«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ƒиети и отслабване
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-6 от 6 отговора


ћнени€: 826
Ќалага ми се интензивно да свал€ килограми. ƒиабетик съм и ендокринолога ми ми даде строга диета.
—пазвам стриктно диетата и свалих повече от 5 кг на месец. Ќе мога да коригирам диетата, за да не свал€м толкова бързо, защото пи€ и хапчета и ще повиша кръвната захар. ћного ви мол€ момичета да ми кажете как се ст€га кожата на т€лото по време на отслабване, какви продукти ползвате!? —трах ми  е да не висна от вс€къде.  акто об€сних не зависи от мен да регулирам процеса на отслабване, режима на хранене и хапчетата за диабет са обвързани и тр€бва да спазвам дозите.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 265
 ожата ли искаш да ст€гаш или мускулите?
«а кожата аз лично си ползвам зар€зани€ преди година и половина крем на ћамма ƒона за след бременност  35. ¬се пак и тогава кожата се свива след разт€гането и реших, че щом процесът е същи€ ще ми свърши същата работа.
÷итирай


ћнени€: 826
—т€гане на кожата имам предвид и как да се избегнат стриите. «нам, че интензивните упражнени€ започват, когато т€лото олекне малко. Ѕивша спортистка съм и горе-долу знам кога да включа по интензивно упражнени€ за ст€гане на мускулите. јз сега прилагам лек двигателен режим, в който сърцето се натоварва по-леко. ѕовече ме е страх да не увисне кожата ми.
÷итирай

Paris-Saarbrücken

ћнени€: 86
аз взимам hyaluronic forte на  biocyte (не знам дали се намира в БГ,но и лабораторията SOLGAR  има подобен продукт),кремове,масажи и слагам корсети,корсажи и подобни Embarassed и има резултат
 Peace
÷итирай

гр. ѕловдив

ћнени€: 123
’ей успокой се.¬се пак човек акто отслбне кожата му малко или много си се свива към т€лото, но увисва, и все  пак се отпуска леко!!Ќо ако спортуваш и то по интензивно ще избегнеш вс€къкви отпускани€.ѕрави упражнени€ за ст€гане, прави и кардио.ј за стриите-мажи се с мазен лосион за т€ло, или с бебешко олио.“о ще държи кожата ти еластична и би тр€бвало да не ти излезнат стрии.ј и по принцип стриите по-често се срещат при напълн€ване!
÷итирай


ћнени€: 466
«нам, че стречинг-а помага за ст€гане на кожата...
÷итирай


ћнени€: 412
јз мога да сподел€ от личен опит
—лед раждането б€х дебела и също по здравословни причини
тр€бваше да отслабна...вече 2 години свалих 15 кг, със здравословна диета, сурово€дство, пр€сно изцедени сокове, а спорта се ограничаваше само в разходките с количката и винаги гледах да се разхождам, всеки ден.
  ѕротив диабета - сок от панджар+кервиз /главите, в зем€та дето са/.
  Ќе се напъвай да отслабваш бързо, защото ще ти се разигра€т хормоните и тогава н€ма спасение.
  ћажи се с бебешко олио всеки ден след бан€.
аз това правих и вече пак съм с килограмите си от 20 годишна, н€ма никакви увисвани€, всичко се топи и прибира  Embarassed
късмет
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-6 от 6 отговора