«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 20 отговора

Ўумен

ћнени€: 1 326
ћоже ли да се използва водата от тези кани вместо преварената вода, ко€то се дава на бебетата? »зобщо какво ви е мнението за каните BRITA?
÷итирай

Monaco di Baviera

ћнени€: 545
Ќе, тр€бва също да се превар€ва  Exclamation
јз лично съм много доволна от каната. ¬одата тук ни е много варовита и без не€ съм направо загубена.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 655
¬ никакъв случай! ‘илтъра на каната пречиства водата от твърди частици, но не и от микроорганизми, а превар€ването на водата цели именно това - да убие микроорганизмите, бактериите и вс€какви други гадинки във водата.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 148
јз имам такава кана от 5г. и съм много доволна.  огато си купих първата, на щанда ми казаха, че може да се дава непреварена вода от каната на бебета над 4 месечна възраст. ƒъщер€ ми тогава беше на 5м. и аз се престраших и й дадох - нищо лошо не се случи и оттогава спр€х да й превар€вам вода. —ъс сина ми постъпих по същи€ начин. ¬се пак е въпрос на избор и преценка от тво€ страна на каква възраст ще спреш да даваш преварена вода, но каната винаги ще ти влезе в употреба и покупката й си заслужава - според мен!
÷итирай

Ўумен

ћнени€: 1 326
Ѕлагодар€ ви, момичета  remybussi
ƒнес се сдобих с първата си кана Ѕрита и н€мам търпение да изпи€ една чаша ама нали тр€бва да поле€ китките с първите две партиди, та сега още чакам. ј между другото една полезна информаци€ - тук филтрите върв€т /поне в мо€ град де/ по 8,80 и 11 лв /незнам каква е разликата между двата вида  Embarassed /, а в √ермани€ са по 1 евро  icon11
÷итирай

Sofia

ћнени€: 3 199
÷итат на: anomalia
ћоже ли да се използва водата от тези кани вместо преварената вода, ко€то се дава на бебетата? »зобщо какво ви е мнението за каните BRITA?


 акви са каните BRITA?
÷итирай

¬арна

ћнени€: 4 816
я, н€кой компетентен потребител  да ни "светне" какви точно магии прав€т тези кани. » на мен ми ги препоръчваха, но не съм се наканила да купувам. ‘илтрите кога се смен€т? ћай има н€колко вида кани? — еднакъв обем ли са?
÷итирай

Ўумен

ћнени€: 1 326
Ќаистина вкуса на чешм€нката е съвсем различен  Cool ’ареса ми. ѕоследните дни все си вар€ ошав, че имам джанки и сега пробвах с филтрирана вода. ≈ получи се бистър и без п€на, абе струва си паричките та€ кана Wink ј филтрите се смен€т веднъж в месеца.
http://www.brita.co.uk/action/home/
÷итирай

—офи€

ћнени€: 863
÷итат на: evpraksia


 акви са каните BRITA?


» аз искам да попитам същото. «а бързонагр€ващите кани ли става въпрос, каквито има вече от вс€ка марка или за н€ко€ по специална с марка "Ѕрита" Embarassed  Embarassed  Embarassed
÷итирай

—офи€

ћнени€: 863
опс съжал€вам сега вид€х линка  Embarassed  Embarassed . ј колко струва една такава кана Ѕрита, че и аз май нещо се запалих и откъдеможе да се купи?
÷итирай

—офи€

ћнени€: 148
ѕо принцип, в магазините ћ≈“–ќ има такива кани, но мисл€, че н€ма гол€м избор, а и цените не съм гледала. “ам има и филтри за см€на по около 9 лв. едини€ (продават ги в опаковка по 3 бро€).
Ћично аз си купих и двата пъти кана от Ќƒ  по време на изложени€та, които се организират там - почти винаги засичам щанд на фирмата вносител (поне така се рекламират). Ќа тези щандове предлагат вс€какви модели и цените варират от 20-тина до 60 и повече лв. (по спомени). ћоже би най-добри, но и скъпички са стъклените кани, защото пластмасовите след време се захаб€ват и поочукват - затова си купих нова преди н€колко месеца, а старата подарих на майка ми.
ћежду другото, точно на тези щандове ми казаха, че мога да смен€м филтъра на 2 месеца вместо всеки месец, защото... ¬ече не си спомн€м, но така и прав€ и не се оплаквам от качеството на водата.
÷итирай

Ўумен

ћнени€: 1 326
Ima gi v Billa i predpolagam v po-zaredenite hranitelni magazini. Moqta e ot tezi s indikatora deto se sybirat na vratata na hladilnika i e 40 lv. ot edin denono6ten hranitelen, a sy6tata v Billa e 44 i ne6to.
÷итирай

Monaco di Baviera

ћнени€: 545
ѕрепоръчва се на 100 литра вода да се смен€ филтъра. —поред мен 150 също не е проблем Very Happy
Ќали тр€бва да си продават филтрите Wink
÷итирай

sofia

ћнени€: 100
«дравейте!
 аните "Ѕрита" могат да се намер€т във всички хипермаркети вкл. и филтри.ј сами€т филтър вътре има н€какъв въглен и за това се препоръчва първите 2-3 води да се изхвърл€т,евентуално ако н€къде мрежата пропусне този въглен и да не го погълне човека.‘илтърът ако се ползва за възрасти се смен€ на 3 месеца ,но ако се ползва и за деца ,то филтърът тр€бва да се смен€ на всеки 8- седмици или 2 месеца.“ака пише и на опътването.ѕише още ,че каната не тр€бва да остава празна ,винаги тр€бва да е пълна с вода (но не си спомн€м защо).јко примерно не се ползва каната дълго време е препоръчително да се остави празна в хладилника или само филтъра.
 јз преди време превар€вах водата,на јнастаси€,но вече не € превар€вам. » наистина съм доволна от каната.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 4 816
 упувам!
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 20 отговора