«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ƒом

ƒом

13 348 членове ¬ключете се
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-50 от 50 отговора

—офи€

ћнени€: 75
«дравейте,

„удех се дали да започна да плащам сметките си по интернет. “ова ще ми спести много време, но не съм убедена дали е сигурно да публикувам номер на банкова карта в интерет пространството.

Ќ€кой плаща ли сметки онлайн? ўе споделите ли впечатлени€?
Ѕлагодар€ Smile
÷итирай


ћнени€: 1 341
јми то има ли друг начин за плащане? Wink. ѕоне при нас - не (—јў).

¬ръзваш си номера на банковата сметка със сайтовете за  разплащане и си готова. ќбикновено сайтът на банката е със сигурна връзка и с противохакерска защита. Ќе мога да си  представ€ как още има хора, които не са се възползвали от такава услуга , улесн€ваща нашето ежедневие. Laughing
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 8 241
ќт н€колко години ползвам 90% epay да си плащам сметките Smile
ћнооого р€дко ми се случва да плат€ касово.. »нцидентно Smile
ќсвен това и пазарувам 90% онлайн.. главно от чужбина Smile .. досега нищо не се е случило на нико€ от картите ми ..
ћного филми гледаш  Wink
÷итирай


ћнени€: 1 110
јми то има ли друг начин за плащане? Wink. ѕоне при нас - не (—јў).

–азглезени сме ний ÷онееееей, разглезени  Wink »маше ц€ла тема за това кой ходи до еди къде си да плаща сметки. –адвам се че и в Ѕългари€ вече има интернетно плащане  Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 8 216
¬ epay не си публикуваш номера на банковата карта никъде. ќт години ги ползвам за всичките си сметки и до сега не съм имала проблем - първо не следиш нищо, те ти пращат мейл като тр€бва да плащаш, второ не се разкарваш и трето винаги можеш да видиш, какво си платил и какво чака. ≈динствени€т проблем е, ако картата ти е виза, че ти удържат такси за вс€ко плащане.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 13
ћисл€, че всички банки предлагат електронно банкиране. Ќеобходим е електронен подпис. —трува около 50лв. Ќе се публикуват номера на карти никъде. ѕросто попълваш нареждани€ в сайта на банката. ≈лектронни€ подпис използвам и за подаване на данъчна деклараци€ седнал вкъщи - удобно е.
÷итирай


ћнени€: 1 110
’убаво че има електронно банкиране, но пък да се заплаща за него? » то 50лв? Ќахали.
÷итирай

до Ѕургас

ћнени€: 91
ћисл€, че всички банки предлагат електронно банкиране. Ќеобходим е електронен подпис. —трува около 50лв.

“ова не е в€рно! јз съм към ƒ—  и не плащам нищо. ѕри Epay също н€ма такси. ј и поне при ƒ—  електронни€т подпис не е необходим за плащане на сметки.
 
« ѕоследна редакци€: вт, 02 фев 2010, 08:48 от „ериса »
÷итирай

софи€

ћнени€: 538
»зключително удобен и лесен начин за плащане на сметки е по »нтернет.ƒо момента всичко е било наред.
„ериса е права newsm10
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 302
јз дори не знам къде другаде се плащат сметките.
÷итирай

Sofia

ћнени€: 713
» аз плащам чрез epay и н€мам никакви проблеми с това, спест€ва толкова много време и най ми харесва че по вс€ко време мога да си провер€ наличността на картата...
÷итирай


ћнени€: 2 359
ѕлащам през EPAY и съм много доволна. Ќе публикуваш никъде номера на никакви карти. ќт две години, ако не и повече, не съм стъпвала на гише и н€мам никакви забележки.
÷итирай


