«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

јлтернативна медицина
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 739 отговора

Ѕлизо до —офи€

ћнени€: 70
Nial, прочетох поста ти много внимателно и го разбрах....преди да подчертаеш важните  фрази! Ќо очаквах от теб да коментираш моите опаснесени€ относно достъпните за нас хомеопати.

—ега ми стана €сно защо никой не се включи в темата, въпреки големи€ интерес към този човек и то все от млади хора и такива на средна възраст....във форума тр€бва да се движиш с множеството....дори и да не си това което си!
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте,бих искала да се включа в темата и да сподел€,че аз също съм един от "безумните" родители които от безсилието на всички "светила" в медицината стигнах до ѕетко.ƒетенцето ми е на 8г. и е с  јЋќѕ≈÷»я ј–≈ј“ј.—лед като посетихме каквито и да сме чули специалисти и след като всички твърд€т ,че н€ма никакъв здравословен проблем и това просто е автоимунно забол€ване,след като дълго време мазахме каквото ни предпишат по главата и веждата на детето и нищо не помогна и ние стигнахме до ѕетко. 
÷итирай


ћнени€: 0
ќтидохме при него с всички изследвани€ на детето/това са изследвани€та назначени и прегледани от доценти и професори/ и той веднага даде 3 предположени€ ,които според него са довели до този проблем.ѕоиска да види резултати на 4 нови показатели ,които до сега никой не се бе сетил да  изследва и се оказа ,че точно един от т€х не е в норма.ƒо този момент всички ни предписваха мазила и третирахме голите участъци и ноктите,а ние със съпруга ми без да сме лекари си говорехме в къщи,че причината е н€къде вътре и н€ма как да поникне коса ,ако нещо в организма на детето не е наред.—ега да се върна на ѕетко - предписа лечение с хомеопати€ прилагаме го вече 20 дни ,ноктите на детето са почти в безупречно състо€ние,а по веждата му има косъмчета.Ќ≈ ј ѕќћќ√Ќ≈ Ќј ƒ≈“≈“ќ ћ» ѕЏ  ƒќ–» ƒј ≈ —јћќ ‘ј–ћј÷≈‘“!!!
÷итирай


ћнени€: 1 996
фармаце¬т.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 12
мили дами, дайте в темата или ми пратете на лични инфо, за това къде са вариантите за прием и часовете,  Hug Love
и продължавам да след€ и да се радвам на положителните отзиви за този човек  Peace
÷итирай


ћнени€: 0
“еодорина , къде ти е по удобно на ѕодуене или ћладост 1?
÷итирай


ћнени€: 1 389
јз съм с много добри впечатлени€ от този човек.ћалката ми дъщер€ е с атопичен дерматит.«апочнахме лечение и имаше ефект.«а съжаление поради непредвидени обсто€телства го прекъснахме .¬ ср€да ще го посетим ,за да започнем лечението отново.
÷итирай


ћнени€: 787
ћол€ за координати, не знам защо ги размен€те на лични, та не може всеки да ги види (сигурно е заради рекламата).
÷итирай


ћнени€: 1 389
ѕопитай за него в аптека "’ера"  - http://www.informatorbg.com/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=3622
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1
»скам да дам съвет и да помогна на тези които см€тат и имат нужда от свал€не на килограми.јз лично н€мам такива .¬ъв аптека ’ера,на пазарчето в квартал ’аджи ƒимитър на ул.ћакгахан вс€ка ср€да идва един хомеопат на име ѕетко,който лекува безплатно вс€какви неща от рода на затлъст€ване ,болки вс€какви,абе....може би всичко за коеото се досещате.ѕо принцип всички в района го познават той е един от собствениците на аптеката .ѕреглежда и други дни в аптеката на —ухата –ека и  в Mладост до ћакдоналдс ул.…ерусалим в понеделник и четвъртък от 9 ч до 14ч. Hug.¬ ср€да идва в ’.ƒимитър след 5.30,винаги има много хора чакащи ,но всеки го изслушва внимателно,дава съвети,преглежда и ти изписва лекарства и диети.јко е н€кво по специално забол€ванеи ако н€кой реши да пита за нещо хубаво е да бъде подготвен с н€какви изследвани€ който са му правени за да му ги покаже.Ћекува и деца .«а мен той е мн добър като хомеопат и лекар.ѕрез €нуари месец вече отча€на ,че детето ми е на 3 години и страшно боледуваше с сливици,които твърд€ха че са за махане,антибиотици нон стоп,кашл€не 7 месеца без прекъсване дори и нощем с диагноза алергична астма ..и т.н да не ви отекчавам,но го заведох при него и той ми каза не махайте сливиците аз ще ги оправ€,но тр да сте посто€нни с даването на тези хомеопатични които ще ви дам . азах си да бе да......но след 3 месечно висене при него вс€ка ср€да ни смен€ше лекарствата детето е добре и от декември не ми е боледувал и не е пил лекарства . аза ,че дори и да има контакти с болни деца имунната му система € е направил супер стабилна и евентуално може само леки сополо коойто да ги лекувам седем дни с едни хомеопатични капки само вечер.Ќо такива не се по€виха.ƒавам съвет и на майките с деца да ги вод€т там и ще са мн доволни,понеже има мн такива  .ƒано съм била полезна.Ћекува вс€къкви възрасти,ще се убедите като го посетите.

ѕропуснах да кажа и най важното,ѕј–» Ќ≈ ¬«≈ћј,за прегледа,колкото и странно да звучи.—амо за лекарствата които той изписва,хомеопатичните не са скъпи.“ва е р€дко срещно €вление.

