Оризови спагети

  • 795
  • 8
  •   1
Отговори
  • Мнения: 3 777
Понеже не съм правила такива.

Като с обикновените ли се процедира или си има чалъм нещо.

# 1
  • Мнения: 4 176
Абе май само се накисват във вряла вода.
Никога не съм правила, но май някъде четох подобно нещо:)
Ех, голяма помощ- няма що.
Съжалявам мила, че нямам 100% инфо.
Май се слагат във вряла вода и се захлупват за известно време.
Защо не пробваш с няколко спагетки в купичка вряла вода и виж дали става.

# 2
  • Мнения: 3 251
Водата да е завряла и се пускат за 3-4 минутки и са готови . Често си купувах от тях  , благодаря , че ме подсети .

# 3
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Аз ги заливам с вряла вода, оставям ги за 5мин. и ги изплаквам след това.

# 4
  • Мнения: 3 777
Благодаря ви много, ще видя какви ще ги сготвя утре. Дано не ги изхвърля.

# 5
  • София
  • Мнения: 1 326
Аз си правя салата с тях, естествено ги сварявам.,добавям настъргани моркови и краставици, малко чесън, сусамово олио, оцет и соев сос. Това съм го яла в китайски ресторант и понеже много ми хареса, си го направих в къщи.

# 6
  • Мнения: 1 253
На гърба на спагетите купени от китайски магазин прочетох следното:
"Заливат се с вряла вода и се оставят да киснат 15 мин. След това се изплакват обилно със студена вода"
Пробвах и станаха супер Simple Smile

# 7
  • Мнения: 6 472
Зависи за какво ще ги ползваш. Единият вариант е да се залеят с вряла вода и да се оставят към 5-10 минути до омекване. Вторият вариант е да се изпържат сурови в много силно нагорещена мазнина. Направо утрояват обема си и стават хрупкави. Подходящи са за салати:)

# 8
Аз си правих пастицио - рецептата е от форума - потърси я. С оризови спагети стана супер.

Общи условия

Активация на акаунт