Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 22 окт. 2005, 14:02 ч.
  • Преглеждания  1 442  Мнения  31  Онлайн  1
Отговори
  • England
  • Мнения: 513
http://community.webshots.com/photo/482830863/482830694YKVOTP

Как се приготвя и консумира. Купих го днес, и поръчах 100 пъти на мойто мъж още на пазара да запомни как се казва. Той съответно не го направил, и сега освен да му го обухам в тиквата, не виждам друго приложение. Та ако някой има милостиво сърце, нека да си каже, че да го спаси от пердах.  Crossing Arms Twisted Evil

Реклама
# 1
  • Nederland/Hoofddorp
  • Мнения: 2 195
Не знам какъв корен е ,н осъм го виждала и тук  Rolling Eyes

# 2
  • England
  • Мнения: 513
На мен ми стига даже да знам само как се казва.

# 3
  • Zurich, CH
  • Мнения: 1 909
На мен ми стига даже да знам само как се казва.
Pastinake, на английски май е parsnip, поне това е ботаническото наименование.

# 4
  • Germany
  • Мнения: 3 885
http://community.webshots.com/photo/482830863/482830694YKVOTP

Как се приготвя и консумира. Купих го днес, и поръчах 100 пъти на мойто мъж още на пазара да запомни как се казва. Той съответно не го направил, и сега освен да му го обухам в тиквата, не виждам друго приложение. Та ако някой има милостиво сърце, нека да си каже, че да го спаси от пердах.  Crossing Arms Twisted Evil

Хи хи Елфче, какви неЩа паzарите бе дуШа, дето не ги zнаете какви са Laughing Wink Wink. Сетих се zа свекър ми, който често раzкаzва как преди години купил патладжан беz да zнае какво е това и как се яде, помислил го zа неЩо от сорта на сините сливи hahaha hahaha Joy, одряzал, хапнал, ама не му се усладило Laughing
А тоzи корен поне zа супичка Ще става, ако не намериШ друго преднаzначение, сложи оЩе 2_3 вида zеленчук и хайде на котлона.
И тук има раzни кореняци, но не ги раzпоzнавам по това как иzглеждат  newsm78 (ама и не купувам де Wink)

# 5
  • O.A.E./ Пазарджик
  • Мнения: 2 477
на сладък картов ми прили4а.
според държавата са разли4ни на вид. ако е така- има вкус на тиква. леко сладък.но по-сипкав. правим си супи, десерти, салати.

# 6
  • Germany
  • Мнения: 3 885
Pastinake, на английски май е parsnip, поне това е ботаническото наименование.
Аааа, пюрето от това чудо май го препоръчваха zа zахранване на бебета, нали? Аz обаче така и не съм давала на моята от него...

# 7
  • Zurich, CH
  • Мнения: 1 909
Pastinake, на английски май е parsnip, поне това е ботаническото наименование.
Аааа, пюрето от това чудо май го препоръчваха zа zахранване на бебета, нали? Аz обаче така и не съм давала на моята от него...
Да, имало (или имала, де да zнам какъв род е  newsm78) сладникав (wuеrzig-suessliches Aroma) вкус. Аz не бих го дала на Сара беz да го опитам, а нямам желание zа това.  Joy
Ето тук има малко рецепти http://www.wdr.de/tv/daheimundunterwegs/service/markt/20031114.phtml

# 8
  • England
  • Мнения: 513
На мен ми стига даже да знам само как се казва.
Pastinake, на английски май е parsnip, поне това е ботаническото наименование.

Не е пащърнак, бе, той е бял.

Не мога да го объркам с парснипа, никак.  Sad
Много твърдо е, третирано е с парафин отгоре.
като някаква тръстика е. Ама е корен, личи си.

# 9
  • England
  • Мнения: 513
на сладък картов ми прили4а.
според държавата са разли4ни на вид. ако е така- има вкус на тиква. леко сладък.но по-сипкав. правим си супи, десерти, салати.

Азиатски зеленчук е. Как се казва? На английски започваше с 'С', ма нататък убий ме... не се сещтам.

# 10
  • O.A.E./ Пазарджик
  • Мнения: 2 477
На мен ми стига даже да знам само как се казва.
Pastinake, на английски май е parsnip, поне това е ботаническото наименование.

ако е това:
http://www.botanical.com/botanical/mgmh/p/parsni12.html

http://www.justvegetablerecipes.com/inxprs.html

# 11
  • Zurich, CH
  • Мнения: 1 909
http://community.webshots.com/photo/482830863/482830694YKVOTP

Как се приготвя и консумира. Купих го днес, и поръчах 100 пъти на мойто мъж още на пазара да запомни как се казва. Той съответно не го направил, и сега освен да му го обухам в тиквата, не виждам друго приложение. Та ако някой има милостиво сърце, нека да си каже, че да го спаси от пердах.  Crossing Arms Twisted Evil
Начи може да се сложи сурово в салата, може да се свари на пара като гарнитура, отивало си на вкус с картофи и светъл сос (слагат се сол и zахар) и месни ястия. Става zа супи, пиурета, огретени...

# 12
  • Zurich, CH
  • Мнения: 1 909
На мен ми стига даже да знам само как се казва.
Pastinake, на английски май е parsnip, поне това е ботаническото наименование.

Не е пащърнак, бе, той е бял.

Не мога да го объркам с парснипа, никак.  Sad
Много твърдо е, третирано е с парафин отгоре.
като някаква тръстика е. Ама е корен, личи си.
Абе той е, бе, може и да е бял, и кафеникав
http://images.google.ch/images?q=Pastinake&hl=de

# 13
  • Zurich, CH
  • Мнения: 1 909
на сладък картов ми прили4а.
според държавата са разли4ни на вид. ако е така- има вкус на тиква. леко сладък.но по-сипкав. правим си супи, десерти, салати.

Азиатски зеленчук е. Как се казва? На английски започваше с 'С', ма нататък убий ме... не се сещтам.
Соя?  Joy Syringa?
Ако говори6 zа Chicorее, не е то  Simple Smile

# 14
  • England
  • Мнения: 513
Независимо какъв вид пащърнак ако беше щях да прочета и да знам, че е пащърнак. Ама не е...

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт