Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-8 от 8 отговора
Здравейте,
Имам един много спешен въпрос - от една седмица ме боли гърлото, с хапчета за смучене и витамин С не се оправих. От днес сутринта започнах да смуча Хомеожен 9 - по една таблетка на всеки кръгъл час. Дотук съм изсмукала 9 броя, но няма подобрение. Кажете, кога трябва да се прояви ефектът и как да постъпя отсега нататък. Мерси.
Цитирай


ами аз не се сещам за лекарство, което да лекува за един ден... мен лично като ме боли гърло и смуча 2-3 вида хапчета пак отиви към една седмица докато се оправя
Цитирай


Хомеожена е хомеопатичен лекарствен продукт и като всеки такъв действа с натрупване, т.е. ще минат няколко дена преди да усетиш подобрение.
Цитирай


Притеснява ме натрупването - днес съм изсмукала вече 12 хапчета. Дали ще е безвредно ако и утре, и вдругиден изсмуча по 12?
Цитирай


Аз лично от хомеожена никога не съм била доволна. Вземи си Ангин хил. Много добри за ангина и болки в гърлото. Ефект има още първият ден. Хомеопатични са.
Цитирай


Относно натрупването на хомеожена не се притесняваи ако искаш го смучи и пет дена по 12. На мен лично ми деиства след втория ден. При дъщеря ми въобще не действа пак стига до АБ. Peace
Цитирай


Ангин хил и Проповит С ми помагат по-бързо.
Цитирай


Да се произнеса и аз за Хомеожена. Аз лично съм много доволна.
Но като всяко хомеопатично лекарство трябва да се почна съвсем в началото преди да се развил вируса.
Аз като усетя, че малкия нещо му се губи гласа и гърлото е леко зачервено веднага в аптеката и почваме на всеки час. За два три дни е готов. Само че специално за пресипнал глас ползвам Хомеовокс. Хомеожена е за червено гърло.
Цитирай


здравейте,хомеожена наистина е много добър продукт,хомеопатичните действат индивидуално,така че ако на един инава за един ден,на друг за 3-4,а на трети няма да помогне.Той е съвкупност от няколко хомеопатични медикамента,но не всички оказват ефект.От цялата комбинация само една-две съставки действат върху конкретния човек.Хомеожена е направен за масово приложение без предписание от лекар хомеопат.На който му помага да го използва, останалите да търсят друг хомеопатичен.
Цитирай


1-8 от 8 отговора