ћнени€: 3 773
ќтскоро плащам всичко през Epay и не съм имала никакви проблеми. “ова ми спест€ва най-малкото време и нерви да вис€ по опашките на гишетата. Ќе съм плащала никакви 50 лв. такса.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 146
„овекът писа, че електронни€т подпис струва 50 лв. Smile
ќт 01.11.2009г. въведоха промени в н€каква наредба на ЅЌЅ и задължиха банките да изискват при електроното банкиране и ел. подпис или токен.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 833
ќт 2003 н€къде плащам всичко през Epay. —менихме си и интернет доставчика, защото старите искаха да се плаща на ръка. –езултат-всеки месец ми спираха нета, щото забрав€х.  ooooh! Ќищо не се е случило на картите, н€мам объркани плащани€.
» в PayPal имам регистраци€ откакто е възможно за Ѕ√. » там никакви проблеми, само позитиви.  Cool
÷итирай

—тара «агора

ћнени€: 1 654
–егистрирах дебитната карта в epay.bg
1лв само ми удържаха при регистраци€та. Ќ€ма такса за плащане на битови сметки. »нтернета и Ѕулсаткома не мога да плащам там.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 75
ѕрепоръчвате горещо плащането по интернет - благодар€ Smile. —амо че всички споменавате Epay. ј чували ли сте нещо за eBG.bg? ≈дна при€телка ми каза за сайта и се б€х ориентирала към него.

Ќ€кой ползва ли го? »мате ли впечатлени€?

»звинете ме, ако ви звуча глупаво, но напоследък съм скептична към всичко Smile.

÷итирай


ћнени€: 21
«дравейте,

ќт сега да ви кажа, че винаги има начин да ви откраднат данните на картата, колкото и защити да има един сайт или ел. банкиране и независимо от защитите, които използвате (електронен подпис, парола за достъп, сертификат и т.н.).  „етох мнени€ на хора, които твърд€ха, че никъде не им излизал номера на картата, тази защита е направена с цел хората около т€х да не могат съвсем случайно да вид€т номера и след това евентуално да злоупотреб€т, но ще ги попитам, когато сте си регистрирали картите, попълнихте ли полето номер на банкова карта? ќтговора от сега ще ви кажа, че  е Ц ƒј, н€ма как да е друго €че, а щом сте го попълнили веднъж знайте, че въпросни€ номер се пази, а от там и възможността да бъде откраднат. ƒа не забрав€ме обаче, че тази веро€тност наистина е малка и ако тр€бва да бъдем точни, да ви се случи подобно нещо, когато теглите пари в брой от банкомат е почти два пъти по-гол€м, отколкото ако плащате в интернет. «а съжаление в Ѕългари€ електронни€ начин на разплащане и пазаруване все още не е попул€рен и в момента има само две български фирми на пазара предлагащи електронни разплащани€. ≈дната както вече споменахте гол€ма част е - ePay съществува от доста време и се е утвърдила на български€ пазар, като лидер в този сектор, другата е eBG.bg отскоро на пазара, но за сметка на това по-гъвкава и иновативна, дори доколкото разбрах при т€х в момента тече игра, ако си платиш н€каква сметка участваш в томбола за парични награди, което не е зле имайки предвид, че сметките така и иначе ще тр€бва да заплатиш, а наградите не са малки ако не се лъжа, б€ха н€колко по 200 и 400 и гол€мата награда от 1 500 и това всеки месец до кра€ на годината. „естито на п»ч»лившите  35
÷итирай

—офи€

ћнени€: 75
kalkovski, не разбрах ти насърчаваш ли плащането по интернет или не Smile

и мо€та при€телка ми спомена за тази игра на ebg.bg Smile по коментарите ти съд€, че ползваш сайта? така ли е? 
÷итирай

—офи€

ћнени€: 377
Ќищо не разбирам от банки, карти и виртуално плащане. ѕрав€ само разлика м/у кредитна и дебитна карта. Ќо не прав€ такава м/у дебитна, разплащателна (ако не е едно и също) карта със сума на безсрочен или срочен влог и т.н. » въобще нищо не разбирам, кво е тва ибей и върв€т ли ми лихвите в дебитна карта... ”жас.
јко н€кой не го мързи да об€сни с две думи прости, ще съм му много благодарна.
÷итирай


ћнени€: 2 359
„етох мнени€ на хора, които твърд€ха, че никъде не им излизал номера на картата, тази защита е направена с цел хората около т€х да не могат съвсем случайно да вид€т номера и след това евентуално да злоупотреб€т, но ще ги попитам, когато сте си регистрирали картите, попълнихте ли полето номер на банкова карта? ќтговора от сега ще ви кажа, че  е Ц ƒј, н€ма как да е друго €че

√решиш.
÷итирай


ћнени€: 21
ѕрепоръчвате горещо плащането по интернет - благодар€ Smile. —амо че всички споменавате Epay. ј чували ли сте нещо за eBG.bg? ≈дна при€телка ми каза за сайта и се б€х ориентирала към него.

Ќ€кой ползва ли го? »мате ли впечатлени€?

»звинете ме, ако ви звуча глупаво, но напоследък съм скептична към всичко Smile.јко питаш мене, не би тр€бвало да ти взимат нищо за регистраци€ - това са си неправомерно взети пари. ўе им давам 1 лев, затова да си регистрирам картата - да си гледат работата.
÷итирай


ћнени€: 21
Четох мнения на хора, които твърдяха, че никъде не им излизал номера на картата, тази защита е направена с цел хората около тях да не могат съвсем случайно да видят номера и след това евентуално да злоупотребят, но ще ги попитам, когато сте си регистрирали картите, попълнихте ли полето номер на банкова карта? Отговора от сега ще ви кажа, че  е – ДА, няма как да е друго яче

Грешиш.


Възможно е и да греша макар, че съм работил в тази сфера и знам как седят нещата (освен ако не са измислили нещо ново - надявам се да споделиш ако има новости в сферата). Принципно това, което знам е че, за да регистрираш карта, с която да да плащаш, все някъде трябва да напишеш и нейния номер иначе откъде ще се взимат парите, за да ти се плащат сметките?
Аз като се регистрирах в eBg.bg си въведох еднократно номера на картата, след което тя се визуализира само с името, което съм и дал, но това не означава, че номера на карата ми не се пази в системата.
« ѕоследна редакци€: вт, 02 фев 2010, 11:33 от kalkovski »
÷итирай

—офи€

ћнени€: 75
когато исках да се регистрирам в еbg ми поискаха номера на картата и това всъщонст беше повода да напиша тази тема. не съм пробвала в epayр но както казах - при€телка ми препоръча първи€ сайт.

ще ми споделите ли каква е разликата, ако н€кой знае?
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 350
„етох мнени€ на хора, които твърд€ха, че никъде не им излизал номера на картата, тази защита е направена с цел хората около т€х да не могат съвсем случайно да вид€т номера и след това евентуално да злоупотреб€т, но ще ги попитам, когато сте си регистрирали картите, попълнихте ли полето номер на банкова карта? ќтговора от сега ще ви кажа, че  е Ц ƒј, н€ма как да е друго €че

√решиш.


¬ъзможно е и да греша макар, че съм работил в тази сфера и знам как сед€т нещата (освен ако не са измислили нещо ново - над€вам се да споделиш ако има новости в сферата). ѕринципно това, което знам е че, за да регистрираш карта, с ко€то да да плащаш, все н€къде тр€бва да напишеш и нейни€ номер иначе откъде ще се взимат парите, за да ти се плащат сметките?
јз като се регистрирах в eBg.bg си въведох еднократно номера на картата, след което т€ се визуализира само с името, което съм и дал, но това не означава, че номера на карата ми не се пази в системата.
¬ епей въвеждаш само кратко име на картата, после си € регистрираш през банкомат. Ќикъде не въвеждаш номер на картата, а в сайта ти излиза само валидността на картата. ќт години плащам така и не съм ималала грам проблем, имам и онлайн банкиране и си след€ всички транзакции от там «а ебг нищо не мола да кажа
–егистрирах дебитната карта в epay.bg
1лв само ми удържаха при регистраци€та. Ќ€ма такса за плащане на битови сметки. »нтернета и Ѕулсаткома не мога да плащам там.
Ѕулсаткома също може да се плаща през епей, но тр€бва да направиш плащането през сайта на Ѕулсатком, обади се и ги питай, доста е объркано, но се свиква и е възможно.
÷итирай


ћнени€: 21
когато исках да се регистрирам в еbg ми поискаха номера на картата и това всъщност беше повода да напиша тази тема. не съм пробвала в epayр но както казах - при€телка ми препоръча първи€ сайт.

