Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 17 фев. 2010, 18:04 ч.

Ясновидци (врачки) - втора тема

 • 562 777
 • 1 279
 •   1
Отговори
# 405
 • selo
 • Мнения: 34
Здравейте, искам да споделя моята история и ако мога по този начин да съм полезна. Първо да кажа, че прочетох тази тема и предишната до някъде (съжалявам, че нямах повече време) за да не ставам досадна и попаднах на мнения за гледача за който ще разкажа. Тези които са "положителни" го наричат Адем, а "отрицателните" - Адем ходжа. Дали става въпрос за един и същи човек или не незнам. Човека при когото бях преди седемнадесет гонини се казва Адем от село Ръжево Конаре е (намира се на около тридесет километра от Пловдив). Горе долу по това време се заприказва за Адем и тъй като имам близки в съседно до това село са ми казвали за него, че получил дарбата си след някакъв припадък в Пловдив, явила му се Богородица и му казала, че му дава дарба с която да помага на хората и за която той не трябва да определя цена. Както и да е много беше интересно тогава и реших да отида. Бях та 15 г. без никакви проблеми, но мой близък отиваше и аз със него. Отидохме в селото към три през ноща за да се запишем в един списък, който свършваше с мисля 30 номер, ако не се запишеш оставаш за другия ден. Той започваше да гледа от около седем осем часа и някъде към един два преключваше списъка, а през това време дойдоха и някакви чужденци, та минаха без да чакат. Та влизам аз при него заедно с моя познат в една мъничка стаичка, Адем седнал на земята, до нето Библията, Корана отворен, по стените икони на Исус и Богородица, аз стоя права, гледам скептично и Адем ми казва "Ти май си дошла само от любопитство", казвам "Да", пита ме "Искаш да ти кажа какво ще ти се случи?" аз "Да", попита ме как се казвам, отговорих, той прелисти корана и записа нещо и ми каза "Ти ще учиш много, на 22 години ще се омъжиш и ще имаш две деца, първото ще е момче а второто момиче, това е излизай, че човека с теб си има проблеми". Попитах какво му дължа каза ми каквото ти е на сърцето, не помня колко пари му оставих. Минаха три години и мои близки решиха пак да ходят при него, и аз си викам ето сега ще отида и ще ми наговори нещо друго. Отидохме пак посред нощите, този път човека беше започнал някакви строежи (явно се беше позамогнал), но пак си гледаше в същата стаичка. Попита ме за името и пак ми повтори точно това което ми каза първия път, без нито една промяна. Ами наистина учих доста, когато станах на 22 си имах приятел, който на 14 февруари ми предложи брак, казах му че не съм готова за това и той се съгласи с мен, решихме, че ще почакаме няколко години. Бях твърдо решена да не се изпълни това предсказание, но няколко месеца по късно непланирано забременях и един месец преди 23-тия ми рожден ден сключих брак. Първо се появи синът ми след това и дъщеря ми. Не ми се иска да вярвам, че нещата са предварително написани. Вярвам, че човек е способен да променя съдбата си.
Сега нямам информация дали този човек гледа и ако е така къде, през годините чувах че имал офис в Карлово и София.
Момичета, и аз по това време съм била при него . Приемаше една къщурка в Ръжево Конаре по списък Ами, позна ми - и за тецжкоболната ми майка, и за "Бизнеса", който се мъчехме да развиваме с приятеля ми... Беше, точно както е опусано в цитата.  Сега ви мпля за координатите на някой добър ясновидец/ка в Бургас или нацблизо  bouquet

