармонията в този шаблон. Благодаря.

Може да я прочетете вечер преди сън или преди медитация. Добре е когато работите с мантрата да сте спокойни,  а не напрегнати, отчаяни и нетърпеливи. Може да съчетаете четенето на матрата с техника на визуализация. Всеки от нас е индивидуалност ,така че е възможно да намерите и нов ваш начин за трансформиране на остарелия шаблон.
Добре е да работите с визуализацията 3,7, или 9 пъти. Сами изберете ритъма, който е подходящ за вашата енергийна система, като го съобразите с личностното си време.

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 20:51 от darena

# 204
 • Мнения: 11 939


Другата книга която ще коментирам е "Път към могъщество и слава" на Джон Кехау.
Знам че заради това което ще кажа ще бъда максимално оплюта от повечето съфорумки , но не мога да се въздържа.
За мен и в Подсъзнанието може всичко имаше неща, които не ми харесаха. Стори ми се много комерсиална, но все пак идеята, която предава, е по-важна.

Някой чел ли е Енергийната матрица на Ричард Бартлет? Аз в момента я чета, но поне до към средата не казва нищо съществено или аз не съм дорасла все още за книгата Simple Smile

# 205
 • Мнения: 146
Всичко страо си отива, за да освободи място на новото. Старата енергия остава назад. Преодолими неща са. Simple Smile
Искрено се надявам да е така Дани!  Praynig
miniemouse, намали агресивните емоции в теб - огънят ти е в повече и благодарение на това може да счупиш и чисто нов уред. Опитай се да се ядосваш по-малко в ежедневието или балансирай с другите стихии. Това няма нищо общо със стара или нова енергия или освобождаване място на новото, при положение че разваляш/губиш и нови неща, а е от теб. Ти сама казваш, че е от много месеци. Виж кое го провокира. Понеже всяка една емоция прави верижна реакция с друга, така и всяка загуба носи още повече яд и разочарование. Помисли кое беше първото нещо, което се развали - бойлерът ли? А с лаптопа извършваш ли някаква работа, т.е. с него ли си изкарваш хляба или е само за домашна употреба? Ти сама може да прецениш  Hug
Да eldivine от много месеци е, около половин година. Сега се сеЩам и за друго Че като запоЧнах да Чистя сегаШната ми къЩа единмакар малко стариЧък Рейнбоу изгоря оЩе на първата стая... Другото което забелязвам е Че са основно, макар и не само, средства за комуникация: телефони, компЮтър, който ми е прозореца към света имайки предвид Че близките ми са далеЧе и си комуникираме основно онлайн, не говоря местния език и съответно всиЧки книги и ежедневна информация Чета съЩо Чрез компЮтъра, обикновено, макар и сега да не работя ми е и средство за работа, дори сега евентуално губя файловете от 6 години работа... много снимки.. а и фотоапарата пак е косвено средство за комуникация, праЩам снимки на близките ми, Част от обЩуването... та така... ИнаЧе не знам дали е агресия, но определено съм разбалансирана от обЩо взето съЩо толкова време... Нямате си идея колко назад се върнах и колко забравени и уж преодолени от години навици и Черти на харакрера изплуваха наново... А мога да кажа Че доста и с удоволствие бях работила върху себе си. За първи път ми се слуЧва в следствие на промяна, сЧитам се за доста адаптивен Човек...
Благодаря ви  Hug

# 206
 • София
 • Мнения: 7 699
darena, спомням си много добре за случката ти със съня, който беше разказала над вода...  Thinking
И аз така знам - лош сън се разказва над течаща вода и винаги до сега съм го правила. Сега обаче ме накара да се замисля. Твоята случка е още едно потвърждение, че Вселената наистина е буквална  Simple Smile Колкото и да е неприятно това с банята, бъди много благодарна, че така се е случило  Grinning  Но ти си го знаеш това...  Wink

А това, че реагираш на неприятните случки със спокойствие е страхотно  Hug Моето мнение е, че това е ясен и недвусмислен знак за освобождаването ти от кармичните задължения. За да се обоснова ето един цитат от Даян Стейн:

"Резултатите /от кармичното освобождаване/ в ежедневието са непрестанно блаженство и радост"


barbarona, а ако ти кажа, че за мен лично има далеч по-ценни и смислени книги от "Подсъзнанието може всичко"  Wink
Кехоу никога не ми е бил любим автор, никога не успя да ме докосне с нито една от книгите си   Grinning Въпрос на вкус  Hug

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 09:39 от mijjjka

# 207
 • Мнения: 730


Другата книга която ще коментирам е "Път към могъщество и слава" на Джон Кехау.
Знам че заради това което ще кажа ще бъда максимално оплюта от повечето съфорумки , но не мога да се въздържа.
За мен и в Подсъзнанието може всичко имаше неща, които не ми харесаха. Стори ми се много комерсиална, но все пак идеята, която предава, е по-важна.

Някой чел ли е Енергийната матрица на Ричард Бартлет? Аз в момента я чета, но поне до към средата не казва нищо съществено или аз не съм дорасла все още за книгата Simple Smile

Имам я и съм я чела тази книга на Ричард Бартлет, но май без курсове не се получава, макар че не съм спряла да опитвам неговата техника, работи на този етап за мен лично частично- но няма невъжможни неща.
Момичета, пуснали сте много полезни неща- дано успеем всички да работим много по-пълноценно с мисълта си, за да се усещаме все по-често радостни и стабилни. Simple Smile

# 208
 • Мнения: 538
Да се запиша и тук, докато изчета едната тема и вие сте стигнали до 14 страница.

# 209
 • Шотландия
 • Мнения: 1 912
Всичко страо си отива, за да освободи място на новото. Старата енергия остава назад. Преодолими неща са. Simple Smile
Искрено се надявам да е така Дани!  Praynig
miniemouse, намали агресивните емоции в теб - огънят ти е в повече и благодарение на това може да счупиш и чисто нов уред. Опитай се да се ядосваш по-малко в ежедневието или балансирай с другите стихии. Това няма нищо общо със стара или нова енергия или освобождаване място на новото, при положение че разваляш/губиш и нови неща, а е от теб. Ти сама казваш, че е от много месеци. Виж кое го провокира. Понеже всяка една емоция прави верижна реакция с друга, така и всяка загуба носи още повече яд и разочарование. Помисли кое беше първото нещо, което се развали - бойлерът ли? А с лаптопа извършваш ли някаква работа, т.е. с него ли си изкарваш хляба или е само за домашна употреба? Ти сама може да прецениш  Hug
Да eldivine от много месеци е, около половин година. Сега се сеЩам и за друго Че като запоЧнах да Чистя сегаШната ми къЩа единмакар малко стариЧък Рейнбоу изгоря оЩе на първата стая... Другото което забелязвам е Че са основно, макар и не само, средства за комуникация: телефони, компЮтър, който ми е прозореца към света имайки предвид Че близките ми са далеЧе и си комуникираме основно онлайн, не говоря местния език и съответно всиЧки книги и ежедневна информация Чета съЩо Чрез компЮтъра, обикновено, макар и сега да не работя ми е и средство за работа, дори сега евентуално губя файловете от 6 години работа... много снимки.. а и фотоапарата пак е косвено средство за комуникация, праЩам снимки на близките ми, Част от обЩуването... та така... ИнаЧе не знам дали е агресия, но определено съм разбалансирана от обЩо взето съЩо толкова време... Нямате си идея колко назад се върнах и колко забравени и уж преодолени от години навици и Черти на харакрера изплуваха наново... А мога да кажа Че доста и с удоволствие бях работила върху себе си. За първи път ми се слуЧва в следствие на промяна, сЧитам се за доста адаптивен Човек...
Благодаря ви  Hug
Минимаус, моето тълкувание на това, което ти се случва, е подобно на това на eldivine. И при мен един от първите признаци, че не съм в баланс, е поведението на уредите около мен - на първо място компютъра и други по-чувствителни уреди - а, и коли...  Наблюдавала съм тази връзка в живота си повече от 5 години - грешка няма. Почнат ли да се развалят нещата (понякога просто не работят добре за момента) - значи трябва да се предприеме нещо. КОмпютърните специалисти знаят този ефект, понякога компютрите улавят състоянието на човека, работещ с тях, и когато дойде техник да ги поправя - всичко работи добре в неговите ръце... Имах един случай - карах известно време колата на мъжа ми - беше ми период на дисбаланс. изведнъж, прозореца от страната на шофьора спря да реагира по обичайния начин - натиснеш бутона малко по-продължително, и той сам слиза до долу. Започна да се държи като обикновен прозорец - като държиш бутона, слиза, като пуснеш - спира. Питах мъжа ми - не е забелязал (а и той караше по малко колата). Имах и други признаци, та се "поспрях" и положих усилия да се балансирам. След няколко дена прозорецът се оправи от само себе си. При мъжа ми винаги работеше нормално... newsm78 И до ден днешен (година след това) не е давал подобен проблем.
От друга страна, наистина вече разглеждам губенето на предмети, развалянето на уреди и т.н. като "малкият дявол", защото това са ми предупрежденията, че трябва да направя нещо. Ако е тежка болест, катастрофа или, не дай Боже, нещо с най-близките ми - ще бъде много по-лошо. Благодаря за предупреждението, обръщам се и вървя нататък. Така беше с компютъра ми - твърдият диск просто издъхна, със снимки, неархивирани повече от година, с работни файлове и т.н.... Обица на ухото - да архивирам редовно, например. успяха да възстановят повечето от информацията, но и ние успяхме да овладеем паниката и ужасът от това, че всичко се е загубило.
Дарена, благодаря за информацията - имам да чета...
Лени - изумена съм, това, което чета в книгата на МАйкъл Лозиер, е абсолютно същото както в книгите на Абрахам-Хикс, ама едно към едно... Сега си спомням, че нещо беше намекнато в един от записите за плагиатство... Не мога да отсъдя кой е източника, защото те сами казват, че идеите ги има в много други източници - просто им е дошло времето да се появят. Ставаше дума за използвани техни изрази и понятия... Не го казвам с желание да критикувам. От моя гледна точка - колкото повече, толкова по-добре хехе. На колкото повече места го прочета, толкова повече шансове за себе си виждам да почна наистина да го използвам както трябва.  Hug
Момичета, благодаря ви, че ви има. Ако ви остане време, хвърлете по една положителна мисличка за мой Шаро, никак не беше добре вчера, мисля, че се оправя днес, но още е слаб... Praynig

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 18:54 от Millla

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт