«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ƒиети и отслабване
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 44 отговора

—офи€

ћнени€: 4
¬ид€х реклама на нова система за отслабване Bella Contour (безболезнена и ефетна). Ќ€кой правил ли си е вече процедури и има ли ефект?

÷итирай

—амоков

ћнени€: 6
ѕисах в друга тема по въпроса за Bella Contour. ≈то тук е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454205.new;topicseen#new.

Ќо ако те интересува нещо по-подробно, мога да отговор€ и тук.
÷итирай


ћнени€: 1
«дравейте!јз имах удоволствието да изпробвам вече този уред.«а мое гол€мо учудване резултатите ми б€ха уникални.Ќаправих си 15 процедури на корем и усп€х да свал€ 12,5 см от обиколката си.Ќаистина н€мам думи.Oнем€х,виждайки на снимките какво се бе случило с корема ми!
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте и от мен! јз също наскоро минах един курс с Ѕела онтур. Ќаправиха ми по пет процедури на бедрата и имах много добър резултат по отношение на целулита - видимо намал€. „естно казано съм много доволна, а малко след това отслабнах с 2 килограма по други причини и това се случи на неочаквано за мен м€сто - брича. “ака намалих един размер панталони Smile)) Ќе е много евтино, но проучих апаратът в интернет и цената му е седем цифрена сума, което значи че става въпрос за наистина много висока технологи€, а и в крайна сметка човек  сам прецен€ва за какво или къде да си даде парите!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4
ѕривет, vtornik!

“ова с проучването на апарата е чудесна иде€ (как не съм се сетила Smile. ћоже ли да ми пратиш инфо за него или н€какъв линк? Ќа мен малко не ми е €сно какви са разликите между лазер и ултразвук...

» нещо друго - пишете, че сте правили по 10-15 процедури на крака и на корем. ¬с€ка процедура за отделна част на т€лото ли е, не може ли например за корем, дупе и крака? ¬ъобще как или може би кой определ€ върху какво да се работи и колко процедури тр€бват?

÷итирай


ћнени€: 0

—тати€, публикувана в Д»зраел 21 векФ

23 септември 2009Ѕелаконтур е основана през 2004 г от »лан ‘ефелберг. ћлади€т инженер събира 10 съмишленици и създава фирмата със седалище в ≈русалим. ѕървоначално започва да работи със световни дистрибутори от страни като Ѕразили€ и јржентина, където т€лото е национален приоритет.
    ¬ момента Ѕелаконтур силно се налага и в —јў, като само в “ексас вече работ€т над 25 уреда, всеки от които на цена от 100 000 долара.
    «а разлика от традиционните методи за отслабване, където резултатите се виждат едва след като човек загуби около 10 кг, ефектът от Ѕелаконтур се по€в€ва доста по-бързо, казва Ѕен јри, и добав€, че е била силно впечатлена и изненадана от вид€ното. Дћоже да видите как само с един-два свалени килограма хората намал€ват размери на панталони, ризи, тали€. 

Popadnah na tozi material, koito qvno e preveden i publikuvan i v na6 vestnik. A otnosno drugite vyprosi po-dobre pitai v studioto, za6toto te znaqt nai-dobre Smile Az napravih tova, koeto mi prepory4aha. 
÷итирай


ћнени€: 2
«дравейте и от мен!

јз съм много скептична към вс€какви машинарии за свал€не на килцата - днес ги н€ма, утре за нула време пак ги качваш, че и отгоре. ƒруги€т понеделник ≈ма става на 7 месеца и въпреки че не € кърм€ и се опитвам да прав€ разни упражнени€ (най-вече за корема), нещо не мога да вл€за във форма.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4
«дравейте!

