«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 расива мама
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
15-23 от 23 отговора
«дравейте на всички,
–ових се и попаднах на тази тема. јко сте отворили горните линкове, които ¬ан€ е дала и вникнете в съдържанието ще разберете, че след като се приема подобно нещо от ќбщото събрание на дружеството, то в€рно тр€бва да об€ви в съда производство по несъсто€телност. ‘алита определено е по-добрата алтернатива пред спиране на плащани€та и отпадане на обезпечението.
ј пък и по коментара на therese - дали уплашениет хорица в това комунистическо и западащо дружество ще зна€т нещо. ƒето са ги лъгали толкова години. » дали ще кажат и да зна€т - ако им е мила работата /дори и т€ да е още 2-3 месеца/. ўе ме извин€вате, но за тези които не зна€т, јлен ћак се държи от сетът на последни€т "червен" соц министър. ’айде замислете се, че това не беше пране на пари там .. толкова години !!!!


«дравейте, според мен н€ма м€сто изобщо да се коментира кой "държи" или не компани€та, т€ се управл€ва от ц€л екип от хора, повечето от които с десетилети€ стаж във фирмата, още отпреди приватизаци€та.  акто казах вчера, аз също работ€ в јлен ћак и мисл€, че н€ма значение дали дали зетът е червен или син, по-важното е, че продуктите ни са познати, качествени и на добри цени. Ќе виждам лъжа или заблуда в това да работиш, да виждаш как фабриката пуска 3 смени и да си мислиш, че н€кой те лъже като ти плаща за свършената работа.
Ќаистина когато човек не е запознат с детайлите, не мисл€, че е правилно да се дават оценки за бъдеще или обвинени€ в парне на пари, несериозно и н€как си нечистоплътно е...
÷итирай
Ѕ€х си купила тези кърпички и останах очарована!—трахотен аромат имат,големи са и омекот€ват хубаво.»сках пак да си куп€,но не ги намирам вече.
 Ѕлагодар€ ви за информаци€та!ўе опитам да си ги поръчам!

«дравейте,

‘ирмата ни има интернет магазин с най-ниските цени, на който може да си поръчате кърпичките. ≈то и линкът:
http://alenmak.bg/shop/category/48/detski-karpichki-.html

÷ените са най-ниските за нашите продукти, каквито може да намерите в магазинната мрежа, това си е един виртуален фирмен магазин Wink
Ќад€вам се да ви хареса!
÷итирай
—коро ми направи впечатление в  ауфланд, че има паста за зъби ѕоморин. 
¬еро€тно н€кой пуска слухове за закриването на јлен ћак.  newsm78не само в  ауфланд, има ни в редица вериги още- —јЌ», Ѕила, Ћекси,  арфур...

за последните 5-6 години, откакто съм във фирмата слуовете за фалит са почти по 2 ъпти годишно, €вно сме тръг в очите на тези, които искат да ни достигнат, но във всеки случай е тъпо да чакаш н€кой да затвори, вместо да се опитваш ти сами€ да направиш нещо...
÷итирай
ћомичета,н€кой знае ли къде в ѕловдив се продават продуктите на "јлен мак" newsm78?«ащото аз не знам да има фирмен магазин в града,а е срамота-все пак тук се произвеждат.  онкретно се интересувам от крема им за лице срещу студ,ако н€кой има впечатлени€ от него-мол€ да сподели? bouquet

«дравейте,

Ќа интернет сайта може да намерите всички продукти (и зимната сери€) на най-ниските цени!

http://alenmak.bg/shop/

ѕри€тно пазаруване!
÷итирай
 олко хубав сайт!!!
÷итирай
явно не е само слух: http://www.capital.bg/show.php?storyid=853559
¬се пак е в€рно,че са тръгнали към фалита.
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 2
’мм .... €вно се оказах права. ќб€вена е процедура по несъсто€телност и ѕловдивски€т съд ще се произнесе до н€колко дена. ∆алко за марката и за "мениджърите", които доведаха фирмата до този хал. явно ти - Llg, ко€то твърдиш, че работиш там ... си една от т€х.

» 100 % си знаела .. защото в това комунистическо предпри€тие всичко се говори. Ќо €вно си решиха да се изфукаш с скерливи€т си сайт, който беше сумати време неактивен и направен немърливо.
ј за магазина - хубаво, че н€кой се е сетил, че има евтини програми за търгови€. явно завода ви има 400 лв за summercard .. само.

«ащо не каза какво се случа, а ? ј тр€бва да се научаа всичко от пресата. «ал€та е мрежата от една и съща новина - дали този път е слух аа ??  ак не те е срам и да не кажеш колко хора б€ха съкратени до сега ... ѕо-хубаво си замълчи.

∆алко за всички работещи там ... вече почти н€ма продукти на компани€та във веригите, дори и в малките квартални магазинчета. ј до преди месец, два имаше.

—богом јлен ћак .. а ти llg - се скрий в миша дупка и не излизай повече. » не започваъ работа в друга фирма .. да не сасипеш и не€. гадни комунисти ...

извин€вам се за езика, но не б€х влизала отдавна и сега се възмущавам от писаното от тази ллг.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 20
 олко жалко! ƒнес точно един при€тел ми донесе от ѕловдив - кремче за ръце, крем за крака и паста за зъби ѕоморин да ги изпробвам и съм доста доволна от всичките продукти.

ѕастата очаквах да е гадна, пък т€ направо си беше при€тна и много освежаваща.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 6 543
ћъчно ми е да прочета за фалита на јлен ћак.
ƒнес за първи път си купих паста за зъби ѕоморин, след многото хвалебстви€ във форума. ∆алко наистина. ƒано н€кой добър инвеститор купи предпри€тието и продължи традициите му.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
15-23 от 23 отговора