«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-6 от 6 отговора

“алант на 2012,2013 г.

ћнени€: 2 085
2 €йца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. кисело мл€ко
1. ч.ч. олио
2. ч.ч. брашно
1 с.л. сода


¬сичко се разбърква добре.
—места се пече около 30 минути.

—ироп:
2 и половина ч.ч захар.
2 ч.ч. вода
2 ванилии


—иропа тр€бва да бъде студен, когато реването се залива. —ъжал€вам, че н€мам снимки, но ако н€ко€ от вас реши да го направи, може да качи.
÷итирай
мо€та рецепта е по-бърза Laughingи по-вкусно става...6 €йца,6 суп.л.захар,3 с.л.брашно и 3 с.л.грис,белтъците се разбиват на сн€г с щипка сол,жълтъците отделно със захарта и брашното с грис.ƒвете смеси заедно се разбъркват внимателно и сместа се изсипва в тавичка намазана с олио.—лед изпичане се остав€ да истине,нар€зва се и се сиропира със сладък сироп или подсладено пр€сно мл€ко.
÷итирай

Torino,IT

ћнени€: 1 805
ќбожавам реване, както и вс€какви турски сиропирани сладкиши, колкото по -сладко и мокро, толкова по добре Laughing
ѕравила съм реването на Ѕерина безброй пъти, става безотказно, ще пробвам и това, гледам че се използва кисело мл€ко, докато в другата рецепта се слага пр€сно, мисл€ че ще стане пак толкова вкусно, мерси за рецептата bouquet
÷итирай

“алант на 2012,2013 г.

ћнени€: 2 085
мо€та рецепта е по-бърза Laughingи по-вкусно става...6 €йца,6 суп.л.захар,3 с.л.брашно и 3 с.л.грис,белтъците се разбиват на сн€г с щипка сол,жълтъците отделно със захарта и брашното с грис.ƒвете смеси заедно се разбъркват внимателно и сместа се изсипва в тавичка намазана с олио.—лед изпичане се остав€ да истине,нар€зва се и се сиропира със сладък сироп или подсладено пр€сно мл€ко.

ƒобре де. ўе се съглас€. 35 Ќо пък ти тр€бва да се съгласиш с това, че не винаги имаме под ръка грис нали...??? rotfImao
÷итирай

по пътеката

ћнени€: 2 937
принципно , реването е с пр€сно мл€ко, ако изобщо има мл€ко! поне в оригиналното такова! но и аз в бг съм го правила подобно на рецептата!става бързо и вкусно, и по-леко!
÷итирай


ћнени€: 660
≈то и моето реване. ћного бързо и вкусно:
    4 €йца
    1 ч.чаша захар
    1 1/2 ч. чаша брашно
    1 амон€чна сода или бакпулвер
          –азбиват се €йцата с тел, като постепенно се прибав€т захарта, брашното +содата. ѕече се 20 мин. —ироп: 6ч.чаши вода+ 12с.л. захар. «алива се след като  реването изстине.
÷итирай


ћнени€: 64
≈то и мо€та рецепта
4 €йца                                                 —ироп
7 с.л захар                                         10 с. л захар
7 с.л брашно                                       1 л вода
1 бакпулвер
¬сичко се разбърква и пече на около 170 .
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-6 от 6 отговора