Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 4 969
Трябват ми рецепти за приготвяне на дивеч.И по-точно на глиган ShockedМъжът ми ходи на откриването на ловния сезон през уикенда и се върна с плячка LaughingКато изключим изненадата ми от улова,остава въпросителната- какво да го правя newsm78.Търсих в нет-а,но попадам само на рецепти за приготвяне на див заек Rolling EyesМоля ви,ако някоя от вас е готвила такова чудо,нека пусне рецептата  chefПредварително ви благодаря! Hug
Цитирай


Мнения: 470
Ще ти кажа в къщи как се приготвя диво месо. По принцип започваш от там, че както и да го приготвяш, първото което трябва да направиш е да го сложиш в марината: вода, оцет, вино или ракия, бахар, дафинов лист, нарязан на едно лук...въобще може да импровизираш. Ако не друго, поне във вода и оцет го накисни за половин ден.
Месото от диво прасе го предпочитаме във вид на кайма понеже то може да е бил и прадядо му на прасето Laughing - смиламе го, добавяме и свинска кайма защото то е доста сухо месо, подправки и го пляскаме на скарата Laughing
иначе може да го нарежеш на парчета, да го запържиш докато му излезе водата, по желание може и да фламбираш и след това вземаш един огромен гювеч и започваш да слагаш - месото, нарязан бекон, дребни лукчета, морков, гъби, малко домати, чесън, бахар, вино, горчица, сол, пикантина, мед, ..тук е момента да кажа, че мъжът ми слага маслини и лъжица сладко от боровинки , накрая доливаш с вода докато се покрие всичко, мяташ го във фурата и го забравяш поне три часа...хайде и да се похвалиш каква си я свършила Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 4 969
Лелееееееее- много импровизация трябва да вложа Wink Много сложно ми се струва Rolling EyesНикак не ме бива в кулинарията,а се "гмуркам " в дълбоки води с този дивеч .Ще пиша непременно резултатите.Дано  се получи.Стискай палци PeaceИ....благодаря ти за рецептата
Цитирай

София

Мнения: 707
знам само, че винаги трябва да се изследва месото
Цитирай

София

Мнения: 4 969
Това и аз го знам SmileВече и изследвано и казаха че е годно за консумация.Сега остава само да го сготвя по някакъв начин.То докато ми дойде музата.......,от толкова канене,ще вземе да се развали Laughing
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.