Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 14 окт. 2005, 09:14 ч.

Да помогнем на bg-mamma.com !!!

  • 721
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 4 321
Уважаеми наши посетители, приятели и гости,

Част от Вас са участвали в създаването на сайта и форумите, други влизат тук от дълго време, трети са при нас от скоро, но се надяваме за всички Вас това да е приятно и полезно място.

Породена от липсата в Интернет на информация на български език за бременността, раждането и отглеждането на децата, през октомври месец 2002 година, сред малка група майки възникна спонтанно идеята за създаването на BG-Mamma.
Като нормално и естествено продължение на сайта, през декември месец същата година, бяха създадени и настоящите форуми.

От стартирането до сега, сайтът и форумите се поддържат благодарение на лични средства, безвъзмезден и доброволен труд от наша страна.
Безценна е помощта при списването и превеждането на статии от родители и специалисти, както и подкрепата, която получихме от страна на приятели, фирми и организации, които до този момент спомогнаха за осигуряването на компютърна система, поддръжка и трафик, необходими за съществуването и функционирането на сайта и форумите.

Ентусиазмът, усилията и любовта ни към сайта са огромни, както и желанието да сме успяли да Ви приобщим - тук да намирате полезна и изчерпателна информация, да се забавлявате, да се срещате и разговаряте с приятели и да чувствате това място като "Вашето кътче" във виртуалния свят.

За тези три години, от любителски сайт, поддържан през свободното ни време, BG-Mamma се превърна в най-полезният и посещаван сайт за родители в българското интернет пространство.
Потребителите и информацията, а с тях и отговорностите ни, нуждата от сериозна поддръжка, както и необходимостта от време и средства за осигуряване на нормалното функциониране на сайта, нарастнаха неимоверно. Всички сте свидетели на трудностите, които срещаме през последните няколко седмици, в усилията си за запазване нормалното функциониране на сайта и форумите.

Сега ние се нуждаем от Вашата подкрепа, за да запазим и да продължим да развиваме това, което с общи усилия успяхме да съградим до този момент.

--------------------------------------------------------------------------------

Ако имате желание и възможност да ни подкрепите, може да използвате следната банкова сметка:


БУЛБАНК АД
клон Аксаков
офис Янко Сакъзов
Swift: BFTBBGSF
Банков код: 62176307
Сметка в лева: 1076253267
Марина Кузманова

/*Запазеният знак, име и лого на BG-Mamma са регистрирани в Патентното ведомство на РБългария на името на Марина Кузманова*/

Ако някой има желание да ни подкрепи с превод чрез система за бързи разплащания като Western Union или MoneyGram, може да се свърже с мен във форума чрез Лично съобщение или да ми пише на mamma@bg-mamma.com , за да подам необходимата за извършване на превода лична информация.

--------------------------------------------------------------------------------


БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!


http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=48319.0 - линк към оригиналната тема
Да помогнем за съществуването на сайта и форумите към bg-mamma

Последна редакция: пт, 14 окт 2005, 09:20 от Тaня

# 1
  • София
  • Мнения: 5 259
аз не можах да разбера какви са тези внезапни финансови затруднения, в които е изпаднал сайтът напоследък? дали може малко повече информация - от каква сума се нуждае сайтът, еднократна помощ ли е нужна или постоянна подкрепа?

# 2
  • София
  • Мнения: 7 718
Аз също искам да знам какви са разходите и приходите от този форум?

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт