«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

‘илми и “¬ сериали
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора


ћнени€: 0
«дравейте!
ќт близо две години съм абонат на ≈вроком като използвам и кабелната и цифровата им телевизи€. Ќе съм н€какъв тв маниак, но искам когато се прибера вечер да мога погледам малко телевизи€. Ћошото е, че преди н€колко месеца ≈вроком реши да прекъсне излъчването на Discovery, с което намали бро€ на гледаните от мен програми почти наполовина.  #2gunfire ќтделно цифровата им телевизи€ е под вс€каква критика. ќт над 100 канала, които тр€бва да се хващат аз имам не повече от 50. Ќепрекъснато изчезват канали. ќбаждам им се за да разбера какво става и ми казват, че трабвало да се направ€т малко настройки. ѕрав€ настройките, тъкмо си подред€ каналите в н€какъв елементарен ред и след два дена пак липсват програми.
≈динствената причина да съм все още техен клиент е, че не ми се занимаваше пак да се ров€ и да търс€ оператори. Ќо...часът настъпи!
јз съм от —офи€ и прегледах сайтовете на вс€какви тв оператори. ƒори гледах н€кои по малки доставчици но н€кои предлагат само кабелна тв, други само цифрова, а на мен ми тр€бват и двете...
«а тези от вас който имат кабелна и цифрова телевизи€.  ъм кой оператор сте и какво ви е мнението за него като ц€ло, за да успе€ да избера най-доброто (ако има изобщо най-добро)? Smile
÷итирай


ћнени€: 0
Ќито един отговор по темата... Shocked Ќикой ли не гледа телевизи€?  Wink
÷итирай


ћнени€: 0
”никален форум...пуснах тема за да си отговар€м сам на не€...
«а сметка на това темите касаещи турски, латиноамерикански и вс€какви други сапунки, както и вс€какви клюкарски теми се пръскат от коментари - кой от кой по-безмислени. ћай тук не е м€стото където може да се зададе нормален въпрос...или може би е прекалено сложно да се напишат два реда когато не става дума за н€ко€ клюка...
÷итирай

Ќай-красиви€ град

ћнени€: 91
това е положението,тука ако не гледаш турски сериалчета,си като втора ръка човек,но какво да се прави-интелект.
јз лично те съветвам да не се занимаваш с ITV Partner /освен ако не си падаш по турски и арабски каналчета Sick/ и Ѕулсатком.≈врoком нe са цвете,но са по-добри от т€х.ј най-разнообразна програма в —офи€ е  ейбъл “ел.
÷итирай


ћнени€: 77
јз лично те съветвам да не се занимаваш с ITV Partner /освен ако не си падаш по турски и арабски каналчета Sick/

много неподготвено изказване. јз лично имам ITV Partner и мога да ти кажа, че турски  јЌјЋ„≈“ј н€ма!!!! »ма един единствен, от н€колко стотин канала, защото турските телевизии просто не са качени на този сателит. »ма само TRT-int (под името TRT Türk) и това е. “ака че... "‘орестър69", не говори наизуст, а проучи каналите на ITV Partner, преди да съветваш човека. ј че арабски канали има, да... »ма. ѕърви по бройка са италианските.

ј човекът, повдигнал темата е пропуснал нещо много основно. ƒа каже за кой град става въпрос. «ащото негови€ ≈вроком го има в 5-6 града, а не в ц€лата страна.
“оест... аз ако кажа, че имам кабелна тв и съм доволен от мо€ оператор: "ƒобруджа кабел", какво правим?
уточн€вайте града, плс
÷итирай


ћнени€: 2 144
diziler, човекът задал темата е уточнил, че става въпрос за —офи€, поради което и аз не отговар€м, защото живе€ във ¬елико “ърново. “ук тр€бва да се включат софи€нци, аз в случа€ не мога да помогна.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 118
  » аз съм на ≈вроком, имам 115 канала, но не гледам всички. ўеше ми се да има пакетни услуги и сама да си подбирам кои пакети искам да гледам, а не да плащам за 115 канала, а да гледам 15-20.Ѕулсатком имат такава пакетна услуга.  ѕоправих се 115 канала са.
« ѕоследна редакци€: сб, 16 €ну 2010, 11:39 от “айна »
÷итирай