Ќе се стърп€х и вчера б€х на първата си процедура. «а по-сигурно след това отидох на гимнастика. Ќ€мам усещане, че съм по-слаба, но сантиметърът и кантарът веднага отчетоха надолу. ј и оказа се, че са намалили цените сега заради л€тото. ѕърви€ път, като минах през студиото процедурата беше 140 лв., сега е 100 лв. «атова ще направ€ още 6 процедури, вместо планираните първоначално 5. ’ората са изключително мили и процедурата е при€тна - лежи си и те масажират, после ми се разказа играта във фитнеса, но - трай бабо за хубост. ¬ече си купих нов бански, така че тр€бва да вл€за във форма за морето.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 564
  mirraga, мен ми казаха по телефона, че процдурата е 100 лв, но ако е в пакет за 10 процедури... странно.. дано нещо са се объркали по телефона. 
Ти колко см свали от първата процедура?
« ѕоследна редакци€: вт, 06 юли 2010, 14:38 от Bobeto »
÷итирай


ћнени€: 128
mirraga, как върв€т процедурите? ƒоволна ли си от резултата?
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4
«дравейте!

—нощи ми беше последната процедура - правих ги през ден (те събота и недел€ не работ€т). —лед вс€ка процедура се занас€х на комбинирана гимнастика. ¬ студиото препоръчват интензивно движение след процедурите, защото иде€та е, че мазнините се превръщат в енерги€ и после тр€бва да се изразходи.

«а 7-те процедури (работих върху ханш, бедро и най-вече ÷≈Ћ”Ћ»“) свалих 2 кг и 2 см. от брича, но най-хубавото е, че изгладих целулита и стриите ми малко се загладиха - не се махнаха съвсем, но пък е много по-добре от преди.

Ћошото е, че снощи си навехнах крака и сега съм "куц кон", както братовчед ми казва, но си заслужаваше всичко. «а парите - цената в момента е 100 лв. на процедура. »мат л€тна промоци€, ко€то все още тече и н€ма значение колко пъти ще идеш, накра€ пак ще платиш по 100лв. на излизане.
÷итирай


ћнени€: 2
ј н€кой ходил ли е на процедури за корем? ћного ми е интересно колко може да се свали и дали ще се справи апарата със стриите.
÷итирай

—амоков

ћнени€: 6
Ќаправих 3 процедури за корем с Ѕела контур.  ато ц€ло коремът ми беше прибран, но след раждани€та имах останали едни непри€тни тлъстинки, които не можех да махна нито с кардио, нито с коремни преси. «а трите процедури резултатите б€ха впечатл€ващи - в ниската частпод пъпа обиколката ми намал€ с 6 см, тлъстинките се загладиха и изпъкналите части кожа отпред се свиха видимо, намал€ха също и страничните тлъстинки на хълбоците, т.нар. дръжки. —ега поддържам с по-лек режим на хранене и мисл€, че ефектът се запази. «а стриите не мога да кажа, тъй като н€мам стрии по корема, но по принцип го дават като един от ефектите на апарата, така че може да се пробва.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 839
И аз съм им хвърлила око на тези процедури. Мисля, че четох някъде за тях преди няколко месеца и ми се сториха благонадеждни. Но тъй като в момента свалям килограми, исках да чакам да сваля повечко преди да отида, та да има по-голям ефект някакси. Като ви чета, май са свалили цените, кето е супер. Имам още 12 дни до морето, ще им звънна да питам колко процедури мога да направя за това време и дали ще има някакъв видим ефект.
Mirraga, а дали ако след процедурите вместо да отида на фирнес да речем, си правя една половин до един-часова разходка в бърз ход, пак става? ..Не че съм мързелива, не обичам фитнесите.  Laughing  35

aglida - много ме радва, това което чета за ефекта при теб! и на мен най-проблемната ми зона е корема. Дано и при мен има ефект, че дори и със свалените кила сега, пак и ми е грозно голям корема.
« ѕоследна редакци€: нд, 08 авг 2010, 09:25 от √уш »
÷итирай


ћнени€: 128
ƒа, сподел€ и аз. Smile
«а 10 процедури на бедра и ханш, резултатът при мен е много добър. Ќай-добре се повли€ целулитът - почти го н€ма вече. ј при мен си беше доста. јко успе€ и втори курс да направ€, се над€вам, по-гол€м ефект да има и върху мазнинките по брича, с които се бор€ от много време насам.
Ќакратко - аз съм много доволна. Ќе очаквах, толкова добри резултати.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 44 отговора