# 406
 • София и Морето от време на време
 • Мнения: 560
Ходих при Адем преди 6г поради здравословен проблем на мъжа ми, който по това време беше в болница със съмнения за инфаркт (той ме прати, аз и не бях чувала за Адем до тогава). Отидох по спешност, без да съм записана - наистина висях от сутринта до вечерта, но накрая ме прие. Много положителни отзиви чух от хората, които чакаха. Имаше хора буквално от цяла България.
Като седнах пред него само ме пита за имената ми и първите му думи бяха: "У дома сте трима, но единия сега го няма - къде е?" Каза след това различни неща, да ида на другия ден и да нося определени неща. Пак отидох сутринта към 8-9, този път ме прие към 13ч, извърши си необходимите ритуали и си тръгнах. Занесох в болницата на мъж ми каквото той каза към 14:30. На другата сутрин мъж ми се беше подобрил, като това не е само мое субективно мнение, а и на всичките хора от стаята му.
След това от друг човек съм чувала мнение за Адем, че помага истински само на определен брой хора, а на другите частично.
Лично моето мнение е, че не трябва да се ходи по врачки и ясновидци, защото това би могло да промени съдбата на човек (и това ми мнение е при положение, че си имам такъв у дома  Laughing).  
Ако трябваше да си знаем бъдещето, всеки от нас щеше да има достъп до информационното поле безпрепятствено. Изключение от това ми мнение е за лечиталите, но и там с уговорка. Проблемите (всички, вкл. и здравословните) на всеки от нас идват от фините ни тела и  реално всяко едно лечение на физическото тяло, без да сме осъзнали първоизточника на проблема си и без да се работи и на тези нива е само като патерица - оздравителния ефект е временен (с различна дълготрайност) и проблема пак се завръща или се видоизменя, като обикновено навлиза по-навътре на по-жизненоважно ниво във физическото тяло или пък е по-тежък.
Мога да препоръчам на всеки да прочете 2 книжки на Александър Свияш - "Какво да сторим, когато нещата не вървят така, както ни се иска" и "Здравето е в главата, а не в аптеката" - и то в този ред - ето линк в Спиралата: http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%F1%E2%E8%FF%F8  -  определено ми помогнаха да си обясня някои неща, на много прост и достъпен език са написани.
Извинете ме за лекия офтопик, но те нещата са взаимно свързани.

...  Сега ви моля за координатите на някой добър ясновидец/ка в Бургас или наблизо  bouquet

Има една жена в едно селце близо до Бургас - мъж ми си контактува с нея, не знам повече, освен че няма тарифа, а каквото и оставиш.

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 12:13 от TINA.K

# 407
 • Мнения: 65
александър свияш е много съмнителен, "курсовете" му може да са по няколко стотин долара на човек и не ме кефи да ми продават  откриването на "топлата вода".

Не всеки има достъп до информационното поле, защото не всеки би използвал правилно информацията оттам.
Правилното използване не е да станем тото-милионери с използване на ясновидство.
Колкото повече се проявява Висшето Съзнание в човека, толкова повече възможности може той да има.

# 408
 • София и Морето от време на време
 • Мнения: 560
александър свияш е много съмнителен, "курсовете" му може да са по няколко стотин долара на човек и не ме кефи да ми продават  откриването на "топлата вода".

Не всеки има достъп до информационното поле, защото не всеки би използвал правилно информацията оттам.
Правилното използване не е да станем тото-милионери с използване на ясновидство.
Колкото повече се проявява Висшето Съзнание в човека, толкова повече възможности може той да има.

За Свияш не мога да коментирам - не съм задълбавала - попаднаха ми книжките, прочетох ги, допадат ми, бяха ми полезни и затова ги препоръчвам.
За ползването на информацията и  за Висшето съзнание съм съгласна с теб. (Поне с познанията, които имам до момента.)
Не съм много напред в тия материи, от около 1г чета повече в тази насока, иначе от много години ме вълнуват тия неща и разпокъсано през годините съм придобивала информация и знания. Но наблюдавайки и анализирайки съм стигнала до това си мнение въз основа на някакви мои разсъждения - в никакъв случай не се приемам за "последна инстанция" - това е мое мнение, което при дискусия по принцип може да се промени, ако се убедя за себе си в обратното.
Мисля си така: Имам пред себе си определена ситуация за разрешаване и съм на кръстопът. В зависимост от решението ми живота и съдбата ми могат да поемат в различна посока. Когато не ползвам услугите на ясновидец, в зависимост от моите възгледи, опит и т.н. бих постъпила по начин 1 или 2 да речем. Ако обаче отида при ясновидец и той ми даде насока как да постъпя и да речем тая насока е начин 3 или 4 това ще промени пътя, който имам да извървя. Може би начин 1 или 2 е пътя, който трябва да измина, за да израстна персонално и духовно, да науча уроци, да изкупя нещо и т.н. А при намесата на ясновидец се променят нещата като цяло. Може и да е по-добре от някаква гледна точка за момента (примерно финансово), но да е по-лошо погледнато в друг аспект (духовен).

Може и да не съм права в тия си мисли, ще се радвам на мнение от теб Vox populi, но май не е точно по темата и ако за другите не представлява интерес може на ЛС да ми пишеш. Ако пък е от интерес и има допирни точки с темата за врачки и ясновидци може и тук в темата да пишеш. Май на никой от нас няма да му е във вреда да понаучи още нещичко.

# 409
 • Мнения: 65
Според мен допирни точки с темата има, и то много сериозно.
Разбира се, че не е все едно накъде ще поеме човек.
А и възможността да знаеш дори два различни алтернативни пътя може да е доста голям стрес - кое да избереш и кое не.
За повечето хора май е по-добре да не знаят бъдещето, за да не си навредят. Аз съм правил експерименти, но не смятам че е лесно.
(Това при условие, че се получили информация от истински такъв, поне аз смятам че такива има и за някои съм писал контакти)

Правилното е наистина човек да познава себе си по-пълно и да се самоусъвършенства. Това, което ни се случва е резултат от наш минал живот или действия, мисли, чувства и енергии, които сме направили/проявили/излъчили в този живот или в настоящето. Естествено е че зависи в повечето случаи и от нас. А ако човек има точна информация, и е подготвен да я ползва правилно, това може да помогне. Иначе може би по-добре да не се знаят някои неща.
Колкото повече се пречиства и хармонизира човек, възможността за вземане на правилно решение може да се увеличава.
А астрологията примерно може да насочи човека в каква именно насока трябва да работи в този си живот.

# 410
 • София и Морето от време на време
 • Мнения: 560
Съгласна съм.
До момента не съм имала контакт с астрологията - около нас има доста хора с екстрасензорни способности, но нито един от тях не знам да е астролог.
Иначе и мъж ми е в контакт с информационното поле - има си определен кръг от хора, които си го търсят редовно, пращат му и свои приятели ... Интересното е, че никога не съм имала никакво желание да се възползвам от способностите му.  Laughing Само преди 2г го майтапех, защото една майка от квартала където го видеше и му буташе ръцете си: "Кажи нещо де.", та и аз почнах да го бъзикам - каза някакви неща, ама толкова и запомних де ...
От известно време работи и с махало, даже преди 15-тина дни си купи вълномер и сега се учи да борави с него. Идеята е диагностика, тъй като от 1г се занимаваме в насока здраве, хранителни добавки, био-резонансна терапия и радиестезията дава възможност да се види коя добавка или комбинация ще има ефект и колко ще е силен върху даден човек. Много е интересно.
Даже до преди малко с това се забавлявахме - замервахме разни продукти, които имаме като продукт и как влияят върху мен и него, също и разни комбинации от тях. Много е интересно как има много силни продукти и върху него например имат по-слабо въздействие и един продукт, който сам по себе си не е чак толкова силен, но има много силно въздействие върху мен. Също и как поотделно може да имат силно въздействие, но приемани заедно се отслабва и обратното - сам по сам слабо въздействие и много силни заедно като синергисти.

Ще съм ти благодарна да ми пратиш контакти на "истински такива", защото така или иначе проблема на мъж ми си стои все още. Или ако ти си в състояние да помогнеш ... Пиши едно ЛС, моля.

Колкото до астрологията - определено ще ми е интересно да знам и за себе си и за децата и за мъж ми насоки за работа, ако ти се занимава де.

# 411
 • София
 • Мнения: 620
TINA.K , след като съпругът ти има парапсихични способности е възможно от тях да идва проблема. Ако не ги е овладял добре и незнае някои неща то те ще го човъркат докато не се запознае с тях. Изпитанията по пътя на сензитивите са огромни и мога да напиша книга от личен горчив опит. Това, че е започнал да се занимава със замерване е хубаво, но ми се струва, че е прекалено слабо за него. Важно е че пътя по който сте тръгнали е прав.  Свалянето на информация е много натоварващо за някои хора и физическото им тяло започва да страда .....