ћнени€: 2 144
јз съм на Ѕулсатком и съм доволна. Ќаистина имат пакетни услуги и можеш да си избираш. ћисл€, че за ¬. “ърново са най-добри, но не знам как сто€т нещата в —офи€.
÷итирай


ћнени€: 77
јз имах предвид, че в заглавието не е казано —офи€, защото... ако иска съвет от нас, май ще тр€бва да е от хора живеещи в —офи€. ћного добри отзиви чувам за NET1, които били хем качествен, хем не скъп оператор с ниски месечни такси, но покрива не повече от половин —офи€. “ака че... Scandinavia, зависи в кой квартал си. ¬иж ги тука http://www.net1.bg/ . јз лично не плащам нито на кабелен, нито на DTH оператор. »мам цифрова ефирна телевизи€ (едва 6 телевизионни и 2 радиопрограми) и отделно сателитна чини€. “ака че... не плащам месечна такса на никого. » ми е добре, да не завис€ от никого.
»наче... цифровата телевизи€ (ефирна, не кабелна) като се позасили и пуснат още канали, ще е добре. ј обещават да е още тази година. —ам си прецени, в зависимост от това, какво ти се гледа. јко искаш чужди канали.... кабелна, DTH (тоест ITV или Ѕулсат) или собствена сателитка. Ќо с ефирните програми в —офи€ н€ма как да стане. «а чуждоезичните канали... зависи от езиците, които те интересуват. ѕри ITV бъка от италиански, мисл€, че са и над 100. —ъщо предлагат обществените телевизии на всички европейски страни (държавните телевизии на ѕолша, ”нгари€, ћакедони€, —ърби€, »спани€, ѕортугали€, √ърци€, “урци€, –умъни€ и т.н). ќтделно и много арабски.

Alex-b, на Ѕулсатком хващаш EURO D, нали? (тоест KANAL D за ≈вропа. –азликата е в рекламите и в н€кои от мачовете, които н€мат права за излъчване извън “урци€)
÷итирай


ћнени€: 2 144
ƒа, хващам EURO D, но не го гледам, защото не разбирам турски, а не ми се гледат само картинки. ѕо същата причина не гледам и гръцките канали, които са н€колко, и итали€нските, немските. √ледам само англо- и рускоезичните.
÷итирай


ћнени€: 0
ћерси, че най-накра€ н€кой реши да отговори по темата Smile
«нам за NET1, имат и прилична програмна схема но проблема там е, че за момента предлагат само кабелна тв.  азаха, че се обмисл€ и варианта да пуснат цифрова но засега такава услуга н€ма.
«а ITV съм чувал доста отрицателни мнени€ като ц€ло.  азват, че Ѕулсатком е по-добри€ вариант но пък за т€х съм чувал, че при по лошо време има смущени€, прекъсвани€, особено пък ако навали малко сн€г. »ма ли нещо в€рно във това? - за хората, които използват Ѕулсатком, без значение от населеното м€сто. ј пък и Ѕулсатком доколкото знам предлагат само цифрова телевизи€.
 ейбъл тел като програми ми изглежда също добър избор но те се обединиха с ≈вроком (на които съм абонат аз) и се очаква да изл€зат с обща програмна схема...което не се знае доколко е добре.
÷итирай


