Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 28 септ. 2005, 14:31 ч.
  • Преглеждания  1 455  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
  • РусЙе
  • Мнения: 5 302
Свекърва ми е правила домашни пюренца от сини сливи, но са без захар. Исках да давам на малката, защото акото й е много гъсто, а сините сливи действат разхлабващо. Добре, ама като го опитах - то е много кисело и беба се мръщи като го опита, и се чудя как да го посладя малко поне да убие киселото. Директно със захар или да направя захарен сироп? А някой, който е правил домашни пюрета, знае ли какъв е срока на годност, пак ли е като останалите. Те са стерилизирани в буркан4ета.

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 688
Аз не слагам захар, а прибавям от ад. мляко или пък троша бисквити. За срока не знам, защото аз замразявам.

# 2
  • РусЙе
  • Мнения: 5 302
Значи мога да го сложа в млякоото така ли? Mr. Green

# 3
  • Мнения: 5 688
Ми не виждам защо да не може. Аз слагам по 3 мер.л. сухо в-во на 200гр пюре. Понякога и бисквити.

# 4
  • Sofia
  • Мнения: 6 192
Аз подслаждам с фруктоза.

# 5
  • РусЙе
  • Мнения: 5 302
Аз подслаждам с фруктоза.
Сори за тъпия въпрос, но Това захарен сироп ли е?

# 6
  • Варна
  • Мнения: 139
Аз подслаждам с фруктоза.
Сори за тъпия въпрос, но Това захарен сироп ли е?
                                                                                                       Фруктозата е плодова захар.Продават я в големите супер маркети на щанда с храни за диабетици,има я и в магазините за диетични храни.           

# 7
  • РусЙе
  • Мнения: 5 302
Благодаря много Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт