Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 5 374
ИЗвинявам се ,че първо питам,а не ровя,ама нямам никакво време! Стовариха ми е сега 3 изостанали от купон хляба тип 'Добруджа".
За пържени филийки е вече късно,ама как се правеше баница с хляб? newsm78
Цитирай

област Софийска

Мнения: 1 643
Като ни поизостане хляб майка ми прави следното: Разбива яйца и прясно или кисело мляко (зависи какво има в наличност в хладилника), топи филийките в сместа, реди в тавичка, отгоре настъргано сиренце и мята във фурната. Става много бързо и вкусно, доста често закусваме това.
Цитирай

тайна Майна

Мнения: 165
az pravq pica ot izsahnaliq hlqb:namaznqvam tavi4kata i redq filite bez kori4kite, ot gore domaten sok,sirene,kolbas,gabi,carevi4ka,topeno sirene-zapi4am vav furnata i malko predi da go izvadq nastargvam ka6kaval-stava neveroqtno vkusna pica Wink
Цитирай
Аз я правя подобно на Марина на майка й Wink
Разбивам яйца, кис.мляко и сирене. Потапям всяка филийка в тази смес и нареждам в намаслена тава. Накрая с останалата смес ги заливам и слагам няколко кубченца кр.масло отгоре. Пека и ядем  Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.