Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Plovdiv

Мнения: 306
Здравеите момичета!
Зачетох се в рецептите и се сетих ,че незнам на разни манджи какви подправки "отиват" , за да станат по вкусни.Единствено знам за босилека че се слага на манджи с месо ,джоджан слагам на мусака и ориз и боб .Кажете ми вие какви използвате Rolling Eyes
Цитирай

София

Мнения: 1 806
Освен това, което си споменала, ползвам дивисил за риба и пиле, и риган за спагети и пица. За друго не се сещам в момента.
Цитирай

София

Мнения: 3 619
Джинджифил използвам за пиле по китайски.
Цитирай

Stara Zagora

Мнения: 871
Дафинов лист - на кебапи ,чубрица и джоджен на боб, къри и куркума - на ориз,магданоз и черен пипер - почти на всичко. Общо взето аз обичам да слагам подправки на нещата които готвя.
Цитирай

Stara Zagora

Мнения: 871
На мусаката аз слагам чубрица , тя е подходяща за кайма, а ако готвиш агнешко ползвай джоджен - много добре си пасват.
Цитирай

Варна

Мнения: 4 819
Когато готвя някое собствено изобретение или ми се иска да разнообразя манджа си навирам носа в опаковката на някой подправка (или в бурканя) и се надявам сетивата да ми подскажат е ли е това правилното решение. chef
Босилек на пиле посипвам понякога. А кръстницата ни пече пиле с чубрица. То значи, че кулинарията е въпрос на лични възприятия. Който както му се харесва. Rolling Eyes
Цитирай


Мнения: 3 032
http://kulinar.gbg.bg/spice.php
Цитирай

при ОП

Мнения: 5 500
Цитат на: alma
Когато готвя някое собствено изобретение или ми се иска да разнообразя манджа си навирам носа в опаковката на някой подправка (или в бурканя) и се надявам сетивата да ми подскажат е ли е това правилното решение. chef
quote]

 thumbsup И аз така Wink  Exclamation
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.