Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!

запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

BG-Mamma :: Здраве и красота >> Красива мама (Модератори: kopche, bubanka, Графиня дьо Адри́) >> Тема: Сполучливи имитации на маркови парфюми
Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 49 Надолу Изпрати темата Изпечатай увеличи намали
Автор Тема: Сполучливи имитации на маркови парфюми  (Прочетена 84205 пъти)
GodaiVa
Потребител
**

Публикации: 543

« Ср., 21 Апр. 2010, 18:43 »

По желание на всички от темата "Евтините неща,от които сме доволни" пускам темичката за сполучливите имитации на маркови парфюмчета.До сега сме доволни от Роксан ,но и там не всички са сполучливи.При пускане на нова тема,на база опитите, ще допълвам кои са сполучливи и кои не.  Peace
http://img.alibaba.com/photo/106222168/Roxanne.jpg
http://www.danijela-commerce.com/uploads/roxanne-apple.jpg

Надявам се ценителките от парфюмната тема да не ни погнат  Wink Laughing
« Последна редакция: Ср., 21 Апр. 2010, 21:22 от L e o »

Графиня дьо Адри́
NovemberRain
Модератор

Публикации: 158

Местожителство:
София

« #1 Ср., 21 Апр. 2010, 18:46 »

Ще ни погнат 100%  Laughing То и аз ако не бях ги пробвала щях да ви погна, а сега аз съм най-върлия колекционер на ментета  35
В другата тема похвалиха и имитациите на Рефан, Галерия и ЗакЗодиак (или нещо подобно)

Jackie Lynne
“Beauty is in the eye of the beholder and it may be necessary from time to time to give a stupid or misinformed beholder a black eye.”
Ентусиаст
*

Публикации: 97

the glamorous Miss Piggy

« #2 Ср., 21 Апр. 2010, 18:47 »

Парфюма на Ивана Ултра Ред- супер добро корие на Нина- Нина Ричи!

Меичка
Ентусиаст
*

Публикации: 63

Местожителство:
София

« #3 Ср., 21 Апр. 2010, 19:21 »

Аз, както и много други форумки ( Wink ) вече имаме имитацята на Зелената ябълка:

Да я похваля и тук -- много приятно ароматче, неочаквано добра трайност -- дори го усетих докато се къпах снощи, при положение, че го бях напръскала рано сутритнта!!! Smile
maslenka
Новак

Публикации: 5

« #4 Ср., 21 Апр. 2010, 19:28 »

Поздравления за темичката!   Hug
Хайде да прехвърлим парфюмите от другата тема, за които е споменато, че са сполучливи. Аз съм си отбелязала следните:

1. ADDICT / CHRISTIAN DIOR (Mood)
2. VERY IRRESISTIBLE / GIVENCHY (Mood)
3. NOA / CACHAREL (Mood или Apple)
4. RUSH / GUCCI (Mood или Apple)
5. BE DELICOUS /DKNY (Refan)

Да допълня и един мъжки аромат:
LACOSTE ESSENTIAL / LACOSTE (Active for men на Роксан)
« Последна редакция: Ср., 21 Апр. 2010, 19:36 от maslenka »

fluxi
Регистриран

Публикации: 0

« #5 Ср., 21 Апр. 2010, 19:33 »

Хмм, къде мога се намерят тези парфюми?
Графиня дьо Адри́
NovemberRain
Модератор

Местожителство:
София

« #6 Ср., 21 Апр. 2010, 19:38 »

Има ги в повечето обикновени парфщмерийки. Специално Роксан е линия на производителите на Голдън Роуз

fluxi
Регистриран

Публикации: 0

« #7 Ср., 21 Апр. 2010, 19:43 »

Мерси, ще се поинтересувам, само да не са много сладникави..
solley
блондинка
Ентусиаст
*

Публикации: 176

блондинка

Местожителство:
София/Дружба

« #8 Ср., 21 Апр. 2010, 20:41 »

Аз съм много доволна от наливните Рефанските имитации.
Всички, които съм имала миришат 1:1 с оригиналите.
За да са по-трайни слагам повече капки есенция, например на 30 мл/50 капки.
Купувам ги от пазара на Дружба 1, момичето е супер любезно Smile
angelic soul
Ентусиаст
*

Публикации: 70

Най-непостижимото - да угодиш на всички.

Местожителство:
София

« #9 Ср., 21 Апр. 2010, 21:59 »

дааа зелената ябълка много ми допада и мисля като я свърша пак да си купя.Обмислям варианта и за оригинала,много се доближава аромата до тези които харесвам.Така приказвате за Рефанските имитации,а имам спомен но преди доста време че миришеха на спирт,явно са ги пооправили.Ще ги видя и тях задължително.Досега ги подминавах,но явно няма да стане Smile Между другото днес мирисах Адикта и аз го помирисах и в първия момент не ми хареса въобще,но след един час на китката се подуших и го харесах.Сигурно и с него ще се сдобия.

ChemistryLady
Ентусиаст
*

Публикации: 95

Местожителство:
София/Бургас

« #10 Ср., 21 Апр. 2010, 22:19 »

Хайде и аз в темата за имитационните парфюми.  Hug

Аз съм горда собственичка на (  Love ) :
Burberry - Weekend (Trendy)
Givenchy - Very Irresistible (Trendy)
Chanel - Chance (Mood)

vox
Ентусиаст
*

Публикации: 105

Местожителство:
Пловдив

« #11 Ср., 21 Апр. 2010, 22:30 »

Днес си взех от тези http://www.dpparfumi.eu/ имитация на хуго бос,честно казано незнам как мирише оригинала,но този ми хареса  Laughing

Между другото любимият ми парфюм е Романс на Ралф Лорен и имитацията му е много добра,но тъй като го имам в оригинал реших да си взема нещо различно.
« Последна редакция: Ср., 21 Апр. 2010, 22:37 от vox »

Цъфс
...нетърпелива...
Потребител
**

Публикации: 616

Местожителство:
София

« #12 Ср., 21 Апр. 2010, 22:37 »

Засега съм само с MOOD- L'eau par Kenzo. Свежичък, по спомени е също, като оригинала и стои идеално- свежо и трайно. Самия аромат е лек и дори оригиналния бързо се отмирисва. Бих повторила определено и с друг аромат, но...имам много шишенца за изхабяване преди това  Mr. Green
Роксан се предлагат в Скай Сити и Мол Стамболийски, на щандовете на Голдън Роуз.
За Слатина мога да споделя 2 магазинчета, ако има интерес  Peace

ChemistryLady
Ентусиаст
*

Публикации: 95

Местожителство:
София/Бургас

« #13 Ср., 21 Апр. 2010, 22:40 »

Днес си взех от тези http://www.dpparfumi.eu/ имитация на хуго бос,честно казано незнам как мирише оригинала,но този ми хареса  Laughing

Между другото любимият ми парфюм е Романс на Ралф Лорен и имитацията му е много добра,но тъй като го имам в оригинал реших да си взема нещо различно.

От тези съм имала BE DELICOUS /DKNY и наистина си отговаряше на оригинала. Трайността беше сравнително добра.
От мъжките -  Дракар - много траен. Много му се дразнех, а е любим на приятеля ми.

Графиня дьо Адри́
NovemberRain
Модератор

Местожителство:
София

« #14 Ср., 21 Апр. 2010, 22:47 »

Едно време точно рефанските имитации ме отвратиха страхотно към всякакви реплики на парфюми и затова дълго време бях на принципа "по-добре никакъв парфюм отколкото менте".Сега обаче виждам, че доста хора ги хвалят, тъй че явно са подобрили качеството. В квартала имаме магазин на Рефан, сигурно ще го посетя тези дни да видя какво има.
В другата тема днес охулих Мууд версията на Алюр, но сега вече около 12 часа след като се пръсках с него започнах да си го усещам много по-отчетливо отколкото когато бях току що напръскана  #Crazy Явно ми е бил нещо запушен носа през деня или и аз не знам как да си го обясня  Rolling Eyes

Иначе аз имам вече:
MOOD
Very Irresistible - Givenchy (него в момента имам и в оригинал) - Копието е много сполучливо, но малко по-нетрайно  Peace
Allure - Chanel (редовно присъства в оригинал в колекцията ми) - Ароматът е почти напълно идентичен с оригинала, много траен, но не толкова силен
Addict - Dior - (също много любим мой парфюм в оригиналната му версия) - Много добро копие, много силен аромат и много траен  Love
Flower by Kenzo - Kenzo- (не съм имала оригинала) - Приятен аромат, не знам доколко отговаря на оригинала, но доста нетраен
Wish - Chopard (нямам оригинал, не съм го и мирисала) - Харесва ми, но не знам колко е реален аромата, силен е, сравнително траен
TRENDY
Dune - Dior - (нямам оригинал за сравнение) - В първите 30-ина секунди има спиртен мирис, но след това остава много траен, наситен аромат. Пак бих си купила

Засега е това. Към края на седмицата мисля да пробвам още туй онуй и ще докладвам Smile

Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 49 Нагоре Изпрати темата Изпечатай увеличи намали 
BG-Mamma :: Здраве и красота >> Красива мама (Модератори: kopche, bubanka, Графиня дьо Адри́) >> Тема: Сполучливи имитации на маркови парфюми

Отиди на: