«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

“уризъм
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
75-89 от 750 отговора

Sofia

ћнени€: 4 113
Ќел, кажи кое  е хотелчето. Ўума и надутата чалга и на мен не ми се нрав€т, но ми хареса плажа и ми се иска да посетим това местенце.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 677
≈то го - http://bghotelite.com/camping-arapia.388_bg
ѕосочени€т телефон е актуален . ≈то и още един - 0896 / 844 904
»скам да предупред€ , че не е на първа лини€ . ƒо плажа се върви около 100 - 150 м.
Ќо наистина е много тихо . ѕоискай си тройна ста€ .
—ъщо така искам да сподел€ за любими€т ни ресторант - LILAVO . Ќамира се под това хотелче , до пицари€та и малко над хотел  ораба .
—трахотни пърленки , страхотни миди в масло , огромни пържоли и салати , чудесно меню на об€д и всичко приготвено на момента  Peace
÷итирай

гр. ћонтана

ћнени€: 96
«вучи чудесно! Ќие ще сме на друго бунгало - н€какво новичко. √олеми ли са разсто€ни€та там? Ќикога не съм била. ј ресторантчето ще посетим със сигурност.  ак са цените? »сках да попитам и дали има  аптека в къмпинга? ј от чалгата €вно н€ма избав€не - ще нос€ тапи за уши Wink
÷итирай

Sofia

ћнени€: 4 113
Ѕлагодар€, Ќел  Hug
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 677
¬същност јрап€ е едно особено м€сто  Wink н€ма чалга по заведени€та и хората като ц€ло б€ха много възпитани . ѕросто при нас се случиха тези бесни чалгаджии и простаци ... е усмирихме ги де , ама аз мраз€ такива неща .

јко сте на бунгала –ино - те са супер , чисто нови със страхотна трева отпред и люлки за децата . –азсто€нието от плажа е 100 м.
јптека н€ма . “р€бва да се ходи до ÷арево .

÷ените в ресторанта са нормални - супи по 1.80 - 2.00 лв. ќсновно за об€д 3-4 лв.
ћъжът ми €де неверо€тна скумри€ на скара - 5 лв. порци€та .
ћиди в масло - 6.00 лв. ѕържола - 6.00 лв.
—алати около 4 лв.
ƒесерти 2.50 - 4 .00 лв.
÷итирай

гр. ћонтана

ћнени€: 96
Ѕлагодар€ за инфото, Ќел Smile «а съжаление не са –ино - б€ха заети за периода. “ези н€мат име , май. ѕускат ги за първа година. —обственикът ми каза, че не е усп€л да направи детска площадка тази година. ¬се пак се над€вам да се намери местенце, където да играе малката.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 677
—покойно , ще има къде да играе малката  Laughing Ќа јрап€ е пълно с деца  Laughing Ќавс€къде препускат тумби с деца , много е забавно  Peace √олеми игри падаха , едвам ги прибирахме да се насп€т малко .
÷итирай

пловдив

ћнени€: 8
Ќ€кой да сподели,ако има впечатлени€ за бунгала јндонови,на 21.07. ще сме там живот и здраве и ми е интересно да чу€ мнение за т€х,защото ще ходим за първа година на арап€.
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 66
«дравейте! ƒа се включа и аз за јрап€! –езервирала съм бунгало –ино за септември. ѕонеже са нови и страшно много ме грабнаха снимките им и решихме да отидем там с една при€телка и двете деца! ј в последствие прочетох положителни отзиви  тук и вече съм по-спокойна! —амо искам да питам, за –»Ќќ - имаше ли хавлии за бан€, че те всичките хавлии заемат 1 сак и има ли Wi Fi или да си нос€ флашката с интернета!
Ѕлагодар€ предварително!
÷итирай

ѕри свекървата...

ћнени€: 814
¬ момента ви пиша от јрап€! ќт вчера сме в бунгала √еоргиев.
—трахотно е! “очно както е дадено в сайта или на страницата във фейса! „исто,спокойно...ќт верандата ни се вижда залива и плажа! —обствениците са много любезни и усмихнати! √отови са винаги да помогнат с каквото могат!
ѕлажът е чист и има свободна от чадъри зона!
ѕълно е с деца,така че никой н€ма да скучае!
ѕрепоръчвам от сърце на всички! Peace

п.п.ѕо въпроса за хавлийте-не ,н€ма хавлии! ¬се пак са бунгала, не е хотел! ј който е ходил на бунгало-знае!
«а интернета-продават се карти за безжичен такъв!
3 дена-15 лв
10 дена-20 лв
20 дена-45 лв
 арти могат да се куп€т от хотел " ораба",от магазин "Ќ€маш грижи" и др.
ƒават ти карта с потребител и парола и си ок! Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 677
¬ нашите бунгала имаше хавлии и “’ . Ќо по принцип не ги препоръчвам по други причини / писала съм по напред /
fifonka - обади се и питай . —обственичката на –»Ќќ е много готин човек / децата ни се заиграха и така се запознахме / , т€ ще ти каже .
÷итирай

—офи€

ћнени€: 132
Ќие б€хме тази година на √рудови /срещу ўереви/ в периода 11-19.07 и б€хме много доволни. Ќ€маше шумни компании с чалга, не сме имали никакви проблеми в това отношение. Ќел, вие кога б€хте, преди това ли? ≈динствено жегата на об€д ни беше в повече! Ќо обстановката спр€мо ўереви е по-добра.  азвам го, тъй като миналата година б€хме при последните. Ќ€маше хавлии нито тази, нито миналата година. »нтернет има при купуване на карти, както е писано по-горе.
Ќа бунгала –ино беше също много хубаво и по-хладно, отделно, че имат климатици.
—амо, че водата не беше хубава тази година, но не мога да кажа, дали е морската или чешм€ната вода. » аз, и малки€ получихме проблеми с кожата, обриви, нещо, което не ни се беше случвало миналата година. но е факт, че сега имаше много повече хора, морската вода беше по-мръсна, а шешм€ната не изключвам да е по-хлорирана, за да се предпаз€т от епидемии.
»наче плажът си е хубав, хората - свестни, хаз€ите също, цените нормални, в заведени€та се хранехме тримата за 10-14 лв с пиене и сме си много доволни.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 677
Ќие б€хме от 2-ри юли . ћорската вода беше кристално чиста . ∆ега не сме усетили в бунгалата , защото периода беше особен - имаше и дъжд и не е ставало гол€ма жега .
÷итирай

—офи€

ћнени€: 132
ƒа, миналата година ние б€хме от 04.07 и водата също беше кристално чиста. Ќо тази година седмица по-късно €вно поради многото хора си беше по-мръсна, само рано сутрин - кристално чиста.
÷итирай


ћнени€: 675
Ќие се върнахме преди 2 дни от ўереви. ѕодобрени€та там са, че има простир за вс€ко бунгало и кърпи - 2 малки и една гол€ма за 4 човека   newsm78 ћоже би, ако си б€хме поискали, щ€ха още да ни отпуснат, но аз носех и не съм искала.
Ћепнахме си и вирусче, което за късмет ни натръшка чак като се прибрахме.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
75-89 от 750 отговора