 
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
«дравейте отново!
–еших пак да пиша, защото с въпросната Ќели, за ко€то споменах по-нагоре, се заговорихме пак за ѕетко. ћеждувременно т€ реши да напише мнението си от форума на клуб "јкцент", за което б€х писал, че ме заинтригува, да потърс€ повече информаци€ за ѕетко.
јз също от 3 седмици пи€ разни неща, които ѕетко ми предписа. » чудното е, че за пореден път има чудо. ѕетко наистина е като рентген и разбира кой от какво има нужда, за да реши проблема наистина, а не само да подтисне н€кой и друг симптом.
Ќакратко при мен имаше доста силно изразен по думите на докторите "себореен дерматит", които се израз€ваше в лющене на кожата на главата, придружено с червени петна, сърбеж и дори на моменти кожата ми се разран€ваше и ме болеше. ƒаже при последното ми постригване мо€та фризьорка каза: "ћай нещата отиват към псориазис".
≈два ли н€кой би се зарадвал при такива думи. ќще повече, че при всичките ми ходени€ при големи светила в дерматологи€та, всички лекари казваха: "“ова не се лекува. ўе получиш само временно подобрение. —мен€вай шампоаните. ћажи се с еди какво си и т.н.".
—игурно не съм първи€т, нито ще съм последни€т, който чува такива приказки от хора, наричащи себе си "лекари".
» за да не ставам досаден с дълги об€снени€ само ще кажа, че чаках при ѕетко да ми дойде ред 2 часа и не съжал€вам. «ащото двата часа на фона на този проблем, който имах от над 20 години са нищожни, имайки предвид, че с помощта на ѕетко "нелечими€т" ми проблем изчезна само за 3 седмици!!!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
≈то още малко информаци€ за хора, ходили при ѕетко. ѕредавам дословно разговор, проведен по скайп днес между мен и Ќели.
[14:49:35] ˜Ф*∞Х.˜Ф*∞Х◊Ќ≈Ћ»◊Х∞*Ф˜.Х∞*Ф˜ каза: Ќяћј  ¬ќ ƒј √ќ ’¬јЋя ћЌ ’ќ–ј ¬≈„≈ √ќ «Ќјя“
[14:49:41] ˜Ф*∞Х.˜Ф*∞Х◊Ќ≈Ћ»◊Х∞*Ф˜.Х∞*Ф˜ каза: “ќ… ≈ Ќќћ≈– 1 «ј ћ≈Ќ
[14:53:35] ˜Ф*∞Х.˜Ф*∞Х◊Ќ≈Ћ»◊Х∞*Ф˜.Х∞*Ф˜ каза: снощи пратих една при€телка дето детето и е с 37.9 температур от 3 дни и н€ма мърдане пие кво ли не и през 2 часа панадол за температурата снощи и дадох тел. му и т€ му е писала смс той веднага € е набрал и е казал какво да почва и днес сутринта ги е извикал да види детето супер съвестен егати пичагата даже бащата на детето € е водил и той има н€кви рани в главата който се уголем€ват с течение на времето и са му казали че е псориазис или нз точно как се казва и петко като го е вид€л и му е казал че тва не е такова и му е казал кви изследвани€ точно да си направи и с изследвани€та при него направо,а детето снощи само е пил хомеопатичните и нощес вече не е вдигала,майката е като гръмната вика ей,нели ,не е истина не сме спали толковадни
[14:53:43] ˜Ф*∞Х.˜Ф*∞Х◊Ќ≈Ћ»◊Х∞*Ф˜.Х∞*Ф˜ каза: мн е доволна
 [14:56:24] ˜Ф*∞Х.˜Ф*∞Х◊Ќ≈Ћ»◊Х∞*Ф˜.Х∞*Ф˜ каза: в ср€да заведох друга жена пак при€телка ,ко€то е в 4 мсец бременна и има контракции,нз от какво е правиха и изследвани€ и кво ли не и нищо.....в ср€да петко и вика € си покажи ноктите на ръцете,побел€ ли ти косата след 1-то раждане понеже т€ има дете на мо€ “они на възраста ,позна и всичко той е като гадател,братче,т€ се панира мн
[14:56:50] ˜Ф*∞Х.˜Ф*∞Х◊Ќ≈Ћ»◊Х∞*Ф˜.Х∞*Ф˜ каза: даде и кви изследвани€ да си прави и и каза че проблема идва от жлъчката 100 процента
[14:56:55] ˜Ф*∞Х.˜Ф*∞Х◊Ќ≈Ћ»◊Х∞*Ф˜.Х∞*Ф˜ каза: т€ е потресена
[14:57:23] ˜Ф*∞Х.˜Ф*∞Х◊Ќ≈Ћ»◊Х∞*Ф˜.Х∞*Ф˜ каза: вика ми абе къв е то€ човек бре ,пари не взема и е мн съвестен
[14:58:08] ˜Ф*∞Х.˜Ф*∞Х◊Ќ≈Ћ»◊Х∞*Ф˜.Х∞*Ф˜ каза: досега н€мам случай на н€кой недоволен
÷итирай


ћнени€: 0
јз съм новак във форума,но темата е интересна и си позвол€вам да се включа.’од€ при ѕетко от 1 година.ћного ми помогна за много неща.Ќа първо м€сто отслабнах с 24 кг, без глад и нерви.ѕозна ми и други здравословни проблеми,за които не б€х споменавала.ќстанах много изумена как само като ме гледа ми каза нещата точно както са.Ќе знам как го прави,но дъщер€ ми,ко€то боледува ц€ла зима от синузити ,гърло и др подобни след консултаци€ и лечение при ѕетко тази зима не се разбол€ нито веднъж...Ѕлагодар€ на шанса,че  ме срещна с него. ойто иска нека да го посети.Ќе е задължително да следвате съветите му,ако не желаете,но пробвайте.ћоже да помогне и на вас
÷итирай


ћнени€: 0
Ќа телефона в аптека ’ера се записват часове за прием.“€ работи денонощно
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 117
ето телефоните на аптеките,в които ѕетко преглежда.

840 35 15 - вс€ка ср€да след 15.30 ,аптека "’ера" срещу пазара на " ’. ƒимитър".

974 37 75 - вторник и четвъртък от 9 до 14 ч. ,аптека '’ера" в ћладост =ул. "…ерусалим", бл. 39ј

945 53 64 - понеделник,ср€да и петък от 9 до 14 ч. , аптека "’ера" в —ухата река ,бл 225 - срещу пожарната.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 739 отговора