«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-7 от 7 отговора


ћнени€: 373
ћомичета, как ги правите, че да стават сочни???
Ќе се смейте... Crying or Very sadникога не съм правила?
÷итирай

Portugalia

ћнени€: 1 011
јми тр€бва да са от врат за да станат сочни.Ќалага6 ги с подправка за скара , чесън(може и сух) и бира.така да посто€т н€колко часа и ги м€тка6 на скарата.
—тават много вкусни
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 768
ћомичета, как ги правите, че да стават сочни???
Ќе се смейте... Crying or Very sadникога не съм правила?

”тре ще потърс€ една рецепта, ко€то съм правила и ще ти € прат€.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 952
Ќатривам ги с подправките, които искам да им "приложа", после ги остав€м за час-два да се "поплацикат" в пр€сно мл€ко - като количество - колкото да ги покрие, след което ги изпичам - на скара или на тиган-грил, както ми е удобно. —ол€ след изпичането /това прав€ при вс€каква термична обработка на вс€какво месо, с изключение на готвенето в тенджера под нал€гане/.
 ѕри последното приготв€не на пържоли /вратни б€ха/ направих следното: запекох ги леко на тиган-грила, след което ги сложих в тавичка - йена глас и наредих върху т€х кръгчета топено пушено сирене и синьо сирене. —ипах много малко водичка и запекох на фурна, при пуснат вентилатор, за около 40-50 мин. —танаха много, много вкусни.
÷итирай

на ќколовръс“ното в ѕјЋј“ка

ћнени€: 4 176
јз ги начуквам малко, после смесвам 1ч. б€ло вино, черен пипер, малко червен пипер , 1 ч.л. горчица, нар€зана на филийки глава лук и малко сол. ¬сичко това го изливам в/у пържолите и остав€м н€колко часа, а най-добре една нощ. —тават суперрррррр
÷итирай

’асково

ћнени€: 805
Ќачукваш пържолите с подправките /чубрица, черен пипер, сол и още каквото си пожелаеш/ ѕравиш марината от червено вино, малко олио, лук, чесън и накисваш пържолите поне за 3-4 часа.
ћожеш да намажеш пържолите след като си ги начукала с подправките с кисело мл€ко и така да престо€т, но така са подход€щи за печене във фурната, а не на скара.
÷итирай

густо майна ‘илибето

ћнени€: 5 254
—очността зависи и от вида на скарата ,т.е. колко нагр€ва и на каква височина е решетката.“очни€ начин се налучква с опит.
÷итирай
1. марина: пр€сно мл€ко, червено вино, черен пипер, кимион, кориандър, н€колко капки тъмен соев сос
2. муш в хладилника в закрит съд за 2-3 часа (обикновено н€ма време за толкова та за около час;)  )
3. Ќ» ј ¬ќ Ќј„” ¬јЌ≈!!!!
4. м€таме мъжа на скарата и го следим да не ги остави сурови или загори
5. готовите ги задушаваме в тенджерка
6. ядем веднага с при€тели и вино Wink

јма най - хубави са на дървени въглища... newsm78
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-7 от 7 отговора