ћнени€: 77
≈вроком и  ейбълтел са абсолютни кожодери.  ато бивш абонат на  ейбъл“ел мога да кажа, че качваха цените по н€колко пъти в годината. ¬ момента, за да имаш кабелна+цифрова тр€бва да даваш по 30 кинта на месец. “и€ луди ли са? јко предплатиш, може и 28 лв. √одишно това са над 300 лв. заслужават ли? ≈дна сателитна чини€ към избрани€ от теб спътник (в зависимост от програмите, които искаш) и повече не се занимаваш с месечни такси. ќтдавна ги отсвирих ти€.
 ≈йбъл“ел в над 15 града изкупиха местни€ кабелен оператор и така като единствени в града, без конкуренци€, вдигнаха цените двойно. —ливен, ’асково,  ърджали, —тара «агора.... ¬сички се оплакват.  ато монополисти на пазара извиват ръцете на хората.
 ейбъл“ел в —офи€ купиха и ≈стЌет, които пък преди купиха —офи€ кабел.
≈вроком пък май б€ха купили ÷ентрум груп. —ега двата най-големи оператора се сливат. » от всичките ти€ изброени оператори, остава един. „удно. ќчаквайте цени и над 30 лв в —офи€. Ќе заслужават тази годишна инвестици€ от 350-400 лв, нито ≈ , нито никой от тези, които извиват ръцете на хората. —ега лъжат народа, че ᓬ —инема ще оскъпи месечната такса и затова не го пускат. ј Ќ≈“1, —офийска кабелна компани€ са го пуснали, без да повли€е това на цената. (“е обаче пък покриват малки части от —офи€, а не цели€ град)  акто и да е, това са подробности.
јко не държиш да имаш интернет+кабелна+телефон в едно, не избирай ти€ оператори. DTH  и това е. ѕри мен проблемът е решен по друг начин. Ќа едното м€сто чини€, на другото цифров приемник за ефирна телевизи€ (от “ехнополис за 59 лв) и ... сега не плащам никакви месечни такси на никого. ј картината - кристал качество.
»нтернетът ми е LAN, 15 кинта.

»наче за Ѕулсатком и аз съм чувал добри отзиви.  Ќа служебното м€сто съм на ITV Partner. Ќе е върхът на сладоледа, наистина. Ќо предимството е, че имат много повече канали, към 500
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 2
Ќие имаме Ѕулсатком и сме много доволни. ѕолучаваш Discovery, така че н€ма закакво да се притесн€ваш Smile
ѕолзваме € от около една година, може дори и повече и не сме имали никакви проблеми.
÷итирай


ћнени€: 2 144
Ѕулсатком наистина н€мат кабелни телевизии, но на мен специално не ми и тр€бва, защото в “ърново има само две такива, едната от които е на ≈вроком. ѕо т€х н€ма какво да се гледа, освен местните новини, но градът е достатъчно малък и всичко интересно се научава още преди да е стигнало до телевизи€та. Ѕ“¬ —инема го пуснаха 1 час след официалното му об€в€ване, без да се отрази на абонаментната такса. ÷ените изобщо не са повишавани за последните 2 год., напротив, вл€зоха допълнителни канали в н€кои от пакетите. Ќаистина при атмосферни проблеми пон€кога се получава изчезване на сигнала, но това може да се получи и ако приемаш директно със сателитна антена /като diziler/. ѕри нас също има такава антена и сателитен приемник. ќсвен това имам включен и втори независим приемник /два телевизора/, за който се плаща само 5 лв. месечно.
÷итирай

Ќай-красиви€ град

ћнени€: 91
» да плаща по 30 лв за  ейбъл “ел какво от тва.„овекът пита за качествена тв а  ейбъл “ел са най-добрите.«а тва Ѕългари€ е толкоз изпаднала щото всеки гледа да хитрува и да не си плаща. #2gunfire
ќсвен тва не на всеки му се занимава да си купува чини€,да си € инсталира,да търси канали и тн €сно ли ти е,дизилере Sick
ITV Partner и Ѕулсатком са трагеди€ във вс€ко отношение.—игналът наистина спира при лошо време,а при кабелните е много по-р€дко.ѕорно каналите са трагеди€.Ќ€ма XXL и Space Platinum,н€ма и качествени френски канали!
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора