Merilyn_33, - "Вед Ваяна мани горы!” няма превод - това е мантра, произнася се така /целта е да не свързваш с нищо тези думи/ darena, колкото и да ритаме, българската поговорка "Всяко зло за добро" отново е на място Веселушка, на патерици с пожелание за здраве и късмет на Антоанчо и на Вас - неговите родители и близки ! richmama, - интересни неща прочетах за тази книга и то във форуми подобни на нашия Има някаква теория и практика за квантов разпад на личността - трябвало сами бели листа и желание
Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 03:26 от lenny_pld
Здравейте, Имам една питанка. Сестра ми, на която много държа има сериозни проблеми в семейния си живот. С мъжа си е от 10 години и имат прекрасно дете. Той явно доста я тормози психически (обижда я, не се съобразява с нея). Днес ми каза, че напоследък само една мисъл и е в главата( " По - добре е да ме няма). Знам, че не мога да си пожелавам нещо за друг човек, но искам да насоча утре енергията на новолуние, за да и помогна. Може ли да ми дадете някакви идеи? Много ви благодаря
darena, много се радвам за хубавото стечение на нещата. Приятно ми е да чета такива постове, давате ми надежда, защото засега нямам кой знае какви резултати.
zoh, прочети на първа страница Закона за (не)поискано добро.
Ако все още искаш да продължиш, опитай техниката за разговор с Висшия Аз на друг човек /с тези на сестра ти и зет ти - поотделно/ - също я има на първа страница.
И, накрая, ти отговарям по Спилър -"Независимо колко е алтруистичен Вашият мотив, желанията за други хора не действат. Можете, обаче, да направите пожелание за промяна в собственото си поведение, за да повлияете по положителен начин на човека, за който сте загрижени. - Искам да намеря правилния подход, с който да накарам Х, У, Z да ...... - Искам да ми се изясни как най-добре да подкрепя Х, У, Z , така че да ... - Искам да намеря подходящите думи към Х, У, Z , така че да допринеса за тяхното щастие. - Искам да бъда отворен канал, осигуряващ свежи и практични идеи към Х, които да й помогнат да подобри брака си. - Искам да се превърна в канал, по който да протича информация за (здравето, обучението....) на Х, У, Z. - Искам да действам като средство, осигуряващо лечебна енергия на Х, У, Z . - Искам да мога да кажа правилните думи на Х, които да предизвикат чувство на любов в нашата връзка - Искам да се изяснят напълно взаимоотношенията ми с Х, така че да се получи щастлива, изпълнена с любов връзка. - Искам лесно да привлека подходящия за мен брачен партньор, някой, който също като мен иска дом и деца, с когото ще изградя щастлива връзка. - Искам лесно да привлека подходящия за мен съдружник, някой, който също като мен иска ..., с когото ще изградя печеливш бизнес."
Късмет и вяра в сбъдването на желанията!
Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 04:02 от lenny_pld
Здравейте, момичета! Не съм знаела, че има такава тема тук, макар че чета форума всеки ден. Рових се къде ли не из нета, а то всичко било под носа ми Изчетох всичко, което сте писали. Много се радвам, че ви има От около година започнах да чета Луиз Хей и други подобни автори, и оттам започна промяната у мен. И аз като вас се отчуждих от хората около мен, някакси ме дразнят и чувствам, че не ме разбират. Виждам, че и при вас е било така, което само доказва, че съм на прав път. Особено надъхващо действат примерите от живота си, които давате тук. Аз още не мога да се похваля с такива, но ще ви чета
PS. Нали е новолуние, направихте ли си списъците с желания ?
Здравейте момичета на новолунието, доста време не съм споделяла нищо с Вас, но си признавам че като изпадна в дупка веднага се сещам за Вас. Благодаря на Господ, че ви има. Естественно за пореден път си написах желанията. Лени ти си страхотна - толкова добре и ясно всичко е подредено, нямам думи- СУПЕР СИ. Късмет на всички!
Искам отново да ви благодаря ,че ви има.Давате ми сила да се справя с трудностите. Прочетох нови книги препоръчани от вас , които промениха светогледа ми за света. И аз написах своя списък. Успех на всички с желанията.
zoh , новата енергия за която говорим тук предполага да помагаме само като сме усетили , че човек има нужда от помощ. Точно това е разговора с висш АЗ, ти знаеш и усещаш, че тя е зле. Самото и споделяне "По - добре еда ме няма" е силен вик за помощ , много силен вик и няма нужда от повече викове. Направи нещо за нея за да си върне самочувствието. Може да и купиш нещо само за нея, било дреха, или книга. Не чакай да поиска твоята помощ, тя вече го е направила. Ти го усещаш и го знаеш, прави както усещаш. Има една силна молитва на Дънов , цитирам част от Добрата молитва" Живота, който посвещавеме за доброто на нашите братя и ближни , ти благославяй" Правенето добро на ближния е благословия не е непоискано добро.
zoh , новата енергия за която говорим тук предполага да помагаме само като сме усетили , че човек има нужда от помощ. Точно това е разговора с висш АЗ, ти знаеш и усещаш, че тя е зле..... Има една силна молитва на Дънов , цитирам част от Добрата молитва" Живота, който посвещавеме за доброто на нашите братя и ближни , ти благославяй" Правенето добро на ближния е благословия не е непоискано добро.
Ето на това се чудя от известно време и смятах да повдигна въпроса (дано не сте коментирали вече) - от една страна вярвам в Закона за непоисканото добро (защото в живота ми примери - колкото искаш) и от другата - навсякъде се казва "Помагай...", ''Прави добро...". Получава се някакъв парадокс или поне аз така го виждам, обърквам се и не стигам до никакъв отговор. Какво мислите вие, как разглеждате нещата?
И още 1 въпрос ме вълнува - решила съм и желания да пиша, и карта да правя - но не ми е съвсем ясно - цялата наведнъж ли трябва да направя или мога да добавям по нещичко с течение на времето (примерно в рамките на няколко дни или при следващото Новолуние) и още - снимки и картинки ми се струва , че няма да открия или поне не подходящи - имали някой , който е правил карта без такива и как точно я е съставил в такъв случай - просто с думички, утвърждения или....
Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 14:33 от Веселушка
Здравейте Имам въпрос относно "Майчината хипноза за щастие" Имам близнаци,когато я прилагам към всеки поотделно ли да се обръщам?Да назававам ли по име или...? Как най правилно да формулирам първа точка в четвърти блок-Аз вземам и изхвърлям твоята болест и твоите трудности-притесняваме използването на НЕ се хапете НЕ се удряйте. Благодаря ви за вниманието
Здравейте, може ли да се присъединя към вас.Прочетох почти всичко което сте писали по темата и много ви благодаря за интересните техники на които ме научихте.Искам и аз да ви разкажа за една техника която знам от преди много години тя е свързана с желанията и е подходяща за днешния ден.Аз знам,че листчетата с желанията е добре да се поставят в сива кутия поставена върху червена кърпичка близо до входната врата. Естествено желанията трябва да започват с Благодаря ти че,....или това което си пишете и да са в сегашно време,но това вие го знаете.Пожелавам ви много сбъднати желания.
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.