Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-5 от 5 отговора
Чух хубави отзиви за Болница "Доверие", и че разботят с здравната каса. Дайте мнение Smile
Цитирай


Аз лично ходих миналия месец там да ми регистрират бременност. Попаднах на д-р Емил Иванов, който първо ми изкара акъла, като ми каза, че имам киста на яйчника, която много го притеснявала /впоследствие разбрах, че се случва на много бременни жени/. Регистрира ме, не чу сърдечен ритъм и ми каза да отида чак след един месец за ЖК. Добре, че после отидох на друг лекар и се установи, че бебето няма сърдечен ритъм. Не знам за другите лекари, но точно този не ти го препоръчвам. Иначе болницата е приятна и горе-долу са любезни, но не мисля, че това е най-важното.
Цитирай


Аз съм там на ЖК при д-р Барбова. Видях я само на първия преглед, гледа ме на ехограф, който според собствените й думи не е особено добър. От тогава се срещам само с акушерката, която ме мери и тегли. Иначе за болнични няма проблем, но ако искаш сериозно да те следят - това не е мястото. Даже микробиология не са ми взели, а уж е задължително.
Цитирай


Благодаря ви ... искам да си сменя доктора, но не знам къде да отида и не знам дори къде да раждам......до такава степен ми писна, че ще взема да си родя вкъщи  Mr. Green (шегичка)
Цитирай


Имаш още доста време да се ориентираш за раждането. И аз доскоро бях неориентирана в това какво да избера и къде и си казвах ,че има време ,но ето че се приближавам към термина  Smile 25 дена към днешна дата. А по отношение на докторите е сложна работа намирането на добър доктор. Аз от моя доктор не съм очарована (отношението е един вид хайде по-бързичко да си ходиш) ,но поне ми пуска всички изследвания и за болнични не е имало проблеми. Та дано да не разбера нещо което е трябвало да науча ,а ми е било спестено , защото и това ми се е случвало.
Цитирай


Може ли някой да ми препоръча там добър педиатър
Цитирай


1-5 от 5 отговора