# 412
 • София и Морето от време на време
 • Мнения: 560
 offtopic

Да, четох някъде преди почти 2г и неколкократно се опитвам да го накарам да спре временно, но не ще и да чуе. В последните почти 3г около мен "изникнаха" над 10 човека с различни възможности и всеки от тях му помага по някакъв начин, а и той на тях. Всичките съм ги питала да му кажат да спре временно и да видим какво ще стане, защото аз мисля, че така е правилно, но нито 1 не каза да спре, а да си продължава.  newsm78
Но при него поне във физически план е възможно от друго място да идват проблемите.
Като е бил на 11г е претърпял катастрофа с кола и е бил 10 дни в кома. Преди 9г 3м започна да му прилошава по улиците и тъй като го стягаше в гърдите имаха съмнения за инфаркт, возиха го няколко пъти с линейки до 3-та градска, стигна се и до коронарография тогава точно, когато ходих при Адем. Установи се, че няма проблеми със съдовете. После прави Контрастна Томография на глава - и му казаха, че е ОК. А той казваше на лекарите - абе нещо ми става в главата. Имаше силни главоболия, които продължиха няколко години. Той и все още ги има де, заедно със стяганията, но не са нонстоп като преди.
И така 30 май 2006 имаше вече от примерно 2-3м 24ч нонстоп главоболия и най-сетне попадна на една невроложка, която не прие онази КТ за свършен факт, а го изпрати на нова и тогава видяха проблем в главата, по спешност му направиха ядрено-магнитен резонанс и установиха наличието на хидроцефалия и на 20 или 22 юни 2006 му поставиха шънт. Още 8м след това го боля главата (но то е нормално постоперативно), за около 13-15м му мина и пак го заболя. Сега от 1г6м е пенсионер по болест.
Това, което се случи преди да почнат прилошаванията - февруари 2001 2-3ч около раждането на големия ни син баща му получи инфаркт и 2-3м след това почнаха прилошаванията.
Ходим при една радиестезистка (и тя е в контакт с полето), която януари му каза, че има магия, неутрализирахме я - вече я няма, но преди 20-тина дни като бяхме тя се сети жилището да провери и се оказа, че е строено с радиоактивен материал (тя не знаеше, че е ИТОНГ). По плана на апартамента начерта зоните с проблем (мъж ми спи върху една такава) и ни даде препоръки как да ги неутрализираме с растения и с какви точно. Като се върнем у дома ще го направим.
Ние обаче сме в това жилище от 5г7м, а проблемите му са отпреди това, така че първоизточника не е това, а по-скоро връщането на главоболията може да е от това. Другото, което му излезе, че не му е достатъчно силна защитата и лепи кармата на пациентите/клиентите си. Ползва сега една карта за защита, излезе му при последното ходене при радиестезистката.

"Това, че е започнал да се занимава със замерване е хубаво, но ми се струва, че е прекалено слабо за него." - не разбирам какво имаш предвид за слабото - моля за пояснение, може би на лични, да не спамим темата за врачките повече, че доста се отклонихме.

humanis, ще се радвам да се видим и да ги обсъдим заедно тримата всичките тия неща, като се върнем в София.

Моля всички за извинение за офтопика. Надявам се поне с нещо да Ви е полезен.    bouquet

# 413
 • София
 • Мнения: 620
TINA.K , да когато искаш пиши .... имам какво да му кажа , а може би и той на мен Wink Мисля, че ще сме си от полза  Peace

# 414
 • Мнения: 2 660
А някой има ли впечатления от Пепа от Хаджи Димитър в София?

# 415
 • Мнения: 65
А някой има ли впечатления от Пепа от Хаджи Димитър в София?

Да, много положителни - и не само аз!

# 416
 • Мнения: 2 660
Ще ми е интересно, ако някой иска да сподели конкретна история.  Flutter

# 417
 • София
 • Мнения: 175
А някой има ли впечатления от Пепа от Хаджи Димитър в София?

Да, много положителни - и не само аз!

А някой има ли й координатите?  Flutter

# 418
 • Мнения: 65
А някой има ли впечатления от Пепа от Хаджи Димитър в София?

Да, много положителни - и не само аз!

А някой има ли й координатите?  Flutter

Пепа - 0887775073 - по някой път може да е ангажирана и да не вдига, в този случай пращайте и смс с молба да се свърже с вас.

# 419
 • софия
 • Мнения: 195
А каква и е тарифата ?

Редакция на ключовите думи на тема

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт