Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-6 от 6 отговора

Талант на 2012,2013 г.

Мнения: 2 103
2 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. кисело мляко
1. ч.ч. олио
2. ч.ч. брашно
1 с.л. сода


Всичко се разбърква добре.
Сместа се пече около 30 минути.

Сироп:
2 и половина ч.ч захар.
2 ч.ч. вода
2 ванилии


Сиропа трябва да бъде студен, когато реването се залива. Съжалявам, че нямам снимки, но ако някоя от вас реши да го направи, може да качи.
Цитирай
моята рецепта е по-бърза Laughingи по-вкусно става...6 яйца,6 суп.л.захар,3 с.л.брашно и 3 с.л.грис,белтъците се разбиват на сняг с щипка сол,жълтъците отделно със захарта и брашното с грис.Двете смеси заедно се разбъркват внимателно и сместа се изсипва в тавичка намазана с олио.След изпичане се оставя да истине,нарязва се и се сиропира със сладък сироп или подсладено прясно мляко.
Цитирай

Torino,IT

Мнения: 1 812
Обожавам реване, както и всякакви турски сиропирани сладкиши, колкото по -сладко и мокро, толкова по добре Laughing
Правила съм реването на Берина безброй пъти, става безотказно, ще пробвам и това, гледам че се използва кисело мляко, докато в другата рецепта се слага прясно, мисля че ще стане пак толкова вкусно, мерси за рецептата bouquet
Цитирай

Талант на 2012,2013 г.

Мнения: 2 103
моята рецепта е по-бърза Laughingи по-вкусно става...6 яйца,6 суп.л.захар,3 с.л.брашно и 3 с.л.грис,белтъците се разбиват на сняг с щипка сол,жълтъците отделно със захарта и брашното с грис.Двете смеси заедно се разбъркват внимателно и сместа се изсипва в тавичка намазана с олио.След изпичане се оставя да истине,нарязва се и се сиропира със сладък сироп или подсладено прясно мляко.

Добре де. Ще се съглася. 35 Но пък ти трябва да се съгласиш с това, че не винаги имаме под ръка грис нали...??? rotfImao
Цитирай

по пътеката

Мнения: 2 945
принципно , реването е с прясно мляко, ако изобщо има мляко! поне в оригиналното такова! но и аз в бг съм го правила подобно на рецептата!става бързо и вкусно, и по-леко!
Цитирай


Мнения: 660
Ето и моето реване. Много бързо и вкусно:
    4 яйца
    1 ч.чаша захар
    1 1/2 ч. чаша брашно
    1 амонячна сода или бакпулвер
          Разбиват се яйцата с тел, като постепенно се прибавят захарта, брашното +содата. Пече се 20 мин. Сироп: 6ч.чаши вода+ 12с.л. захар. Залива се след като  реването изстине.
Цитирай


Мнения: 64
Ето и моята рецепта
4 яйца                                                 Сироп
7 с.л захар                                         10 с. л захар
7 с.л брашно                                       1 л вода
1 бакпулвер
Всичко се разбърква и пече на около 170 .
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-6 от 6 отговора