Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 180
 • най-шареното място
 • Мнения: 8 202
Mijjjka, на мен ми се е случвало веднъж да пред-знам нещо, което се смята за непредвидимо. Беше нещо, към което към този момент бях много чувствителна.

Може би точно силните емоции са те накарали да усетиш толкова силно нещата и по този начин. Освен това и да не беше станало нищо там след станалото преди 70 години, мястото със сигурност има много тежка енергия. Случило се е нещо невъобразимо. Може би наистина си била и не съвсем събудена, което според мен също има значение.

# 181
 • Добрич
 • Мнения: 3 557
И да добавим, че отново става около голям религиозен празник /бяхме говорили преди за това/ - няма и седмица от Великден, а утре е Томина неделя - почита се като Великден на мъртвите.

# 182
 • София
 • Мнения: 370
моля, недейте да триете - напоследък и аз се интересувам, как се тълкуват нещата, които се случват, от езотерична гледна точка и ми е много интересно какво мислите  Peace

# 183
 • най-шареното място
 • Мнения: 8 202
Да, и аз бях впечатлена от времето. Сетих се за Лим и Кербала. И други имаше, но това изплува.

Засякох един анализ по радиото за мъченичеството и месиянството в полското самосъзнание. Появило се е като разбиране нейде из елита обясняваш историята предполагам. Накратко - разпънати между 3 империи, те са страдали много, но ще обединят 3те, и ще покажат на техните нации и Европа нов начин на възпримане на света и толератност между хората. Видя ми се жестоко спрямо тях самите. И някак познато.

# 184
 • Мнения: 812
Винце,
днес като те четях прозрях нещо за себе си Simple Smile
Би ли казала,с само с пълната промяна в себе си и уроците,ли отсрани болежките или с някакви практики?

# 185
 • Мнения: 2 657
На мен вчера ми проигра окото.Интересното бе,че не се случи нищо лошо при нас-друг път винаги става нещо.

п.п.примери-когато почина баба ми,пак ми играеше.Тогава когато си тръгнах от нея,казах на леля ми,че тя до довечера ще почине.Така и стана,малко преди полунощ/минути/ си отиде от нас.
Когато ни разбиха гаража-пак ми играеше окото вечерта.

# 186
 • Мнения: 275

Вече не знам с практиките, които прилагаме, дали не отваряме портали, които е по-добре да си останах затворени??   Confused

Щом се отварят пред някого, вероятно е нужно. Не всеки го умее все пак

# 187
 • Tам през Атлантическия океан
 • Мнения: 7 122
Йо
Wink

 на мен като ми играе окото си го нарочвам за хубави неща  Hug и така става  Wink
# 188
 • Tам през Атлантическия океан
 • Мнения: 7 122
Вашето настояще е резултат от вашите минали мисли, а вашето бъдеще е плод на вашите днешни мисли


Мислите – това са могъщи сили. Те са по-мощни от електричеството. Те управляват вашия живот, изграждат характера и формират съдбата ви. Със силата на мисълта  могат да се творят чудеса. Всяка мисъл, която вие изпращате – това е незатихваща вибрация. Тя се разпространява, карайки да завибрира всяка частичка на вселената, и ако вашите мисли са благородни, свети и убедителни, те ще предизвикат вибрация в съзнанието на всеки човек, близък ви по дух.

МИСЪЛТА Е БУМЕРАНГ. Бъдете внимателни към своите мисли. Всичко, което изхожда от вашето съзнание, се завръща отново към вас. Всяка мисъл във вашата глава е бумеранг.
Ако вие ненавиждате някого, ненавистта ще се обърне срещу вас. Ако вие обичате някого, тази любов ще се върне към вас.

Всяка зла мисъл е три пъти зловредна. Първо, тя донася вреда на самия мислещ субект, травмирайки неговото ментално тяло. Второ, тя причинява вреда на човека, който е обект на тази мисъл. И накрая, тя нанася вреда на цялото човечество, замърсявайки менталната атмосфера.

ПОДОБНИТЕ МИСЛИ СЕ ПРИВЛИЧАТ. В света на мислите също действа великият закон: „Подобното се привлича от подобно.” Хората със сходни мисли взаимно се притеглят един към друг. Не случайно битуват такива поговорки като „С какъвто се събереш, такъв ще станеш” и „Кажи ми кои са ти приятелите, за да кажа кой си ти”.

Вашият живот е във вашите ръце, защото именно вие определяте подреждането на мислите, които са ви приятни, и следователно определяте реда на влиянията, които привличате. Така че вие не сте жертва на обстоятелствата; стига, разбира се, да не станете жертва доброволно.

НЕГАТИВНИТЕ МИСЛИ ТРОВЯТ ЖИВОТА. Тревожните и боязливите мисли – това са опасни сили, които омаломощават отвътре. Те отравят изворите на живота и разрушават хармонията, работоспособността, жизнената сила и активността. Докато противоположните сили – благопожелателните, радостните, мъжествените – лекуват и успокояват, а не раздразняват, повишават безкрайно работоспособността и приумножават менталните способности. Бъдете винаги в добро настроение. Усмихвайте се. Смейте се.

Менталните действия – това са реални действия. Мисълта – това е реално действие, това е динамична сила. Струва си да запомним, че мисълта е заразна; нещо повече, тя е по-заразна от грипа.

Когато се радва вашата душа, тя предизвиква радостен отклик в душите на другите хора. Затова култивирайте мисли, които възвишават и облагородяват душата.


По Свами Шивананда

# 189
 • Мнения: 2 657
Йо
Wink

 на мен като ми играе окото си го нарочвам за хубави неща  Hug и така става  Wink


Desss ,малко ми е трудно да си го нароча на хубави неща.Винаги се е случвало нещо лошо,когато проиграе лявото ми око Rolling Eyes

# 190
 • Tам през Атлантическия океан
 • Мнения: 7 122
Обърни нещата  Wink от теб зависи  Peace


Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде, и това, което постоянно отрича, и то ще дойде. Ако помислите, че ще забогатеете, ще забогатеете; ако помислите, че ще загазите, ще загазите. Ако мислите, че ще се разболеете, болестта ще дойде.

Няма орган в човешкото тяло, който да не се управлява от известен род мисли и чувства. Една светла и възвишена мисъл, често повтаряна чистосърдечно и безкористно, предава нещо на човека. Природата възнаграждава за всяка добра дума, за всяка добра мисъл, отправена към някого. Така човек може да си помага при различни заболявания. Мислете за здравето, за да привлечете и усилие. Разумното, доброто, великото в човека е в състояние да се бори с микробите, които причиняват болестите.

Когато мисълта е силно концентрирана, простуда не може да има. Никога не допущайте в себе си мисълта, че ще можете да се простудите. Допуснете ли тази мисъл, вие сте поканили вече болестта на гости.

Петър ДЪНОВ

# 191
 • Мнения: 2 657
Обърни нещата  Wink от теб зависи  Peace

Точно това и аз си помислих,след като отговорих на предния ти пост Hug

# 192
 • София
 • Мнения: 370
Desss, Йо, на мен като ми играе някое око, обикновено пропускам да отбележа това, което трябва да се случи - за момента се притесня леко, а после забравям, изобщо и така и не разбирам за какво съм била предупредена.. Whistling

размишлявам тия дни върху вкопчването в желанията и "пускането им" - добра идея ли е да си кажа "Не ми пука, да става каквото ще" или отивам прекалено в другата крайност? newsm78

# 193
 • Мнения: 2 657
Бялата Шапчица ,на мен поне ми звучи малко странно.Може би е към другата крайност.
Все пак''пускането'',не значи ''да става каквото ще''-тъй като поне аз бих желала да постигна нещо по начина по които съм го набедила.А''да става каквото ще''-ми звучи,като,че съм се пуснала по течението по старият ми начин на живот.

# 194
 • Tам през Атлантическия океан
 • Мнения: 7 122
Йо Wink

имаш хубав подпис  Wink
пробвай да правиш всичките тези неща и на практика  Hug постепенно ще свикнеш да "прогонваш" лошите мисли  Grinning

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт