Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Живеещи в чужбина
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора

Ottawa, Canada

Мнения: 2 452
Кой каква пуйка ще сготви утре? Аз още не съм купила пуйката, защото съпругът ми е решил, че в Гатино (Квебек) са по-евтини и т.к. днес сме решили да ходим до парка там заради цветовете на листата, ще я купуваме днес; ако не оттам, то от нашия магазин. Обещавам да направя снимки на есенните листа.
Миналата година пълних пуйката със смес от стилтън сирене, фурми и галета. Стана много вкусна! За тази година още не съм решила, но може да повторя.


 
Цитирай


Мнения: 4 212
ха сега де  newsm78 и какъв празник е утре 4е пуйките се готвят?  Thinking
Искам оба4е снимки, и на есенните листа и на пуйката, сготвена  Naughty  Very Happy
Цитирай


Мнения: 7 837
Тук празнуват Кълъмбъс дей 
Ама дали е това newsm78
Цитирай
V Canada e den na blagodarnostta.Nie niama da iadem puika,za6toto sapruga mi e vegetarianec,a da6teriata 4ula za pti4ia grip i otkazva da iade pti4e meso.
Цитирай

в село на завоя преди Шенген

Мнения: 4 244
Значи, Лаура, при нас готвим пуйките за Коледа
Та моята миналата година я пълних с стафиди, червени боровинки, хвойна и кестени
Да продължавам ли..... newsm78
Цитирай

gatorland

Мнения: 3 478
При нас много рано за пуйка, ние ще я ядем чак на 24 ноември. Ама на вас да ви е сладко.
Цитирай

Ottawa, Canada

Мнения: 2 452
Значи, Лаура, при нас готвим пуйките за Коледа
Та моята миналата година я пълних с стафиди, червени боровинки, хвойна и кестени
Да продължавам ли..... newsm78

И съпругът ми така я прави, но аз реших да експериментирам миналата година и опитът ми беше много успешен!
Цитирай

Ottawa, Canada

Мнения: 2 452
ха сега де  newsm78 и какъв празник е утре 4е пуйките се готвят?  Thinking
Искам оба4е снимки, и на есенните листа и на пуйката, сготвена  Naughty  Very Happy

Thanksgiving. Преди 4 години родих в събота преди деня на благодарността и така и не успяхме да сготвим пуйката цяла седмица. Сега се надявам да успеем.
Цитирай

gatorland

Мнения: 3 478
Хайде похвали се тогава ако ще експериментираш с нещо ново или дай старата си рецепта ( ако я няма в готварския). Аз досега не съм правила пълнена, но сега с Фиди като казахте за тия вкусотии ми се ще да пробвам. Фиди и твоята рецепта ми се струва много класна, кажи ако си я писала преди или я подхвърли ако не ти е проблем. Very Happy
Цитирай

Ottawa, Canada

Мнения: 2 452
Хайде похвали се тогава ако ще експериментираш с нещо ново или дай старата си рецепта ( ако я няма в готварския). Аз досега не съм правила пълнена, но сега с Фиди като казахте за тия вкусотии ми се ще да пробвам. Фиди и твоята рецепта ми се струва много класна, кажи ако си я писала преди или я подхвърли ако не ти е проблем. Very Happy

По принцип съпругът ми пълни пуйката с onions & sage, като той добавя и червени боровинки (класическа пуйка). Това, разбира се се смесва с галета.
Преди две години правих пуйка, пълнена с кестени - опекох кестените и смесих вътрешността им с още подробности, но не помня какво (?) - ползвах рецепта от книга. Важното е кестените да се "отворят" преди печене, защото иначе има гърмежи във фурната. Не беше лошо, но засега най-успешна бе рецептата със стилтън, фурми и лук - смесих всичко в миксера и добавих галета; напълних пуйката - стана супер! Идеята взех от готовите пълнежи, които се продават в Англия.
Цитирай

England

Мнения: 513
Значи, Лаура, при нас готвим пуйките за Коледа
Та моята миналата година я пълних с стафиди, червени боровинки, хвойна и кестени
Да продължавам ли..... newsm78

Даааааааааа. Ауууууу....
 Mr. Green Mr. Green

Като каза кестени, Кате, се сещам винаги за циганското лято в Зарата и как ядях печени кестени по центъра.  ooooh! Flutter bowuu
Цитирай

England

Мнения: 513
Лауре, аз много тача пуешкото. Оха-аа. Я дай миналогодишната рецепта, пък и таз годишната напиши, нема лошо.  Mr. Green
Цитирай

Spain

Мнения: 3 337
даваите даваите рецепти 4е тази година може ида се излъжа да направя нещо такова . много ме е страх да я пека тая пуика все си мисля 4е ще я изгоря или няма да я опека .затова моля със вси4ки подробнасти - колко 4аса , на какви градуси , покривате ли я , как то4но я пълните ,заливате ли я с нещо ....  Mr. Green абе все глупави въпроси като за новаци
Цитирай


Мнения: 4 212
супер, и на мен ми се яде такава пуйка  Hug кой ще мия приготви  Flutter?
Аз ако я опека, кой ще я яде? Един Веги, едно злоядо, ми то само аз останах.Ще я ям месец. Предлагам от форума да се съберем по Коледа нейде и да отпразнуваме с 4ервено вино, пуйка и прясно опе4е ляб. FlutterМ?
Цитирай

England

Мнения: 513
Предлагам от форума да се съберем по Коледа нейде и да отпразнуваме с 4ервено вино, пуйка и прясно опе4е ляб. FlutterМ?


 newsm10 Oha!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора