Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-10 от 10 отговора
Имам идея да направя рождения ден на дъщеря ми (3 г), по малко - по не традиционен начин  Mr. Green Искам децата да се забавляват много! Искам да има много игри - подходящи за тяхната възраст. Мисля да го направя на полянка, близо до една рекичка, но там няма да има маси на който да седнем. Мислех си за чаршафи, но дали родителките ще се чувстват удобно? Ако ви поканят вас на такъв рожден ден дали бихте завели детето си?
Приемам идеи за игри  Smile Измислила съм - балона се надува, пускам, пускам кърпичка, викторина с въпросчета подходящи за тях. Мислех си и да скрия лакомства и да ги търсят с майките си  Rolling Eyes, ще взема и една жена да ги рисува, мисля да взема и от сапунените балончета да си правят.
Чакам още идеи от вас  Hug
Цитирай


Мисля, че идеално си го замислила. Бих отишла с удоволствие на подобен рожден ден Според мен са достатъчно организираните игри Laughing, те сами също ще си намерят забавления.
Цитирай


Аз също бих отишла с удоволствие на такъв рожден ден. Единственото, от което бих се опасявала на такова място е от кърлежи, но това е защото по нашия край тази година има нашествие, а не навсякъде е обезпаразитено.
На рождения ден на синът ми /3г./ бяхме поканили клоун, който през цялото време забавляваше децата - организираше ги в игри, пяха песни, рисуваше им лицата, после рисуваха заедно /той си носеше материали/, правеше им фигури от балони, въобще неусетно си минаха два часа и половина.
Цитирай


Аууу, радвам се че ви харесва идеята  Love
veni9, а колко парички ви излезе клоуна?
Цитирай


60 лв., като музика, материали, балони, рисунки и т.н. всичко си беше от него. Беше много добре подготвен, но на него това му е работата, канили сме го и на други детски празници и оттам имах вече впечатления.
Цитирай


Аз също бих отишла на такъв рожден ден, и също обмислям идеята още от миналата година.
Ако има подходящо място, където да отидете ще е страхотно. )
Имай предвид фактора кърлежи обаче, ако е безлюдно мястото и не ходят хора едва ли е пръскано за тях...и да не се окаже после, че повечето родители са с кофти впечатления от полазили ги кърлежи тях и децата.
Цитирай


Чудесна идея! Благодаря, че сподели! За игри се сетих "Кралю Порталю" и Сляпа баба. Весел празник!
Цитирай


hari_77 , нашият рожден ден беше точно такъв. Постлахме одеяла на земята на големите, но те така се ентусиазираха да участват в игрите, че почти не седнаха.Много, много играха децата /около 12 бяха/ и то на воля.Нямаше счупени чаши и притеснения относно интериора на поредното заведение.А нямаше и дебела сметка накрая Laughing!
Забравих да кажа, че моя син празнува 5-я си рожден ден и дечицата бяха основно момченца.То затова и се чудихме къде ще е най-безопасно, че са доста палави.Освен това също се чудихме как ще реагират поканените деца от градината, но на всички много им хареса, а пиците ни ги донесоха на място Laughing.
Приятно изкарване на празника bouquet!!
Цитирай


Ходихме веднъж на такъв рожден ден и на мен много ми хареса.Като идея- на дърветата бяха вързани балони и хартиена украса за рожден ден.
Цитирай


Ходихме веднъж на такъв рожден ден и на мен много ми хареса.Като идея- на дърветата бяха вързани балони и хартиена украса за рожден ден.

 Peace!  Забравих и аз да го кажа.
Цитирай


Чудесно ще се получи! И аз съм ходила на подобни празници на открито и винаги е чудесно за децата!
Можеш да купиш някакъв препарат и всички да се намажете против кърлежи.
Идеи, които ми хрумват - вземи бои и децата могат да рисуват върху камъни, които сами намират, или с помощта на родител. А нарисуваните камъни могат да останат за децата, или за спомен на рожденика. От листата могат да се направят гердани, въобще да се използва природата наоколо, всички тревички, птички.. Може да вземеш вестници и родителите да направят от тях шапки за всички и децата да ги нарисуват с бои..
Друго, което се сещам е - може да вземеш няколко хвърчила да пускате, ластик за скачане, въже, фризби, от онази игра със залепящите се топки.. разбира се други  топки.. Палатка, ако имате от тези детските също ще ги забавлява.. За родителите може също да вземеш някакви занимания или да им кажеш да си носят - федербал напр.
За сядането по земята може би ще са подходящи от тези пъзели килимчета на квадратите да вземеш няколко, те не са скъпи и сглобени или не на всеки по квадратче и да сяда където си иска..

Ако се сетя още нещо ще пиша. Весел празник и да кажеш после как е минало!
Цитирай


1-10 от 10 отговора