Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
biax v Gurcia i s moiata priatelka si poru4axme v edna taverna VEZIRSKI PRUSTI.Opitah da gi napravia kato se pribrah,no ne6to ne stanaha kakto gi praviat tam,mislia,4e ot kori za banica(iavno texnite sa po-drugi),vutre s pulnej ot ka6kaval i 6unka,i purjeni li biaxa,pe4eni li,no biaxa meki,mnogo vkusni,pri men stanaxa dosta mazni,tejki.Formata im e kato puri,dulgi i okolo 2 prusta debeli,zaviti na rulo,no biaxa prevazhodni!edna gurkinia puk ni pokani na gosti,i be6e napravila podobno ne6to,smao 4e pulneja be6e ot maioneza,pile6ko meso,no taka i ne uspiax da razbera kak taka ostavaxa  meki,i dali se pekat ili purjat,probvax s purjene,no stanaxa taka mazni,4e ne se iade6e,pe4eni puk......ne znam,v tavernata edva li d aimat tolkova vreme,dokato opekat...ox,ne znam i az,ako niakoi niakoga e ial takiva prusti,da kazva
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Опитай да ги направиш с "Корите на баба",те не са толкова сухи , ами са като ръчно точени кори/ако можеш -разточи си/.И мисля , че се пържат , ще питам съседката-тя ми бе говорила за тях , това лято се прибра от Атина и все за лакомства я питаме. Very Happy
Цитирай
 Crying or Very sad.ami v na6ia grad niamame takiva kori,pone az ne sam vijdala,no 6te razpitam,ako tvoiata sasedka ti obiasni to4no,6te 4akam Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.