ще ми споделите ли каква е разликата, ако н€кой знае?

јз мога да дам мнение за eBG.bg защото там имам регистраци€ и от там си плащам сметките. Ќ€мам никакви проблеми и подобно на това, което прочетох за ePay и при т€х си получавам e-mail и SMS извести€ за нови фактури. ќтносно плащането за Ѕулсатком е супер лесно поне през eBG.bg - влизаш на сайта на Ѕулсатком избираш какво да платиш, след което си избираш eBG.bg и от заредената страница е необходимо да въведеш само потребителско име и парола и готово вече си платил, нито тр€бва да влизаш в сайта им, нито да си правиш регистраци€, нито да ходиш до банкомат, което на мен ми се струва ќ .
≈ това е за eBG.bg, н€кой да спорели как е и в ePay, че ми стана любопитно, там как стават нещата, че с това ходене до банкомат ми се струва малко демоде Wink.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 383
ѕлащам си сметките през epay от доста време и н€мам проблем. —амо топлофикаци€ ме дразн€т, защото пропуснеш ли срока на сметката и после тр€бва да платиш на каса. ѕолзвам и банкиране, за което не ми тр€бва ел. подпис.
soll, влезни в сайта на epay, там всичко е об€снено. Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 54
¬ моето семейство картата, от ко€то се плащат сметките е с по-малки суми в не€, а не са всички спест€вани€ на семейството, за всеки случай.
÷итирай

Ќе, ц€ла вселена...

ћнени€: 2 512
Плащам чрез интернет банкиране и от две години не вися по каси, с вечно мърморещи и недоволни хора, да си плащам сметките.
Имам и електронен подпис за преводи по банков път, така че всичко мога да платя от вкъщи.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 75
¬ моето семейство картата, от ко€то се плащат сметките е с по-малки суми в не€, а не са всички спест€вани€ на семейството, за всеки случай.

това ми харесва като иде€ Smile

сега вече се чуд€ кой от двата сайта да избера - еbg или epay Smile н€ма ли и други?
÷итирай

München\ƒобрич

ћнени€: 192
≈дин тъп въпрос от мен: само с дебитна карта ли може да се извършва плащане онлайн, или става и с кредитна?
÷итирай


ћнени€: 21
≈дин тъп въпрос от мен: само с дебитна карта ли може да се извършва плащане онлайн, или става и с кредитна?

ќтносно питането ти - може и с дебитни и с кредитни че, дори и с международни карти.
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 754
» аз от години ползвам e-pay.bg и съм много доволна.
ѕлащам си всички сметки без да се ред€ по опашки и без никаква такса и оскъп€ване.
»мам и е-банкиране и прослед€вам абсолютно всички движени€ по картата така, че н€мам притеснени€.
÷итирай

—офи€, Ћюлин

ћнени€: 309
ћисл€, че всички банки предлагат електронно банкиране. Ќеобходим е електронен подпис. —трува около 50лв. Ќе се публикуват номера на карти никъде. ѕросто попълваш нареждани€ в сайта на банката. ≈лектронни€ подпис използвам и за подаване на данъчна деклараци€ седнал вкъщи - удобно е.
—метките ми са в ќЅЅ и ѕ»Ѕ, имам електронно банкиране и в двете, в първата банка нищо не се плаща, във втората е 5лв, чак пък 50лв за ел. банкиране не е възможно Naughty
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 214
ѕлащам всички сметки през »нтернет с “ранскарт. —амо за тока в —офи€ н€мат плащане. Ќо там си зна€ - в началото на всеки месец, рано сутрин преди работа си го плащам на каса в пощата.
ћоже би ще може и с другите ми карти да се плаща тока през »нтернет, но не съм питала в банките.
ƒо сега/7 год/ не съм имала проблем с плащани€та или с неправомерно теглене на пари от картата. ¬лизам си периодично в сайта и провер€вам какви плащани€ са правени.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 13
ћисл€, че всички банки предлагат електронно банкиране. Ќеобходим е електронен подпис. —трува около 50лв. Ќе се публикуват номера на карти никъде. ѕросто попълваш нареждани€ в сайта на банката. ≈лектронни€ подпис използвам и за подаване на данъчна деклараци€ седнал вкъщи - удобно е.
—метките ми са в ќЅЅ и ѕ»Ѕ, имам електронно банкиране и в двете, в първата банка нищо не се плаща, във втората е 5лв, чак пък 50лв за ел. банкиране не е възможно Naughty
ћол€, чети внимателно! ќколо 50лв струва електронен подпис. ≈л.банкиране не струва нищо, но без подпис нем ожеш да нареждаш, доколкото знам.

≈дин тъп въпрос от мен: само с дебитна карта ли може да се извършва плащане онлайн, или става и с кредитна?
ћоже и без карта.
÷итирай

до Ѕургас

ћнени€: 91
ћисл€, че всички банки предлагат електронно банкиране. Ќеобходим е електронен подпис. —трува около 50лв. Ќе се публикуват номера на карти никъде. ѕросто попълваш нареждани€ в сайта на банката. ≈лектронни€ подпис използвам и за подаване на данъчна деклараци€ седнал вкъщи - удобно е.
—метките ми са в ќЅЅ и ѕ»Ѕ, имам електронно банкиране и в двете, в първата банка нищо не се плаща, във втората е 5лв, чак пък 50лв за ел. банкиране не е възможно Naughty
ћол€, чети внимателно! ќколо 50лв струва електронен подпис. ≈л.банкиране не струва нищо, но без подпис нем ожеш да нареждаш, доколкото знам.

ƒа, електронни€т подпис е за преводи на пари през интернет, което н€ма нищо общо с питането на авторката за плащане на сметки. ј за т€х не се изисква такъв.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 8 216
–егистрирах дебитната карта в epay.bg
1лв само ми удържаха при регистраци€та. Ќ€ма такса за плащане на битови сметки. »нтернета и Ѕулсаткома не мога да плащам там.
Ѕулсатком имат плащане през epay.bg - отиваш в сайта на търговеца bulsat.com, цени, регистрираш се, после тр€бва само да знаеш номера на картата, генерираш плащане и плащаш през epay.bg
÷итирай

—тара «агора

ћнени€: 1 654
Ѕлагодар€, вид€х вчера, следващи€т път ще пробвам така да го плат€ Ѕулсаткома Smile
÷итирай

Ќе, ц€ла вселена...

ћнени€: 2 512
ћол€, чети внимателно! ќколо 50лв струва електронен подпис. ≈л.банкиране не струва нищо, но без подпис нем ожеш да нареждаш, доколкото знам.
Ќ€ма такова нещо! Ќищо не ми струва издаването на сертификата, с който мога да подписвам платежните нареждани€ през интернет. јко си кача сертификата на флашка, мога да прав€ това от всеки един компютър, с достъп до интернет. ќт два месеца съм с нов компютър и тр€бваше да направ€ нов сертификат, защото н€маше влизане в стари€ компютър, от където можех да го взема. ќбадих се в call центъра на банката и това стана с 10 минутки разни настройки с инструкции по телефона.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 383
ћол€, чети внимателно! ќколо 50лв струва електронен подпис. ≈л.банкиране не струва нищо, но без подпис нем ожеш да нареждаш, доколкото знам.
Ќ€ма такова нещо! Ќищо не ми струва издаването на сертификата, с който мога да подписвам платежните нареждани€ през интернет. јко си кача сертификата на флашка, мога да прав€ това от всеки един компютър, с достъп до интернет. ќт два месеца съм с нов компютър и тр€бваше да направ€ нов сертификат, защото н€маше влизане в стари€ компютър, от където можех да го взема. ќбадих се в call центъра на банката и това стана с 10 минутки разни настройки с инструкции по телефона.
Ќаистина ел. подпис струва 50 лв. Ќо за интернет банкиране не се изисква (или поне в повечето банки е така). —амо за плащани€ към бюджета искат, но и за това не съм 100% сигурна.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 316
ѕлащам сметките чрез интернет банкиране на ƒ— !»звършвам редовно и плащани€ към бюджета,но имам само сертификат,досега не ми е бил нужен ел.подпис!
÷итирай

42∞37'41.83N 23∞21'53.29E

ћнени€: 680
E-pay е номер 1  Peace
Така не трябва да си въвеждаш номера на картата в интернет newsm10.
÷итирай


ћнени€: 21
E-pay е номер 1  Peace
“ака не тр€бва да си въвеждаш номера на картата в интернет newsm10.

ѕозволи ми да не се съглас€ с тебе - как ли пък не ще ход€ на банкомат да си активирам картата ..... и после ако си забрав€ паролата ще плащам по 1 лев за да ми изпрат€т нова, а не искат ли да им плащам затова, че дишам, за да имат по-големи печалби?
÷итирай

—тара «агора

ћнени€: 1 654
Kalkovski, не знам какво защитаваш, но при положение, че от ноември съм вис€ла по един час в пощата за да плат€ тока, след като закриха салоните, с кеф го дадох този 1 лв
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 8 241
E-pay е номер 1  Peace
“ака не тр€бва да си въвеждаш номера на картата в интернет newsm10.

ѕозволи ми да не се съглас€ с тебе - как ли пък не ще ход€ на банкомат да си активирам картата ..... и после ако си забрав€ паролата ще плащам по 1 лев за да ми изпрат€т нова, а не искат ли да им плащам затова, че дишам, за да имат по-големи печалби?
Shocked
„е ти тоз лев си го плащаш еднократно..
ј кой те кара да си слагаш безумно сложна парола, че да € забрав€ш..
ќще повече, като го ползваш редовно, н€ма как да € забравиш  Crazy

ѕо-глупав довод не б€х чувала  ooooh!
÷итирай

42∞37'41.83N 23∞21'53.29E

ћнени€: 680

 ѕо-глупав довод не б€х чувала  ooooh!
 
 Peace
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
÷итирай

München\ƒобрич

ћнени€: 192
≈дин тъп въпрос от мен: само с дебитна карта ли може да се извършва плащане онлайн, или става и с кредитна?

ќтносно питането ти - може и с дебитни и с кредитни че, дори и с международни карти.

ћного ти благодар€!! bouquet
÷итирай

—офи€

ћнени€: 9 590
ќт почти 6 години не знам ко€ каса къде. ѕолзвам само и единствено Epay
ѕлащам всички сметки и превеждам кредитите.
Ќе ми е нужно електронно банкиране.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 75
Ѕлагодар€ на всички, които се включиха Smile

¬ъпреки препоръките ви за ≈рау избрах eBGл. Smile извинете, ако н€кой се засегне - просто имаше кой да ми почогне с регистраци€та - много мраз€ да се занимавам с подобни неща Smile.

и за да съм откровена докрай, сигурна съм, че ще ме помислите за глупава, но ще рискувам  Embarassed - избрах ги, защото имат н€каква награди. така или иначе тр€бва да си плащам сметките Smile

ќще веднъж, благодар€ ви, че ме насърчихте да плащам сметки онлайн!  bouquet
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 2 550
ќт 4-5 години вече и аз плащам всичко през ≈pay. ƒоволна съм, пест€ време, нерви и какво ли още не  Peace

Ќо искам да ви попитам за всичко платено по интернет получавате ли по пощата фактура?
јз ежемесечно получавам от всички с изключение на ¬и ? ƒо сега никога не съм получила от т€х н€каква информаци€ какво точно съм платила или тр€бва да плат€ /изразходено количество и стойност/. Ќе знам защо, но ме интересува не са ли длъжни да ми изпращат н€какви писма и регламентирано ли е н€къде. Ћипсва ми обратната връзка и прозрачността, не мога и да ги след€.
ƒо сега не ми правеше впечатление, но при средно 12лв на месец, последните ми две месечни сметки са 32 и 21лв, интересно ми е защо 
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-50 от 50 отговора