Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 3 777
Понеже не съм правила такива.

Като с обикновените ли се процедира или си има чалъм нещо.
Цитирай

на ОколовръсТното в ПАЛАТка

Мнения: 4 176
Абе май само се накисват във вряла вода.
Никога не съм правила, но май някъде четох подобно нещо:)
Ех, голяма помощ- няма що.
Съжалявам мила, че нямам 100% инфо.
Май се слагат във вряла вода и се захлупват за известно време.
Защо не пробваш с няколко спагетки в купичка вряла вода и виж дали става.
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Водата да е завряла и се пускат за 3-4 минутки и са готови . Често си купувах от тях  , благодаря , че ме подсети .
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
Аз ги заливам с вряла вода, оставям ги за 5мин. и ги изплаквам след това.
Цитирай

София

Мнения: 3 777
Благодаря ви много, ще видя какви ще ги сготвя утре. Дано не ги изхвърля.
Цитирай

София

Мнения: 1 317
Аз си правя салата с тях, естествено ги сварявам.,добавям настъргани моркови и краставици, малко чесън, сусамово олио, оцет и соев сос. Това съм го яла в китайски ресторант и понеже много ми хареса, си го направих в къщи.
Цитирай

София

Мнения: 1 253
На гърба на спагетите купени от китайски магазин прочетох следното:
"Заливат се с вряла вода и се оставят да киснат 15 мин. След това се изплакват обилно със студена вода"
Пробвах и станаха супер Smile
Цитирай

на върха

Мнения: 6 462
Зависи за какво ще ги ползваш. Единият вариант е да се залеят с вряла вода и да се оставят към 5-10 минути до омекване. Вторият вариант е да се изпържат сурови в много силно нагорещена мазнина. Направо утрояват обема си и стават хрупкави. Подходящи са за салати:)
Цитирай
Аз си правих пастицио - рецептата е от форума - потърси я. С оризови спагети стана супер.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.